Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Αποτυχημένε κόντε Δένδια..... 5 απ' τους 8 δραπέτες είναι ελεύθεροι!

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/07/images24.jpg 


Εδώ και μια βδομάδα περίπου, μετά το ξεπάστρεμα του Κόλα, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ διέρρεε καθημερινά στα παπαγαλάκια του πως σήμερα τον πιάνουνε τον Ιλίρ Κούπα, αύριο, το πολύ μεθαύριο, ότι τον έχουν καθηλώσει, ότι δε μπορεί να κουνηθεί, ότι κι αν ακόμα κουνηθεί θα τον εντοπίσει η… θερμική κάμερα, ότι όλα είναι υπό έλεγχο κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Προχθές, όμως, ανακοινώθηκε ότι ο «παγιδευμένος» όχι μόνο κατάφερε να προχωρήσει αλλά και να διαρρήξει ένα σπίτι ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι στην Αθήνα, να φάει, να πιεί, να πλυθεί, να κοιμηθεί, να καρδαμώσει και να πάει κουνιστός και λυγιστός στην πατρίδα του, η οποία απέχει από το συγκεκριμένο σπίτι μόλις… 500 μέτρα!
Έτσι, παρά τις ακατάσχετες θριαμβολογίες του μακράν πιο αποτυχημένου υπουργού Δημοσίας Τάξεως της μεταπολίτευσης και των πληρωμένων παπαγαλακίων του, δύο από τους οχτώ επικίνδυνους δραπέτες της φυλακής Τρικάλων είναι νεκροί, ένας έχει συλληφθεί και πέντε (5) είναι ελεύθεροι! Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός της αποτυχίας, τότε ποιος είναι κόντε-Δένδια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου