Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ!!!! Ο ΡΟΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!!!




Όταν γίνεσαι άθεος βάζεις όρια στην έκταση της δύναμης, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιον; Σκέψου το!
 
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ!!!! Ο ΡΟΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!!!

Κατά την έναρξη της διαδικασίας η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Ο κ. Χριστόφιας δεν δέχθηκε να ορκιστεί επικαλούμενος το κυπριακό σύνταγμα ότι το κράτος μας είναι κοσμικό.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΚΟΣΜΙΚΟΣ) ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ. ΠΑΓΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΩΝ!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ!
 ΑΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΝΥΜΦΕΥΟΝΤΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ, ΑΝΤΙΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ!!!!
Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ" ΔΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!

Εμείς τους πήραμε είδηση εσείς πότε θα τους πάρετε;
Τα βαθύτερα σχέδια της Σιωνομασσωνίας ως προς την Κύπρον τα οποία ελαχιστοι εντός των κόλπων της Μασσωνίας έχουσι επίγνωση και δη εν Κύπρω είναι πως εν ευθέτω χρόνω θα ισχυριστούν και θα παρουσιάσουν στοιχεία ότι οι Κύπριοι είναι η χαμέλη φυλή του Ισραήλ (φυλή Μωυσή που δεν τους ακολούθησε επειδή ο Μωυσής απεχθάθηκε τους Εβραίους διά την απιστία τους) είναι οι Κύπριοι και ας έχουμε χιλιάδες αποδείξεις όπου και οι ίδιοι οι Κύπριοι αγνοούν, ως προς την αρχαία και μεσαιωνική υπερκυματώδη αποίκιση της Κύπρου έως και τον 18ον αιώνα μ.Χ. εξ Ελλαδιτών εις την Μεγαλόνησον, τα γονίδια μας, ο χαρακτήρας μας και τα πρόσωπα μας εν συγκρίσει με αρχαίες προτομές!

Αν είναι δυνατόν μία νήσος με αμέτρητους ήρωες και αγίους και αγώνες διά να παραμείνει ελληνική και χριστιανική εις την βάση της ελληνοχριστιανικής παραδόσεως όπου κανένας κατακτητής δεν την νίκησε τώρα βάλλεται σωρηδόν από τους δήθεν «ιδικούς» της κομματικούς προδότες της Αδελφότητος των Εχθρών και πιστεύεται εξ αφέλειας, εξ αμέλειας και εκ ψευδοεξελίξεως.

Δεν σας κινείται η περιέργεια όπου υπάρχουν περισσότεροι Κύπριοι Μασσώνοι παρά Ισπανοί; Τι θέλουν να επιτύχουσι; Την εισοπέδωση και εξαφάνιση της ελληνικής συνείδησης των Κυπρίων. Το επέτυχαν εν μέρει με τους Ψευδομωαμεθανούς Λινοβάμβακους, με τους Αριστερούς και τώρα με τους Δεξιούς οι οποίοι εκ κόμματος έμαθαν να υβρίζουν και να υποτιμούν τους Έλληνες/Ελλαδίτες (στις παρεούλλες και τα κουτσομπολιά καθημερινώς) και ας πριν μερικά δύο δεκαετίες φώναζαν «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Τους θυμάμαι ως ενεργόν μέλος να αλλάζουν εν μία νυχθί, κατά τ’ άλλα ειρωνεύοντο τους Αριστερούς ως ζώα όπου κατευθύνονται κατά το δοκούν του κόμματος ανά έκαστη στιγμή! Κ’ εσείς τι είσαστε ωρε Δεξιοί και Φασίστες; Έλληνες; Ελληνιστές; Ή αναλόγως της γραμμής του κόμματος Ναζιεθνικιστές ή Κομμουνιστές που είναι το ίδιον πράγμα εξ αναπόδι! Ναι είστε οι Αριστεροί Δεξιοί Φασίστες σε αριστερό κίνημα ήτοι Κομμουνιστές και οι Δεξιοί αριστερής νοοτροπίας σε δεξιό φασιστικό κλοιό! Δεν είσαστε εσείς που κατηγορούσατε τους Αριστερούς της Κύπρου όπου αν και φώναξαν πρώτοι Ένωσιν με την Μητέρα Ελλάς μετά ύβριζαν την Ελλάδα επειδή δεν νίκησε ο Άρης Βελουχειώτης; Δηλ. ήθελαν την Μάνα τους αριστερή για να την αγαπούν που πάει να πει αγαπούσαν την Αριστερά. Και τι κάνατε εσείς τώρα; Γίνατε αιφνίς Εβραιόπληκτοι και Μασσωνόπληκτοι που δεν θέλετε την Ελλάς, τον Χριστιανισμόν και τα ιδανικά τους από την μία στιγμή στην άλλη. Βελάξατε δεύτεροι αλλά βελάξατε πιο πειθήνια Δεξιοπληκτοι. Τι σχέση έχετε εσείς με τον Ελληνισμόν και με την Ελληνιστικότητα ή την Ελληνοχριστιανικότητα. Όσον δι’ αυτούς που πιστεύουν πως οι Αρχαίοι δεν ήταν Μονοθεϊστές τους θυμίζω τον Πρωτοϋπερέλλην Ερμήν τον Τρισμέγιστον που έζησε πριν γεννηθούν οι μύθοι περί Πολυθεϊσμού, τον ίδιον τον μύθον περί του Μοναδικού Πατέρα των θεών του Ουρανού, του Ομήρου και του Πλούταρχου όπου όπως και ο Ερμής ο Τρισμέγιστος αναφέρουν πως ο Θεός είναι Τριαδικός!!!!

Οι Χριστιανοί πρέπει να καταλάβουν πως θα έρθει μία ώρα όπου δεν θα μπορούν να παίζουν σε δύο ταμπλώ, ή θα μαρτυρήσουν περί θείων ή περί κοσμικών. Θα έρθει η ώρα της απόδειξης κατάμματα διά του ρητού ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Να είσαστε έτοιμοι πάντοτε όχι να ακούτε εντός εκκλησίας τις παραινέσεις και να κάνετε πως πιστεύετε! Καλύτερα παραδέχθου πως δεν δύνασαι να πιστεύεις παρά να αυταπατείσαι πως πνίγεσαι εις τον κυκεώνα του ωκεανού της πίστης. Η ειλικρίνεια είναι ανώτερη και αγαθότερη από την ψευδοπιστία και την αμφιπιστία.

Πλέον δεν λέμε ελευθερία ή θάνατος αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ/ΕΛΛΗΝ Ή ΜΑΣΣΩΝΟΣ!!!! Και δεν νίκησαν ακόμη προσπαθούν να μας πείσουν πως το επέτυχαν διά να παραδώσουμε τα όπλα πριν καν τα πάρουμε ανά χείρας!!!!

Τα κόμματα σας είναι όλα μασσωνικά τουτέστιν

 Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
 ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΥ ΔΙΑΛΕΞΕ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου