Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΟΤΕΛΙΚΕ ΓΛΕΙΠΤΗ ΧΕΣΜΕΝΩΝ ΚΩΛΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΠΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΟΤΕΛΙΚΕ ΓΛΕΙΠΤΗ ΧΕΣΜΕΝΩΝ ΚΩΛΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ!!!!

Δεν γίνεται να μην πληρώσω τις φορολογίες της Τρόϊκας όπως ο πρόεδρος εξήγαγε τα χρήματα του διά του συμπεθέρου του εις την αλλοδαπήν;

Σε αφήνουν να εξάξεις τα χρήματα σου οι Μασσώνοι για να πουλήσεις με τροϊκανες ρήτρες την χώρα σου! Γιατί ο παλειοπαράλυτος καθυστερημένος τέρατώδης τσακκαλογαϊδαρος Σόϊμπλερ δεν έβαλε ρήτρα εναντίον του Αναστασιάδη που εξήγαγε χρήματα και των άλλων εξ έκαστου κόμματος, του Χριστόφια για το Μαρί, της απώλειας της Κύπρου λόγω της συνωμοσίας της Μοσσαντ/Σία με πρωτεργάτες Μακκκάριους και ΕΟΚΑ Β΄δικάζει τον λαόν; Μα επειδή είναι Έλληνες είτε το παραδέχονται είτε όχι!!!!

Γιατί η Αριστερά δεν δίκασε την ΕΟΚΑ Β΄;;;;

Τα κουτορνίθια που λένε πως η τωρινή κρίση είναι χειρότερη από την κρίση της ΕΟΚΑ Β που είχε ως απώλεια της ήμισυ Κύπρου με τον Μακάριον Γ να παίζει τον ρόλον της αφορμής για το κακόν της Κύπρου, δεν θα ήταν καλύτερα να είχαμε το 1974 μ.Χ. οικονομική κρίση και ξένη κατοχή οικονομίας παρά απώλεια εδάφους όπου εάν πωλούσαμε το 15% σε ανάπτυξη γης θα αποχρεώναμε!!!!! χαχαχαχαχα!!!!

Και εφημερών αν υπήρχε κρίση κατοχής όπως το 1974 μ.Χ. δεν θα ήταν χειρότερα αφού θα είχαμε ως έδαφος να πατάμε τον πλεούμενον αιγιαλόν;;;; χαχαχαχαχαχαχα! Αρά τε να εξεύρουμε τι λέμε βάσει ιδώσεως του αποτελέσματος και όχι να βουρά (προτρέχει) η γλώσσα μας εμπρός από τον νουν μας!

Με ποία λογική όλα τα κόμματα απωσιωπούν το προδοτικόν Μνημόνιον Μακαρίου Γ για διζωνική δικοινωτική διπεριφερειακή ομοσπονδία και δεν γίνεται Δημοψήφισμα επαναφοράς στην υπόθεση εισβολής και κατοχής; Εάν έφταιξε η ΕΟΚΑ Β για το πραξικόπημα αυτή να πληρώσει αφού έβλαψε Χριστιανούς και Μωαμεθανούς της Κύπρου και όχι τα μέλη της να είναι στην Βουλή της "Ψευδονομιμοφροσύνης" της Ψευδοδημοκρατίας!!!! Τι έχει να ειπεί περί τούτου η Αριστερά;;;; Σιωπά, απλά φωνασκούσε κάποτε για να ξεφουσκώσει την αύρα των παθόντων, αφού η ΕΟΚΑ Β συνδάκτυλος είναι της ίδιας Παλάμης = Μασσωνίας ήτοι αδελφικός δάκτυλος, χεχεχεχε! Μαζί με την Δεξιά και τον Εθνικοναζισμόν/Εθνικισμόν που δεν είναι Ελληνισμός/Ελληνιστής αλλά το άλλον όνομα δικτατορίας του Κομμουνισμού καταστρεφουν την Κύπρο, Ελλάς κ.α..

Ο Εθνικισμός και ο Κομμουνισμός αν δεν είσαι σαν τα μούτρα τους σε σκοτώνουν, έχουν τα ίδια μούτρα και διαφορετικά προσωπεία. Ο Αγαπών το Έθνος του ή τον Λαόν δεν τον σκοτώνει επειδή διαφωνεί μαζί του ή είναι εχθρικός μαζί του, αλλά θυσιάζεται περί αυτού! Άρα τε, αληθινός Φιλανθρωπισμός και Φιλεθνισμός "κύριοι" είναι ο Χριστιανισμός. Τα έχει αμφότερα είς έναν!

Δεν μπορείς να λες ότι αγαπάς το έθνος και να πολεμάεις ή άμα πάρεις την εξουσία να σκοτώνεις ή να καταδιώκεις τον σύνεθνον σου επειδή είναι κομμουνιστής. Ή να λες πως αγαπάς τον συνάνθρωπον σου κομμουνιστή και να μισείς όποιον αγαπά το έθνος του, είναι φίλεθνος ακόμη και το έθνος σου ή τους Ελληνόφρονες.

Όταν αγαπάς τον υιόν σου ή τον πατέραν σου δεν τον καταδιώκεις και δεν τον σκοτώνεις επειδή είναι εθνικιστής ή κομμουνιστής ή δεξιός ή αριστερός, τότε να κάνεις τα ίδια και προς έκαστον άλλον συμπατριώτη ή σύνεθνον αλλά και συνάνθρωπον ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΟΜΟΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΙΛΑΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΦΙΛΑΕΙΣ ΈΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΤΑΥΡΩΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!

ΠΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου