Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΘΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΘΑ ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ




ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΡΗΝΗ"!!!!

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩΜΕΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!!


Έναν λεπτόν ρε άμυαλα "εξελιξολιγούρικα" οπισθοδρομικά πλάσματα καθώς και η οπισθοδρόμιση είναι εξέλιξη και δη αρνητική ή θετική αναλόγως της ποιότητος της. Ρε μαννοκοκκονόσυκα ρομποτάκια θέλετε να εισέλθει η Κύπρος εις τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΡΗΝΗ" (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) και να αναγιώσω/μεγαλώσω εγώ τον υιόν μου για να τον σκοτώσουν εις το Αυγανιστάν ή κάθε Αυγανιστάν! Όϋ δεν εσφάξαμεν, στείλεν τον εσύ που είσαι λιγούρης με την κλωστοπουστοεξέλιξη σου να σκοτώσουν τον ιδικόν σου!

Και ποίος μου λέγει εμένα ότι η Κύπρος άμα υπογράψει δεν θα υποχρεούται να στείλει μαλάκα Φιλοτροϊκανέ τα Ελληνοκυπριόπουλλα στην Τουρκία για να πολεμήσουν τους Κούρδους ή τους Αρμένιους;;;;

Και ύστερα μου λες πως δεν μασσώνεψες ασυνείδητα με τα ναι σου μαννοκύκκιρε Κυπραίε...

Ναι ναι ξέρω, είστε οι ίδιοι που δεν θέλατε Πτώχευση δημοκρατικής δικαιοσύνης για να καταργηθούν τα χρέη από την συνωμοσία ημετέρων και ξένων Μασσώνων. Θέλατε Ελεγχόμενη Χρεοκοπία για να παραδώσετε και την άλλη ήμισυ Κύπρο, ναι εσείς της Δεξιαριστεράς ή της Αριστεροδεξιάς καθε μοτίβου και παράταξης.... εσείς οι "σοφοί" που πάντοτε είχατε λύσεις (ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ)!!!!

Ναι ναι ξέρω, εσείς που θέλατα άρον άρον Αγώνες, Πραξικοπήματα, Εφεδρικούς Παραστρατιωτικούς Στρατούς Αντιεθνικούς/Αντιελληνικούς Αριστερούς Αγώνες, είσοδον εις την Εβραιοευρωπαϊκή Ένωση εξ έτει 1978 μ.Χ., είσοδον εις την ΟΝΕ, ΝΑΤΟ, Συνεταιρισμόν για την Ειρηνή, κομμουνιστικοποίηση, αγώνα πρώτα κατά των Ιουδαίων και υπέρ των Παλαιστήνιων και τώρα εναντίον των Παλαιστήνιων και υπέρ των Ιουδαίων κατακτητών όπως οι Τούρκοι.

Ναι ναι σας ξέρω, εσείς οι αδρώποι οι Κυπραίοι/Τζιυπραίοι με τον λόν/λόγον τ' ανθρώπου/αδρώπου.... και του πόρτου/πόρδου, όπως λέμε Πόρτο Κώλο!

Ναι ναι εσείς οι Αριστεροί που θέλατε ένωσιν με την Μητέρα Ελλάς πριν να το σκεφθούν καν οι Δεξιοί επειδή θα νικούσε κατά την "ευσεβή" πεποίθηση σας ο Άρης ο Δολοφόνος Βελουχειώτης που και το ΚΚΕ αφόρισε και υπερκαταδιώξατε τον τότε δήμαρχον Αμμοχώστου Αδάμ Αδάμαντου επειδή είπε πως δεν θυσιάζει ούτε το μικρό του δακτυλάκι για την ένωση ενώ προσέβλεπε εισβολή της Τουρκίας και ήταν Φιλέλλην και Αριστερός. Ύστερα έχασε ο Άρης και φώναζε όλη η Κύπρος ένωση και εσείς όχι! Και σφετερίστηκε η Δεξιά πως οι Αγωνισταί της ΕΟΚΑ ήταν Δεξιοί και όχι Ελληνιστές!!!!

Ύστερα η Δεξία έκανε την δεξιόφρονη/Εβραιοαμερικανοκαιφαλαιοκρατικόφρονη ΕΟΚΑ Β............

Ναι ναι σας ξέρω, καλά, τώρα που ήρθε το τέλος και ακόμη επιμένετε, πως είστε όλοι απόγονοι των Άμυαλων Αρχαίων Ελλήνων που αλληλοσκοτώνοντο και όχι εκείνων των ολίγων όπου προσπαθούσαν την ΕΥ+ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ!
ΚΑΛΗΝΥΧΘΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΘΑ ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ
Ναι ναι ξέρω, εσείς οι Ψευδοπατριώτες και Ψευδοφιλάνθρωποι που τιμάτε τους νεκρούς ήρωες που αν ζούσαν θα σας έφτυναν κατάμουτρα είστε είστε Κρυπτοναζιστές είτε Κομμουνιστές!
ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΙΣ ΣΟΥ Ω ΕΛΛΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑΧΟΥ ΝΕΑ ΑΝΟΘΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΨΩΡΑ ΑΜΠΕΛΙΑ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου