Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Άδωνης Γεωργιάδης - Πολιτικός για γέλια.O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ''ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ''-ΒΙΝΤΕΟ

 

Άγρια κόντρα του υπουργού Υγείας, Άδ. Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλη, το πρωί, μέσω δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεόρασης. Αφορμή, το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού περί «βερίκοκου», για τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής.

 

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο (Δαφνί), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ζουρλομανδύα» ανέφερε σε σχόλιό του στο facebook, ο κ. Παναγούλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη, τον οποίο κατηγόρησε πως «προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα».

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι είπε «αυτά που λέει ο κόσμος» και χαρακτήρισε «κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη». Περί της διαγραφής του, ο κ. Παναγούλης απάντησε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη, για να με διαγράψει».

Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε το σχόλιο του κ. Παναγούλη, σχολιάζοντας: “Χωρίς λόγια, όπως στις γελοιογραφίες”.

Ντ. Μ. newsroom enet

 

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. 

 Άδωνης Γεωργιάδης: "Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ψεύτης".
Για να εξηγούμαστε. Το παρόν κανάλι ΔΕΝ υποστηρίζει κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα.Τα θεωρούμε ΟΛΑ γελοία και εναντίον της πατρίδας μας.Θέλουμε την Ελλάδα ελεύθερη και απαλλαγμένη από προδότες πολιτικούς.
Περιγραφή βίντεο:
Ήταν μια φορά κι ένα καιρό ....( η συνέχεια στο βίντεο)

 

 



.

Άδωνης Γεωργιάδης - Πολιτικός για γέλια 

 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (27-04-2011) : ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (ΙΟΥΛΙΟΣ 2013) ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΡΚΟ.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕ, ΝΑ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΡΚΟ !!!
ΕΥΓΕ ΣΑΣ, κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ !!!
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΕ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !!!

 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου