Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΙΣ). Προετοιμάζουν την ψήφιση του “Αντιρατσιστικού” ΤΡΟΜΟ-νόμου!

 


Πάνε ΟΛΟΤΑΧΩΣ οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, διαχωρισμό ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (οι ίδιοι θα  παραμείνουν αφορολόγητοι)  και ψήφιση του ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Αντιρατσιστικού νόμου…. (όποιος βουλευτής δεν αποδέχεται το “ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων” ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ…..)


Αδυνατουν στο ΣΥΡΙΖΑ  να προσεγγίσουν την Ελλαδική Εκκλησία, παρά τις διακαείς προσπάθειες της Εκκλησίας, αφού κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη, αλλά ΔΕΝ συμβαίνει το ίδιο και με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος… Γυρίζουν την ΠΛΑΤΗ στην Ορθόδοξη Εκκλησία, και διαλαλούν τα “κολλητιλίκια” τους με το ΚΙΣ….

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…. ΝΑ  ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….
Στο πλαίσιο, λοιπόν,  του κύκλου επαφών της Θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με θρησκευτικές κοινότητες που δραστηριοποιούνται στη χώρα, πραγματοποιήθηκεσυνάντηση στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος. Εκ μέρους της Θεματικής Θρησκευμάτων παρέστησαν ο υπεύθυνος της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα Γιάννης Αμανατίδης και ο συντονιστής της Θεματικής Μάκης Λυκόπουλος, ενώ το Συμβούλιο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Βενιαμίν Αλμπάλας και ο Γενικός Γραμματέας, Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΕΚΕ) Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, καθώς και η υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Εξωτερικών, Ρένα Δούρου.
Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η  Ισραηλιτική κοινότητα στην Ελλάδα (Δέρνει ο Εβραίος και φωνάζει ότι τον Δέερνουν….!!!!)   και ιδιαίτερα για την έξαρση των φαινομένων αντισημιτισμούπου υποκινούνται και εκφράζονται κυρίως από τη Χρυσή Αυγή και κύκλους που πρόσκεινται σε αυτήν. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την πάγια θέση του κόμματος ενάντια στο ρατσισμό και τον αντισημιτισμό και διαβεβαίωσαν πως θα λάβουν όλες τις πρωτοβουλίες για την διατήρηση και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης  και για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ρατσιστικών φαινομένων.
Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν με στόχο την αλληλοενημέρωση για τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Το είδαμε εδώ: syrizasos

astikosmythos.wordpress.com

http://lithosfotos.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου