Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

 
 Την ώρα που ο Ομπάμα ετοιμάζεται να δώσει το πράσινο φως για επίθεση στη Συρία αποκαλύπτεται πως οι Η.Π.Α απειλούνται άμεσα με στάση πληρωμών.

Στο μέγιστο επιτρεπτό όριο θα φθάσει τον Οκτώβριο το χρέος των ΗΠΑ και για αυτό ήδη κάποιοι
αναφέρουν πως οι Αμερικανοί ''εξωτερικεύουν'' το πρόβλημα τους κάνοντας πόλεμο στη Συρία.

Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου με επιστολή του προς το Κογκρέσο προειδοποιεί πως στα μέσα Οκτωβρίου στο ''ταμείο'' θα υπάρχουν μόλις 50 δισεκατομμύρια δολάρια, που σημαίνει δηλαδή πως η χώρα του θα βρίσκεται μία ανάσα από τον εφιάλτη της στάσης πληρωμών

Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή του.
Το Κογκρέσο πρέπει να δράσει το ταχύτερο δυνατό για να αντιμετωπιστούν αυτές οι ευθύνες απέναντι στο έθνος και για να καταστείλει την απειλή μιας στάσης πληρωμών

''Στα μέσα Οκτωβρίου οι ΗΠΑ θα έχουν αγγίξει το όριο των νόμιμων δυνατοτήτων τους δανεισμού και το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να χρηματοδοτήσει την κυβέρνηση με την μόνη ρευστότητα που θα διαθέτει, δηλαδή μόνον 50 δισεκατομμύρια δολάρια.Το Κογκρέσο πρέπει να δράσει το ταχύτερο δυνατό για να αντιμετωπιστούν αυτές οι ευθύνες απέναντι στο έθνος και για να καταστείλει την απειλή μιας στάσης πληρωμών''.
http://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

  1. είναι και αυτή μια λύση... 17 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ και έπειτα...έρχονται ζόρια οπότε ένας πόλεμος θ`ναι ότι πρέπει ... αλλά θ`ναι. εκτός και δώσουν ΓΗ κι Ύδωρ στον ΠΟΥΤΙΝ και Αυτός... τους αφήσει να επιβιώσουν για λίγο..ετσι και αλλιώς, απο κάτω τους εχει..είναι και διαλυμένοι..χρεοκοπημένοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή