Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2013/08/Syria-290x290.jpg 
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εναντίον της Συρίας καθυστερεί επειδή ο πρόεδρος Ομπάμα αναζητεί τρόπο, ώστε, μαζί με τη Συρία να βομβαρδιστεί και η Ελλάδα.


Όπως γράφουν οι New York Times, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ, και συμφώνησαν πως η οικονομική διάσωση της Ελλάδας είναι μια χαμένη υπόθεση.

Ομπάμα και Μέρκελ πιστεύουν πως η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να βομβαρδιστεί και να ισοπεδωθεί, ώστε στη συνέχεια να υπάρξει ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα.

Η κυρία Μέρκελ είπε στον Μπαράκ Ομπάμα πως μετά από έναν πόλεμο υπάρχουν τρελοί ρυθμοί ανάπτυξης, ενώ, παράλληλα, εξαφανίζεται η ανεργία, αφού υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί που δεν θα χτυπήσουν ποτέ ξανά κάρτα.

Είναι γνωστό πως ο καπιταλισμός γουστάρει πάρα πολύ τα ερείπια για να αναπτυχθεί παραγωγικά, αφού οι δυο μεγάλοι ηττημένοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Γερμανία και Ιαπωνία, έγιναν στη συνέχεια δυο από τις πλούσιες χώρες του κόσμου.

Ομπάμα και Μέρκελ αναζητούν μια δικαιολογία για να βομβαρδίσουν την Ελλάδα -ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους πολίτες των χωρών τους- και σκέφτονται να παρουσιάσουν τον βομβαρδισμό της Ελλάδας σαν ατύχημα ή ανθρώπινο λάθος.

Οι New York Times επισημαίνουν πως η διεθνής κοινή γνώμη δεν θα αντιδράσει στον βομβαρδισμό της Ελλάδας από τις συμμαχικές δυνάμεις, αλλά, αντιθέτως, θα τον αντιμετωπίσει με ανακούφιση, γιατί όλοι οι πολίτες του πλανήτη έχουν ακούσει τόσες ειδήσεις και αναλύσεις για την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια που τους τα έχουμε κάνει μπαλόνια.


                                                                                                                                                            http://www.triklopodia.gr/2013/08/blog-post_9063.html
   

1 σχόλιο: