Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Είμαστε έτοιμοι για όλα . Μόνο στο Θεό θα παραδώσουμε τις ψυχές μας.13 πιλότοι αυτοκτονίας θα ανατινάξουν τα αεροπλανοφόρα


Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά


Η Guardian (29/08/13) δημοσιεύει επικοινωνία της με πιλότο της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας τον οποίο έχει και ως αξιόπιστη πηγή εδώ και 12 μήνες, όπως επισημαίνουν οι συντάκτες της εφημερίδας. Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει : Στα επιχειρησιακά σχέδια του συριακού στρατού υπάρχει πλάνο με 8000 στρατιώτες αυτοκτονίας (καμικάζι) που θα πλήξουν με όποιο μέσο διαθέτουν τον εισβολέα. Επιβεβαιώνει ότι υλοποιήθηκε ο σχηματισμός της μοίρας των πιλότων αυτοκτονίας.

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία θα χρησιμοποιήσει καμικάζι πιλότους αν δυτικές  δυνάμεις επιτεθούν στη χώρα, δήλωσε στην Guardian, o αξιωματούχος της πολεμικής αεροπορίας.Ο ίδιος τόνισε ότι οι 13 πιλότοι υπέγραψαν  αυτήν τη βδομάδα το σύμφωνο σχηματισμού μοίρας « μαρτύρων αυτοκτονίας » για να εμβολίσουν αμερικανικά αεροπλανοφόρα. Με 30 χρόνια  προυπηρεσίας  στο επιχειρησιακό σκέλος της αεράμυνας σε τομέα που βρίσκεται 10 μίλια από τη Δαμασκό, ο πιλότος προειδοποιεί :
« Αν ο αμερικανικός ή βρετανικός στρατός εκτοξεύσει έστω κι έναν πύραυλο , εμείς θα απαντήσουμε με 3 ή 4.Αν τα μαχητικά τους παραβιάσουν τον εναέριο χώρο μας τότε θ'αντιμετωπίσουν μια πραγματική κόλαση πυρός.Αν δεν είμαστε σε θέση να καταποντίσουμε τα αεροπλανοφόρα τους με βομβαρδισμό, διαθέτουμε πιλότους που είναι έτοιμοι να επιτεθούν στα εχθρικά αεροσκάφη και να τ'ανατινάξουν στον αέρα ».

« Έχουμε περισσότερους από 8.000 εν δυνάμει μάρτυρες αυτοκτονίας μέσα στο συριακό στρατό έτοιμους να εκτελέσουν αποστολές αυτοκτονίας ανά πάσα στιγμή για ν' αναχαιτίσουν  αμερικανούς και βρετανούς.Εγώ ο ίδιος προσωπικά, είμαι απόλυτα έτοιμος να ανατιναχθώ επάνω σε αμερικάνικο μαχητικό αεροσκάφος για να αναστείλω την επέμβαση κατά της Συρίας και του λαού της ».

Oι δημοσιογράφοι του έθεσαν ερώτημα  αναφορικά με την αποδιδόμενη  χημική επίθεση την προηγούμενη εβδομάδα στα περίχωρα της Δαμασκού.Απέκλεισε κάθε ανάμειξη των κυβερνητικών δυνάμεων λέγοντας συγκεκριμένα ότι « αυτές οι ειδήσεις περί αερίων μας κυριολεκτικά μας σόκαραν. Γιατί να χρησιμοποιήσουμε χημικά όπλα στη Γκούτα όταν έχουμε κυβερνητικές δυνάμεις εκεί που έγινε το συμβάν;Τις τελευταίες ημέρες είχαμε ξεκινήσει επιχείρηση με τον κωδικό Ασπίδα της Δαμασκού για να προστατεύσουμε την πρωτεύουσα και τα περίχωρά της. Είχαμε μια επιτυχία της τάξεως  75% αλλά μετά υποστήκαμε το σοκ της είδησης για τα χημικά...

« Είμαστε έτοιμοι για όλα . Μόνο στο  Θεό θα παραδώσουμε τις ψυχές μας, όχι στην Αμερική και την Βρετανία. ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο μας απειλούν 2 χρόνια και πλέον .Νομίζουν ότι μας νοιάζει;Είναι ηλίθιοι μόνο και μόνο που το πιστεύουν.Έχουμε παλέψει τα μεγαλύτερα εγκληματικά και τρομοκρατικά στοιχεία του κόσμου και δεν το βάλαμε κάτω, ούτε κουραστήκαμε. Ο συριακός στρατός βρίσεται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού αυτήν τη στιγμή.Πήραμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για ν' αποφύγουμε μια αεροπορική επιδρομή και  οι πύραυλοί μας είναι έτοιμοι για εκτόξευση.Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τώρα στη Συρία. Μαζικά συρρέουν άντρες στα check points και μας ζητούν να στρατευθούν και να πολεμήσουν για τη χώρα τους.Μεταξύ αυτών και κάποιοι που  προέρχονται από την αντιπολίτευση και  δηλώνουν ότι τώρα που η Συρία βρίσκεται υπό την απειλή ξένης επίθεσης τα ξεχνάμε όλα και θα ενταχθούμε στις τάξεις του συριακού στρατού. Μόνο στη Δαμασκό εντάξαμε ήδη 4000 εθελοντές τις τελευταίες 48 ώρες.Τους προωθήσαμε για εκπαίδευση σε στρατόπεδα και στη στυνέχεια αυτοί με τη σειρά τους θα εκπαιδεύσουν τις λαικές πολιτοφυλακές που θα αναλάβουν την προστασία δρόμων  και  περιοχών της πρωτεύουσας όσο ο συριακός στρατός θα επιχειρεί στην εμπλοκή με τα αμερικανικά αεροσκάφη.Οι κάτοικοι της Δαμασκού συνεχίζουν την  καθημερινότητά τους κανονικά και δεν φοβούνται καμία επίθεση. Άλλωστε έχουν συνηθίσει τόσον καιρό, ρουκέτες και οβίδες να πέφτουν στην πρωτεύουσα και στα περίχωρά της σε καθημερινή βάση και αδιαφορούν για το αν θα ταρακουνηθούν λίγο παραπάνω από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς. Το μόνο που τους στενοχωρεί είναι ότι δεν θα μπορούν να βγούν έξω όσο αυτοί διαρκούν. »

Στην άλλη όχθη, σύμφωνα με το ισραηλινό Debka (28/08/13) εξαντλήθηκαν όλα τα αποθέματα σε αντιασφυξιογόνες μάσκες μετά τις πιέσεις του πληθυσμού σε όλα τα κέντρα διανομής της χώρας. Ο υπουργός Εσωτερικών Ellie Yishay δήλωσε ότι οι μάσκες αρκούν μόνο για το 40% του πληθυσμού λόγω περικοπών στον προυπολογισμό. Το site του υπουργείου κατέρρευσε από τις αναρίθμητες επισκέψεις πολιτών που ζητούσαν αγωνιωδώς πληροφορίες. Σύμφωνα με πολλά ιστολόγια ανησυχούν λόγω των απειλών για ενδεχόμενο πλήγμα στον πηρυνικό αντιδραστήρα της Dimona .
απο washington times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου