Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΟΣ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!!

Το αφεντικόν εθνικιστών και κομμουνιστών, κάνει μερικά τηλεφωνήματα και στους μεν και στους δε


Όταν πληρώσει η ΕΟΚΑ Β΄ για την απώλεια της Κύπρου και η Αριστερά για τον Εμφύλιον της Ελλάς με 1,500,000 νεκρούς τότε θα πληρώσει και η Γερμανία για το ΒΠΠ προς την Ελλάς και η Τουρκία προς την Κύπρον και μόνον τότε θα έχουμε δικαίωμα απαίτησης πληρωμής από τις ξένες χώρες όταν δικάσουμε τους ημετέρους εξ έκαστης παρατάξεως! χεχεχε!



Η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ είναι αδελφοποιημένοι με το Γερμανικό Ναζιστικό Κόμμα το οποίον είναι αδελφοποιημένον με τους Γκρίζους Λυκούς. Κοινός παρονομαστής ο Εθνικισμός/Εθνοναζισμός και όχι ο Ελληνισμός/Ελληνιστισμός όπως είμαι εγώ ως ακομμάτιστος ή ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, όχι Ψευδοελληνιστής με μη Έλληνες φιλοσόφους όπως ο Εθνικισμός και Κομμουνισμός ήτοι Εβόλα, Νίτσε, Μαρξ, Έγκελ κ.α.. Ο Ελληνιστής δεν καταδέχεται να έχει βάρβαρους ως είδωλα χαχαχαχαχα!

Καλά ρε ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί δεν συμπαθάτε τους όμοιους σας από την άλλη πλευρά Γκρίζους Λύκους ενώ συμπαθάτε τους όμοιους σας από την άλλη πλευρά Ναζιστές; Δεν είναι προκαθορισμένη έντεχνα λειτουργική βλακεία αυτή; Αφού αμφότεροι σκότωναν Έλληνες. Οι πρώτοι Ναζί για τους αδαείς Ναζίπληκτους εξ άλλων λαών δεν εμφανίστηκαν στον ΒΠΠ αλλά στον ΑΠΠ και μάλιστα αυτοί έδωσαν τα χημικά και την εντολή ψεκασμού και εξολόθρευσης του Έθνους των Ελλήνων εν Πόντω διά χειρός Κκεμάλ Αττατούρκ, έτσι για να ανοίξετε τα μάτια μερικοί κομμουνισταί από την ανάποδη που θεωρείται πως η αδελφοποίηση με τους Γερμανούς διαφέρει από την αδελφοποίση με τους Τούρκους επειδή έτσι σας διδάσκουν οι παρακαταθήκες των Μασσώνων "φιλοσόφων" σας και των Μασσώνων στα εθνικιστικά σας κόμματα. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝ, ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ, ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕ, ΧΙΧΙΧΧΙΧΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ! ΝΑΙ ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ, ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!:!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!!! ΚΑΫΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΕΞΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΠ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Σ' ΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Νομίζετε πως ο κώλος της Μέρκελ με τους κώλους των Ναζί αδελφών σας βρωμούν διαφορετικώς;;;; Όλοι οι Γερμανικοί κώλοι το ίδιον βρωμούν!!!!

Νομίζετε πως ο κώλος των Γκρίζων Λύκων με τους κώλους των Ναζί βρωμούν διαφορετικά και διαφορετικά από των αδελφών τους Μέρκελ και Αττατούρκ;;;; Όλοι οι αδελφικοί κώλοι το ίδιον βρωμούν.... αχαχαχαχαχαχα!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ





                                                                                                                                                            ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου