Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Γ. Παπανδρέου: Μετά τους αστακούς ετοιμάζει διακήρυξη για νέο κόμμα

Χαλαρός στη Σάμο ο Γιώργος Παπανδρέου – ΦΩΤΟ Τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σάμο περνά ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.  


Το έλεγε άνθρωπος του περιβάλλοντος του και αρνούμασταν να το πιστέψουμε!
Είναι όμως αλήθεια: ο Γιώργος Παπανδρέου- ο άνθρωπος που βούλιαξε την Ελλάδα με τα απανωτά Μνημόνια και έφερε το ΔΝΤ στη ζωή μας- θέλει να επαναδιεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού ως αρχηγός κόμματος!
Όχι του ΠΑΣΟΚ, αλλά ενός νέου το οποίο φέρεται να βρίσκεται στα χαρτιά. Κάποιοι φαίνεται να έχουν πείσει τον πρώην Πρωθυπουργό ότι ο λαός τον χρειάζεται!… Δεν εξηγείται διαφορετικά το θράσος αυτού του ανθρώπου, αν επιβεβαιωθεί τελικά η πρόθεσή του να “ανοίξει” δικό του κόμμα.
Και με τον εορτασμό της 3ης Σεπτέμβρη τι θα γίνει; αναρωτιέται κανείς. Δεν θα παραστεί ο Γιώργος Παπανδρέου; Το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται εκεί! Όχι όμως για να στείλει φυσικά μήνυμα ενότητας για το “όλον” ΠΑΣΟΚ αλλά να χτυπήσει τα αντανακλαστικά των παραδοσιακών παπανδρεϊκών ψηφοφόρων- όσων έχουν δηλαδή απομείνει- τους οποίους δεν προτίθεται να “χαρίσει” στον Βενιζέλο
Η μεγάλη “πλάκα” θα είναι στις γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματος να δούμε να παραπέμπει στις αξίες του “σοσιαλισμού” και της “εθνικής κυριαρχίας”, δύο έννοιες που επί ημερών του ο Γιώργος Παπανδρέου τις έκανε… “ξεσκονόπανα”.
Κι όμως, όπως φαίνεται… το θράσος πολλές φορές σε μερικούς ανθρώπους αποδεικνύεται απύθμενο!




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου