Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Οι Εβραίοι (γιατί μωρέ Εβραίοι;;;; εξηγάτε μας;;;;) πλέον λόγω αφέλειας του λόγου τους σε ανοικτόν κατά μέτωπον επίθεση με λύσσα εναντίον της Ελλάδος;;;;, του Ελληνισμού;;;;;, του Χριστιανισμού;;;;; και του Ανθρωπισμού;;;;;, θυμίζοντας το ολοκαύτωμα των Αθίγγανων από τα σύνορα Γερμανίας Πολωνίας τους οποίους καλούν Εβραίους και αφού ο Συν+Εβραίος Χίτλερ;;;;; τους είχε πολιτογραφήσει Εβραίους για να τους σφάξει υπ' αυτήν την ιδιότητα;;;;; ή και αν κάποιους Εβραίους τους σκότωσαν ενώ κατά περίεργον λόγον ο στρατηγός της Μέσης Ανατολής Ρόμμελ τους πρόσεχε διακριτικά αντί να τους γενοκτονήσει όταν συνάγοντο στην Παλαιστίνη για να σφετεριστούν ή να επαναπατριστούν σε εδάφη, γιατί δεν τους σκότωναν οι Γερμανοί εκεί;;;; Γιατί τα αμέτρητα υποβρύχια άφηναν ανενόχλητα τα πλοία που κουβαλούσαν Εβραίους στην Παλαιστίνη;;;; Γιατί πήρε στρατόν στην Παλαιστίνη ο Χίτλερ;;;; Άλλα έδειχνε η φανερή πρόθεση του και άλλα εξυπηρετούσε η στρατηγική του κρυφά!!!! 

Καλύτερα "ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΣΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ" όπως λέγει η κυπριακή παροιμία (διότι μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτα προβλήματα!!!!!) ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι δεκαπλάσια από κάθε άλλου λαού και αν είστε πολίτες της Ελλάδος οφείλετε να τα τιμάται, αλλά πως;;;; Αφού το Ταλμούδ μας θεωρεί χοίρους και όνους (δηλαδή ζείτε στην χώραν των χοίρων και των όνων;;;; χαχαχαχα πολύ ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ) εμάς τους Έλληνες και Χριστιανούς!!!! Αυτή είναι η πίστη σας, να κατυβρίζεται τους συνανθρώπους σας και να "αυτοθεωρείστε" "ανώτεροι", η απόδειξη από σημερινή συζήτηση: " Παραμεριτης Ευαγγ. Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού (απόσπασμα)

Σελίς 38:= Πας ετερόδοξος δεν είναι άνθρωπος αλλά κτήνος. Ο Εβραίος είναι ευαρεστότερος τω Θεώ και αυτών των Αγγέλων. Το ραπίζειν Εβραίον ίσον τω τύπτειν την θεότητα΄ ό
θεν άπιστος εγείρων χείρα καθ’ Εβραίου θανάτω τιμωρείσθω. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εισί κύνες, όνοι, χοίροι, κτήνη. Η Χριστιανική φυλή αγέλη κτηνών εστί, εκ του σατανά καταγομένη και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρη. Γυνή Εβραία, εξερχομένη του λουτρού και ευθύς απαντώσα ίππον, όνον, κάμηλον, σκύλον, χοίρον, λεπρόν ή Χριστιανόν, οφείλει να λουσθεί εκ νέου. Επίσης εν τω κεφαλαίω Αρουβίμ εύρηται ότι : Αι των Χριστιανών κατοικίαι δέον να θεωρούνται αγελοστάσια, και εν τη εισηγήσει Βαϊαμοτέθ οι τάφοι των ετερόδοξων θεωρηθήτωσαν λάκκοι κτηνών΄ και αφού η ζωή των απίστων ανήκει εις ημάς, έτι μάλλον ανήκει ημίν το χρήμα των. “

ΠΗΓΗ: ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 1960, ΑΝΑΤΥΠΩΣΙΣ 1981, Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού. Διήγησις περί του πώς οι Εβραίοι πίνουν ανθρώπινο αίμα.

“… Επίσης γνωστόν τυγχάνει, ότι οι δήθεν Ευαγγελισταί, οι Χιλιασταί, οι ερμηνευταί των Γραφών, καθώς και τόσοι άλλοι με χριστιανικάς προσωπίδας, είναι παραφυάδες εβραϊκαί με χριστιανικά προσχήματα και ονόματα. Ομοίως, Εβραίοι είναι και οι Μασσώνοι και θεωρούν και αυτοί τους Χριστιανούς ως βέβηλους, επειδή δεν έχουν μυηθή εις τα της Μασσωνίας, και διατάσσουν τον προσήλυτον να ορκισθή ως εξής:
«Ορκίσθητι ενώπιον του μεγάλου Αρχιτέκτονος του σύμπαντος και της σεπτής ταύτης Στοάς, ότι θέλεις συντρίψει πάντα δεσμόν συνδέοντά σε εισέτι μετά Πατρός, Μητρός, Αδελφών, Βασιλέων, συγγενών και λοιπών, ως και με οιονδήποτε Ον, εις ο υπεσχέθης πίστιν και υπακοήν, και ότι απολύεσαι παντός όρκου, όν δήθεν έδωκας προς την Πατρίδαν και τους Νόμους και ότι συντάττεσαι ανεπιφυλάκτως με τας νέας αρχάς της Μασσωνίας υπό την σημαίαν του μεγάλου αρχιτέκτονος του Σύμπαντος».
ΠΗΓΗ: ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 1960, ΑΝΑΤΥΠΩΣΙΣ 1981, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ, σελ. 199"....!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ με τα φαρμακωμένα με δηλητήριον έμμεσα πλην σαφώς λόγια που αναπτύσσουν οι Εβραίοι κατωτέρω ωθούν τους Έλληνες εις Εμφύλια Σύρραξη για να αλληλοκατασπαραχθούσι ως Αριστεροί Δεξιοί, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ, προσπαθούν να φέρουν με το μέρος τους τούς Αριστερούς (βρε εσείς υποτίθεται ότι έπρεπε να υποστηρίζετε την καταιματωμένη Παλαιστίνη από τις ισραηλίτικες θηριωδίες όχι να αφήνετε τους Εβραίους να κλαίνε ως κροκόδειλοι αυτοπαρουσιαζόμενοι και θύματα χαχαχαχαχα, ξυπνάτε Αριστερά πλάσματα, σας παρακαλώ ευγενικά!!!!) και εναντίον τους τούς Εθνικόφρονες/Πατριώτες και τύπους της Δεξιάς. Μην τους ακούσετε εάν θέλουν Εμφύλιο Πόλεμο να τον κάνουν στο Ισραήλ με τους όμοιους τους και να αφήσουν την Παλαιστίνη ήσυχη.

ΑΦΟΥ ΩΡΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΓΑΠΗ, ΕΛΕΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΗ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Ή ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΘΑ ΠΛΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΔΙΔΑΞΕ Ο ΙΑΣΩΝ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΤΟ ΔΙΑΒΛΕΠΩ, ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

Αδέλφια προσπαθούν διάφοροι να μας κάνουν χάλια όπως η Ελεύθερη Πολιορκιμένη Νεμεσολογγίτισσα Παλαιστίνη και η Εμφυλιοσπαραγμένη Συρία. Ο Πανάγαθος (διότι ούτως είναι ο ΑληθινοΘεός) Τριαδικός να τις λυπηθεί μαζί και εμάς

Ζήτω ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΣ!!!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:::::

Τό ΚΙΣ διέταξε τήν σύλληψι τῶν μελῶν τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του....

Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.

Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας… Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας. Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη, για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας.

Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού, είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη, στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού, και γι’ αυτό δολοφονήθηκε.
Έχουμε όλοι καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού μας.

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος




πηγή


Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου

6 σχόλια:

  1. Επειδή η ΝΔ χάνει ψηφοφόρους προς την ΧΑ, ψηφίζει άρον άρον ειδική διάταξη να μη γίνονται οι επαναληπτικές. Γιατί δεν ψηφίζει άρον άρον και διάταξη που να καταργεί την παραγραφή αδικήμάτων πολιτικών για να μπουν φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί?, λένε οι δεξιοί. Και φυσικά θα φύγουν, αν συνεχίσει έτσι, από τη ΝΔ και θα πάνε στο Λαος και την ΧΑ. κλικ εδώ... http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ αλλά είναι και βάσει σχεδίου....

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες μην κάνετε Εμφύλιον Πόλεμον, κάτω όλα τα κόμματα "κομμουνιστικά" ή "εθνικά" ενωθείτε, είστε μία φυλή, ένα αίμα και δεν πταίτε. Πολεμήστε τους εχθρούς. Μάθετε να είστε διεσπαρμένοι σε ομάδες επιβίωσης και δράσης. Έλληνες θα πολεμείστε μεταξύ σας ή εναντίον των εχθρών;;;; Τους εχθρούς τους βολεύει να πολεμήσετε μεταξύ σας. Αν είστε ηλίθιοι κάντε το!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω εάν η Χρυσή Αυγή άθελα της ή εσκεμμένα ή εξ αφελείας της έκανε ό,τι έκανε πατριωτικά ή μη. Σημασία έχει ότι με αφορμή την δολοφονία του ράππερ (ραπ εκ του ραπσ = ραψ+ωδού, μαντινάδα κρητιστί, τσιαττιστόν κυπριαστί, αρχαία ως τραγωδία και βυζαντινώς ως ψαλμ+ωδία) Παύλου Φύσσα (ο Θεός συγχωρέσει και αναπαύσει την ψυχήν του) οι Σιωνιστομασσώνοι ελίχθηκαν διά να ποινικοποιηθεί ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ!!!! Σημασία δεν έχει η Χρυσή Αυγή ή το κάθε άλλον κόμμαν έστω και αν προάγουν τον πατριωτισμόν σημασία έχει ο εν πράξει ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΘΕΟΥ!!!!

    Διώκεται το δικαίωμα των ανθρώπων που γέννησαν την έννοια πατρίδα να υπερασπίζονται τις οικογένειες των ήτοι ΠΑΤΡΗΣ αναγραμμτιστί ΣΠΑΡΤΗ!!!! ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΤΕ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΧΟΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ. ΘΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ!!!!

    Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΝ ΣΚΟΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ή ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΠΠΑΪΚ Ο ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΩΣΦΟΡΟΔΙΑΒΟΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ.

    Επίσης οι Ιταλοί μαφιόζοι της Σικελίας Έλληνες από την Σπάρτη και αλλού όπως το Ταραντίνο αποικία Ελλήνων Σπαρτιατών, Συρακούσες κ.α. λένε πως αν δεν μπορείς να νικήσεις προς το παρόν κάνε την ζωήν του εχθρού σου ανυπόφορη, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΝ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ. Απ' εδώ και εμπρός ως μικρές ή μεγάλες ομάδες αυτά θα κάνουμε. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΙ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΝΗΡΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΤΑ και να μπορείτε να τα ευρίσκεται και να σκοτώνεται ζωντανά... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΡΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

    Εις τον κυπριακόν στρατόν δεν διδάσκεται η αρετή της διασποράς στρατοπέδου, εις την Ελλάδα το κάνουν και δη πρέπει να γίνεται προληπτικώς εν καιρώ πολέμου και να γνωρίζει η κάθε ομάδα ή μονάδα/άτομον πού να πάει ποίος άλλος ή ομάδα του είναι πέριξ του εκ της διασποράς και εις πόση απόσταση και να υπάρχουν σήματα, συριγμοί κ.α. επικοινωνίας και κώδικας κινήσεως ή πυρ και κινήσεως ή συνενώσεως και προγεφυρώσεως εις άλλα σημεία διά μάχη ή αποστολή και ξανά επαναφορά κοκ, δηλ. να γνωρίζετε απέξω χάρτες κινήσεως κ.α.. Ε ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ Ή ΟΧΙ;;;; Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ;;;; Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!

    Οι Εβραίοι παραδέχονται εις τα Πρωτόκολλα των "Σοφών" (Τεράτων) της Σιών (από τον λόφον Ζιών = Ζευς της Ιερουσαλήμ = ιερόν+Σολυμοί = άποικοι Έλληνες της Μικράς Ασσίας) ότι από τύχη και πρόνοια Του Θεού (ή του Διαβόλου υπ' ανέχεια και σχεδίου και δοκιμασίας Του Θεού) έπαθαν την Διασπορά τους εκ των Ρωμαίων και ήταν προς το συμφέρον τους αφού ήλεγχαν τις οικονομίες παντού και μάθαιναν πράγματα και τέχνες κατεργασμένες, παρατηρούσαν τις ιδιοτροπίες των εθνών κ.α.. Είναι η ίδια αρχή για τα στρατόπεδα. Εάν παραμένεις στο στρατόπεδον εύκολα σε περικυκλώνουν και σε βομβαρδίζουν σωρηδόν ενώ αν είσαι διεσπαρμένος και ενώνεσαι κατα περίπτωση και αστραπιαία αιφνιδιαστικώς πού να σ' εύρουν συναγμένον αφού θα υπάρχουν και εφεδρίες που δεν θα συνάγονται.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ;;;; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ!!!! Όλοι και οι γυναίκες σε αριανές (πολεμικές) σχολές ζητείστε να ενωθούν μαζί σας πατριωτικά οι εκπαιδευτές, όλοι σε βοτανολόγους και άλλους ειδικούς φαρμάκων διατροφής και επιβίωσης στην φύση, όλοι καταδρομείς και τότε θα νικήσουμε και διεπιβιώσουμε επειδή θα το αξίζουμε!!!!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικολαος Φρανγκος ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    πριν από 24 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1
    Yerimos Panayiotis ΦΙΛΕ ΑΠ' ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΩΣ ΤΡΟΠΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΜΕΙΣ κ.α. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΜΑΣ!!!! ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΔΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zaira Lazaridou Παναγιώτη άν οδηγηθούμε σε εμφύλιο, είμαστε για τα μπάζα...
      πριν από 8 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1
      Yerimos Panayiotis Έτσι κάναμε έκτοτες εκ της αρχαιότητας για ιδεολογικά και λατευτικά ειδωλολατρικά άτομα κόμματα. Τώρα θα ιδούμε εάν θα επαναλάβουμε την ηλιθιότητα μας ή θα κάνουμε την υπέρβαση και θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

      Διαγραφή