Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΒΑΛΛΑΣ (ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ) ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟΥ ΑΙΣΧΡΟΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ!!!!



.
Επ’ ευκαιρίας του πρόσφατου άρθρου του φίλου και συνεργάτου Ευριπίδη Χατζηπαναγιώτη περί του ιουδαϊκού χαιρετισμού του Αντώνη Σαμαρά αδράττω την συνευκαιρία ν’ αναλύσω τον συμβολισμόν όπου προσέδωσαν οι Ιουδαίοι προς αυτόν. Παραθέτω λοιπόν την εξήγηση και κατόπιν αναγνώστε το άρθρον του Ευριπίδη Χατζηπαναγιώτη. 
 .
Ο χαιρετισμός όπως θα επιβεβαιώσετε ιδίοις ομμάσι παρεκάτω σχηματίζει έναν γράμμαν νι = «ν». τα δύο δάκτυλα το μικρόν και το παράμεσον ενώνονται και επίσης ο δείκτης και το μακρύτερον δάκτυλον, αφήνοντας τον μυαλιώνα ελεύθερον. Ο γεωμετρικοκεντρικός αυτός χαιρετισμός είναι ελληνικός από την σοφία της Καμπάλλας = Κυμβάλειου του Ευκλείδη = αυτού όπου έχει τους ευ κλεις/κλείδες = τους καλούς, εύκαλλους και αγαθούς κλείδες της σοφίας, του μέγιστου των μαθηματικών του αρχιγεωμέτρη. Το βιβλίον Κυμβάλειον εκλάπηκε από τους Ιουδαίους μαζί με τα άλλα σοφά βιβλία εις την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και κατόπιν έκαψαν την πολυαίθουσα ενώ συνάμα διέδωσαν την φήμην πως συγκάυκαν και τα βιβλία και πως την Βιβλιοθήκη έκαψαν οι Χριστιανοί, ως εκ τούτου, μ’ έναν σμπάρον τρία τριγώνια, αφού ΈΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΑΨΑΝ, ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ!!!!
.
Διά τους Ιουδαίους ο ελληνικός σφετερισμένος εν λόγω χαιρετισμός εννοεί την πτώση του γράμματος ΕΛ = Λ = ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΊΣ!!!!
.
ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΟΜΩΣ την σημασία του γράμματος ύψηλον μεταξύ μυαλιώνα/αντίχειρα και δείκτη ήτοι Υ+Ν = ΥΝ = ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ. Αλλά και τον σχηματισμόν ζίνγκ ζανγκ επάνω κάτω πυραμίδα και ΕΛ = Λ ώστε Υ+Λ+ν (Ν) = ΥΛ ΕΙΝ = ΥΛΑΤΗΣ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ. Επίσης η ένδειξη επάνω κάτω Ζ  ή Ν συνεχώς είναι πανάρχαιον ελληνικόν σύμβολον και τύπος μαίανδρου συμβολίζει τα κύματα και την τάση της εκτοξευμένης ενέργειας και δράσης ήτοι ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ της φύσης, όπως συμβολίζει έκαστος μαίανδρος και εις την πραγματικότητα είναι Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμός (όρος του συγγραφέα αφού η ενέργεια είναι τριαδική). 
.
Οι Ιουδαίοι λησμονούν επίσης ότι ο σχηματισμός νι = «ν ή v» είναι ελληνικόν γράμμαν και συμβολισμός και εξ αυτής της λέξεως αρχινάει η ιερή λέξη νίκη!!!! Εξ αυτής της λέξεως και η αγγλική βίκτορυ = victory = nictory = nice = nike = νίκη όπου κατέληξε victory εκ παραφθοράς όπως αμέτρητες άλλες πασιφανείς λέξεις ανά τω παγκόσμιω, όπως αντίστοιχα π.χ. Ιωάννης Γιωβάννης, Τζοβάννης, Ζιάν ή Ζιάν κινεζιστί, Τζιών, Γιαβάνας = Ιώνες κ.ο.κ..
.
Κατ’ επέκτασιν το v+ictory συμβολίζεται από τους Άγγλους με τον ανάλογον σχηματισμόν από την φυγέπαφη τάση των δακτύλων δείκτη και μακρύτερου όπως έκαναν και οι Χίππυς όταν έλεγαν peace men! Ο ίδιος σχηματισμός των δακτύλων ελληνιστί είναι το γράμμα νι = νι και αγγλιστί είπαμε V = βι το λατινικόν/χαλκιδικόν Ευβοίας. 
.
Επίσης το V με καλλικευμέον επάνω του το Λ αποτελεί το σύμβολον του γνώμονα και του διαβήτη, ευκλείδειον και πυθαγόρειον ιερόν αλλά κυρίως ερμοτρισμέγιστον και ορφικόν ιερόν σύμβολον το οποίον σφετερίσθηκαν οι Ιουδαίοι και εξοικειοποιήθηκαν, αφού πάγια τους τακτική είναι ο σφετερισμός και η ταυτόχρονη ή και προταυτόχρονη εξαφάνιση των στοιχείων περί της ελληνικότητος των συμβόλων, βιβλίων και αρετών τας οποίας επισφετερίζονται υιοθετούν ως να τα είχαν έκτοτε. Το γνωστόν σύμβολον του γνώμονος και του διαβήτη συμβολίζει την ερωτική πράξη ανδρός γυναικός και την ερωτική πνευματική και ψυχική ουσιαστική πράξη Θεού και ανθρώπου. Εξού και ο Σωκράτης ομολόγησε εις το ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ  του Πλάτων ότι είναι ερωτευμένος βαθειά με Τον Θεόν. Ο Ιάσων Χριστός καλείται Νυμφίος και νυμφεύεται νύμφες και νυμφίους της αγαθής προθέσεως και καθαρής καταστάσεως. Το Λ = ο Ανήρ και το V = η γυνή, εξού και το σύμβολον το οποίον επεξηγούμε καλείται και Θηλέν Γιαχβέ = Ιαχβέ = Ιαχή+βίος. Ο Θεός ως Πατήρ παρουσιάζεται επί βαπτίσι Ιάσων Χριστού ως Ιαχή = Φωνή, ο Χριστός ως Αφή με επάνω εις την χείραν του Ιωάννη (Ίωνα εξ Ιωνίας δηλαδή, ελληνικότατον όνομαν) του Πρόδρομου και Τω Αγίω Πνεύματι εν είδει Παλλευκούσης Περιστεράς. Οι Εβραίοι με Τον Θηλέν Ιαχβέ παραδέχονται την ειδωλολατρική τους καταγωγή από διάφορα ελληνικά μέρη, ήτοι Σπάρτη, Δήλο, Μικρά Ασσία κ.α.. Οι Μαθητές Του Χριστού και οι γονείς τους φέρουν ελληνικότατα ονόματα. Ενώ η λέξη Δαυίδ/Δαβίδ είναι παραφθορά του ονόματος Διάβ+ιος = Διάβιος = Δάβιος = Δαβί = Δαβίδ και σημαίνει ο έχων βασιλικόν βίον και δύναμι εκ γενετής πεπρωμένου. Όπως κάποιοι υποστηρίζουν ότι η λέξη Σουέζ = το αντίστροφον του Ζεύος/Ζευς. Ο δε νόθος υιός και διάδοχος του Διάβιου ο Σολομών ελληνικότατο όνομα, ήτοι ίδε Σόλων και Σαλομών/Σολυμών (εξού και Ιερόν+Σαλομών = Ιεροσόλυμα = η Ιερά Πόλις των Σολυμών, και εις Αλ εύω = προς Τον Θεόν/Αλ άγω = ευ+ω) ήτοι μικρασσιάτικη ελληνική φυλή και πόλις της Μικράς Ασσίας ήτοι οικοδόμησε πόλι εις την ευρύτερη Φιλισταία/Παλαιστίνη. Έχετε αμφιβολία περί της Γλωσσολογίας;;;; Γνωρίζει πολύ περισσότερα από την αρχαιολογία αρκεί να σκαύετε τας λέξεις…………
.
Οι Μασσώνοι = /Νεοεβραίοι = /Κρυπτοεβραίοι φέρουν επί της συμβολικής ποδιάς τους όταν τελετούν και φωτογραφίζονται το αντίστροφον γράμμα ΕΛ = Λ ήτοι το νι (ν) ή V (βι χαλκιδιστί). Τι σημαίνει αυτόν διά τους ίδιους;;;; Ανάποδα και προς τα επάνω τα πόδια των ΕΛ+ΛΗΝΩΝ = Λ = V. Εις την Κύπρον η χείριστη των απειλών και ένδειξη ή επίδειξη αφοβίας και ασέβειας προς συγκεκριμμένον πρόσωπον είναι: «θα σε δήσουν/δέσουν πόκκια (πόδια) σιέρκα (χέρια) ανάποα/ανάποδα». Ο νοών νοείτο. Τα σύμβολα των Μασσώνων δεν είναι ιδικά τους αλλά σφετερισμένα από τον πανάρχαιον και πανταχού παρόντα και εκπληρόντα ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΥΠΕΡΠΑΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ!!!! Ενώ ο ίδιος συμβολισμός έχει διαφορετική σημασία και ορολογία συχνάκις εις έκαστον λαόν. Η απόδειξη ταύτη φαίνεται εκ του γεγονότος π.χ. ότι το ΉΤΤΑ αγγλιστί είναι έϊτς, το δίγαμμα (F) είναι εφ/φι, το νι είναι βι (V) το ΡΩ = Ρ = ππι/πι = p/P κ.ο.κ.. Μην εξεπλάγεισθε, οι πρωταρχικοί συμβολισμοί σημασίας είναι τα γράμματα.
.
Πως προσδοκεί ο σφετεριστής και ψεύτης της Αλήθειας Ψευδοεωσφόρος/Σκοταδοφόρος Διάβολος Δράκος Σατανάς να αναποδήσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; Μα με την εισαγωγή της μικροσυσκευής του ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΣ (ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΠ) εντός ΓΟΝΙΟΔΟΜΗΣ/DNA (ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑΝ/DNA ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ). Πρώτα θα ηλεκτροποιηθούν τα πάντα και οι συνδιαλλαγές θα γίνονται μέσω διαδικτύου, εξού και μας αφήνουν να κάνουμε τις επιθυμίες μας στα φέις, ττουίττερ, γκούκωλ κ.α. και δήθεν αυτές οι εταιρείες είναι ανταγωνιστικές, ναι ανταγωνιστικές διά τα ομμάτια του αφελή κόσμου!!!! Αφού εθιστούμε πλήρως και η επόμενη γενεά θα είναι γενεά προϋπερηλεκτρονικοποιημένη θα μας βάλουν και το μικροψήγμα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ = ΕΥ+ΑΠΤΩ = ΕΥΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ (ακόμη μία λέξη δήθεν εβραϊκή, όπως π.χ. το Πάσχα το οποίον είναι από το ελληνικόν ρήμαν πάσχω). 
.
Αφού θα ελέγχουσι τα πάντα μέσω Η/Υ και αφού οι αγοραπωλησίες θα γίνονται εντός δικτύου/on line και οι μεταβιβάσεις, επιβεβαιώσεις, προσλήψεις, αδειοδοτήσεις κ.τλ, τότε διερωτάσαι διατί να θέλουσι να σου βάλουν Ενέργεια Μικροψήγματος εντός Γονιοδομής/DNA ώστε να μην μπορείς να την αποβάλεις αφού δεν θα είναι εις συγκεκριμμένον σημείον του σώματος αλλά πανταχού;;;;!!!! ΔΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ;;;;
.
ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ θα σε ευαπτίζουσι/βαπτίζουσι Αντίχριστον αντί Χριστιανόν, ώστε άμα τη γεννήσει συ θα εμβαπτίζεσαι με το χάραγμα/εμβάπτισμα ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = ΕΝ ΑΝΤΙ ΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΟΙ = ΕΝ ΑΝΤΙ/ ΕΝ ΑΝΤΙ ΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΩΝ ΕΝΑΝΤΙ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ!!!! ΕΓΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!! Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΟΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΔΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ;;;;
.
ΕΠΕΙΔΗ, όστις ευαπτισθεί δηλαδή ευάψει δηλαδή ανάψει μέσα του (αυτόν σημαίνει βαπτίζομαι = εβαπτίζομαι = ευ+άπτω/ανάβω) την φλόγα της Κολλάσεως/Αντίχριστου θα αδυνατεί να σωθεί, επειδή όπως χιλιοείπαμε θα είναι συρραμένη και κενδυμένη τον Αντίχριστον. Πως το λέγει ο βυζαντινός στίχος;;; Όσοι εν Χριστώ εβαπτίσεσθαι Χριστόν εκενδύσεσθαι!!!! Και αντίστοιχα συμπληρώνουμε: «όσοι εν Αντιχρίστω εβαπτίσεσθαι Αντίχριστον εκενδύσεσθαι και εν τοιαύτη περιπτώσει τετέλεσθαι (deadελεσθαι = ο όρος dead αγγλιστί εκ του τετ = τέλος και ελ = έλευση και έσθαι είστε/γίνεσθαι ως εκ τούτου τετέλεσθαι σημαίνει τέλος εποχής, ζωής, χρόνου κ.ο.κ..).
.
Όσοι εν Αντιχρίστω εβαπτίσθεσθαι διά της εισαγωγής του ευαπτιστικού μικροψήγματος θα έχετε καθημερινώς προεξαναγκαστική αντιπροσευχή = προσκατάρα (Τριαδικού Θεού) όπως οι Μωαμεθανοί όπου και εάν ευρίσκεσθαι. Πως;;;; Θα στέλλεται η αντιπροσευχή ψαλμωδία τύπου σατανικού ρόκ, μελωδίας, κωμωδίας, σοβαροφανής μουσικής κ.α. εντός του μυαλού υμίν η οποία θα καθυβρίζει προσέξετε καθ’ ολοκληρία Τω Αγίω Πνεύματι!!!! Τούτον θα γίνεται πολλάκις έκαστη ημέρα και θα είναι εις την ουσία η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΥΜΙΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!! 
.
ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΡΟΥΝ μας προειδοποιεί ο Μέγας Αρχιδεσπότης της Περιπατικής Χριστιανικής Σχολής Διδασκαλίας Κοσμάς ο Αιτωλός όπως και ο Ιάσων Χριστός μας και οι προαγγέλοι του Σωκράτης και Ιωάννης ο Πρόδρομος άπαντες ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ!!!! ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣΕΩΣ. ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΝ/ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΠΝΟΟΥ!!!! ΟΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ/ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ. ΤΙΜΗ ΓΑΡ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙ’ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΘΝΗΤΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΣΟΦΟΝ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟΝ ΕΣΑΕΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΑΓΙΟΥ ΑΠΕΙΡΟΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΘΕΟΥ!!!!
.
ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΝ ΤΡΙΑΔΙΚΩ ΘΕΩ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΛΩ ΦΩΤΙ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ:

Βρέθηκε τί συμβολίζει ο (Εβραϊκός) χαιρετισμός τού Σαμαρά…

Κατά τα άλλα, κάθε   χρόνο  πάει στον Επιτάφιο για …ξεκάρφωμα.

Ο Εβραίος ηθοποιός Λέοναρντ Νιμόι στο γωστό ρόλο του Σπόκ. Ο “εξωγήινος” χαιρετισμός είναι εμπνευσμένος απο ….ραββινική χειρονομία που συμβολίζει το Γυναικείο Όνομα του …Γιαχβέ !
Τάφοι ραββίνων με τη χειρονομία που συμβολίζει το γυναικείο όνομα του Γιαχβέ!
                                                                                                                                                              πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου