Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη Βόμβα - Έρχετε Η Χαριστική Βολή. Τέλος οι Αποδείξεις.Οnline ενημέρωση-διασταύρωση αγοράς-πώλησης σε κάθε συναλλαγή.

 

Τί θα γίνει με όσους δεν έχουν φορολογική ενημερότητα; Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και κοινωνικών έκρηξεων!


Πληροφορίες διέρρευσαν από «κυβερνητικές πηγές» και τις βγάζουμε στη δημοσιότητα.

Η Αποκάλυψη Βόμβα:



Από το 2015-2016  σε κάθε αγορά και κατα την ολοκλήρωση της αγοράς, τη θέση της απόδειξης παίρνει η online ενημέρωση της φορολογικής δήλωσης του καταναλωτή για την αγορά, και της οnline ενημέρωσης της φορολογικής δήλωσης της πώλησης για την επιχείρηση.



Το μέτρο θα έρθει υπο συζήτηση μέσα στο 2014 για τον τρόπο τον οποίο θα εφαρμοστεί, για ποιές από τις επιχειρήσεις θα ξεκινήσει να ισχύει , αλλά και με τον τρόπο που θα γίνεται η ενημέρωση με το online σύστημα (πιθανόν η κάρτα του πολίτη).  Ετσι σε κάθε αγορά μέσω του ΑΦΜ, του καταναλωτή και της επιχείρησης που θα γίνεται κάθε αγορά , θα ενημερώνετε άμεσα-Online το είδος και το ποσό της αγοροπωλησίας στη φορολογική δήλωση του καταναλωτή και της επιχείρησης αντίστοιχα .
Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, ό,τι υπο συζήτηση θα τεθεί και η άμεση κατακράτηση του φόρου από την αγοροπωλησία, αφού όλες οι επιχειρήσεις θα είναι υποχρεωμένες να έχουν διαδικτυακό τραπεζικό λογαριασμό, κάτι που φυσικά θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλες τις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τόσο η άμεση παρακράτηση του ΦΠΑ, όσο και οι συναλλαγές με διαδικτυακό λογαριασμό για τους πολίτες που δεν έχουν «καλή σχέση» με την τεχνολογία.


Tο μέτρο όπως φαίνεται, έρχετε να  εξαλείψει τελείως την φοροδιαφυγή αλλά και το μαύρο χρήμα, αλλά ανοίγει και τον ασκό του Αιόλου για αυτούς που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα ή φορολογική δήλωση.

"Έρχετε σύντομα η στιγμή που οι «αντι-νεοταξίτες» και οι παράνομοι θα βρεθούν στο περιθώριο"
όπως είπε μέσα στο 2013 ο Ισραηλινός πρέσβυς , και μάλλον καταλάβαμε τί εννοούσε.



Με αυτό το μέτρο «κλείνει»  ο πυρήνας του συστήματος και δίνει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στις πολυεθνικές για τον ευνόητο λόγο…. της εξάλειψης της μαυρης αγοράς και της φοροδιαφυγής μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
* Να σημειώσουμε και να συμπεράνουμε ό,τι αν θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος , θα είναι το «προστάδιο» για μια αχρήματη κοινωνία και  ο τελικός δρόμος πρίν το χάραγμα.  













Επιμέλεια
Ελλήνων Ενημέρωση





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου