Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα πιστεύετε πως τιμώρησε ο Καναδάς Σομαλό λαθρομετανάστη που βίασε, σκότωσε και τεμάχισε νεαρή κοπέλα!!! (Ειλικρινά απίστευτο...)



 Τέσσερα χρόνια πριν, μια όμορφη γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά, με το όνομα Jenna Cartwright βιάστηκε βάναυσα, δολοφονήθηκε και το σώμα της τεμαχίστηκε. Οι αρχές απέκρυψαν κάθε πληροφορία από το κοινό, για το ποιος ήταν ο δολοφόνος.(Προφανώς για να μην αναπτυχθούν «ρατσιστικά» αισθήματα στους υπόλοιπους γηγενείς. Η δε φωτογραφία του εγκληματία ΔΕΝ υπάρχει πουθενά! Σημειώνεται ότι κάτι παρόμοιο έχει ζητήσει εδώ η ΔΗΜΑΡ*). Τώρα, μετά από 4 χρόνια, δόθηκαν τελικά οι πληροφορίες.


Ο δολοφόνος ήταν ένας Σομαλός σκληρός εγκληματίας με εγκληματική καριέρα, που είχε ήδη καταδικαστεί για πολλαπλά εγκλήματα στον Καναδά. Η Υπηρεσία Συνόρων του Καναδά έκρινε ότι το άτομο αυτό ότι είναι τεράστιος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Ζήτησαν την απέλασή του και την κράτησή του στη φυλακή έως ότου πραγματοποιηθεί η απέλαση. Αντί για αυτό όμως, το Διοικητικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Καναδά τον άφησε ελεύθερο για να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα στην Αλμπέρτα.

Λέει η είδηση από την καναδέζικη Calgary Sun :

Τα «δικαιώματα» ενός καταδικασμένου εμπόρου ναρκωτικών του οποίου διατάχθηκε η απέλαση στη Σομαλία, θεωρήθηκαν πιο σημαντικά από την ασφάλεια των Καναδών πολιτών.

Και έτσι, παρά τις προειδοποιήσεις ότι ο Bashir Gaashaan, εάν αφεθεί ελεύθερος, αποτελεί κίνδυνο για το κοινό, το Διοικητικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Καναδά τον άφησε να φύγει - μια ελευθερία που κράτησε ακριβώς ένα χρόνο και οκτώ μήνες.

Στις 15 Ιουνίου του 2011, η αστυνομία της Αλμπέρτα ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον Gaashaan, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, παράνομης κατακράτησης, περιύβρισης νεκρού, σεξουαλικής επίθεσης και διακίνησης κοκαΐνης.

Το σώμα της 21χρονης Jenna Cartwright,  μιας νεαρής μητέρας από το Red Deer, είχε ανακαλυφθεί σε ένα χαντάκι κοντά στο Olds - και η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνθρωπος που διατάχθηκε να φύγει από τον Καναδά δύο χρόνια νωρίτερα, ήταν αυτός που τη σκότωσε.

«Είμαι τόσο θυμωμένη, όσο ποτέ - το όλο πράγμα είναι αηδιαστικό», λέει η Marissa Cartwright, δίδυμη αδελφή της Τζένα.

Για πρώτη φορά , εξέτασε τα έγγραφα που δημοσίευσε η ‘Sun’ με τις λεπτομέρειες της απελευθέρωσης του Gaashaan από το Διοικητικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων .

«Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το σοκ», λέει η Cartwright , η οποία ξεκίνησε μια online αίτηση απαιτώντας αυστηρότερους κανόνες για την απέλαση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, ειλικρινάαισθάνομαι προδομένη από την κυβέρνησή μας - θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να στηριζόμαστε στην κυβέρνησή μας και να ξέρουμε ότι μας παρέχει ασφάλεια».

Όμως, η δημόσια ασφάλεια, προφανώς, ως αγαθό, δεν βρίσκεται πάνω από την άνεση ενός αλλοδαπού καταδικασμένου εμπόρου ναρκωτικών – ακόμα και όταν έχει κριθεί ακατάλληλος για τον Καναδά.

* ΚΟ: Υπενθυμίζω ότι το κόμμα της Ρεπούση, η ΔΗΜΑΡ, ζήτησε πρόσφατα από το υπουργείο Προ-Πο, μέσω της βουλευτίνας Γιαννακάκη (που υπερασπίζεται τις «Τουρκικές» ενώσεις της Θράκης) να μην ανακοινώνει τα ονόματα, την εθνικότητα και την τυχόν «ιδιαιτερότητα» («Ρομά») των διαφόρων δραστών των εγκληματικών ενεργειών!



Πηγή ➤elas-lyste.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου