Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΘΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3!!!! ΕΓΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!

ο Αττίλας υπαριθμόν 1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΗΡΘΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3!!!! ΕΓΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!

Ήρθε ο Αττίλας υπαριθμόν 3 ενδεδυμένος Φως ΚΑΙ Αμνός βασιλικός και φιλικός!

Ο Αττίλας υπαριθμόν 1 έζησε και έδρασε εις τα μέσα του 5ου αιώνος μ.Χ. ήτοι 406-453 μ.Χ. και κατά σύμπτωση εάν σας λέγει κάτι αυτόν απόθανε 1,000 πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς. Ήταν μογγολικής καταγωγής ίσως ή κατά την άποψη μου Σλαυομόγγολος όπως αυτούς όπου συναντούνται ως μπαστάρδοι εις την Σιβηρία της Ρωσσικής Επικράτειας.
Ήταν ο αρχηγός των Ούννων και κατά την άποψη μου έσωσε παρά κατάστρεψε την Κωνσταντινούπολη όπου αντί να την κατακτήσει αρκέστηκε εις τον φόρον υποτέλειας. Σε συζήτηση του με τον Πάπα της Ρώμης πείσθηκε τάχατες να μην εισβάλει εις την Ρώμη/Ραβέννα. Επίσης δεν κατέστρεψε την τρίτη τότε εις πολιτισμόν αν και χωριόν πόλη του Παρισσίου. Κατάστρεψε μικρές πόλεις της Ευρώπης ώστε να πεισθούν οι υποτακτικοί του ότι ήταν εχθρός των Ευρωπαίων και δη των Χριστιανών και Ελλήνων. Συχνάκις υποχωρούσε όταν θα μπορούσε να κατατροπώσει κάποιους ρωμαϊκοελληνικούς στρατούς, ενώ παράθετε εσσφαλμένως την παράταξη των πολεμιστών του πολύ προσεκτικά ώστε να φαίνεται φυσιολογικόν κατά την ταπεινή μου άποψη. Ποίον πρόδιδε ή και ποίον προστάτευε; Κατά την προσπάθεια του να καταβάλει την Πόλη οι Έλληνες έψελναν την Υπερμάχω Στρατηγώ και τους εισάκουσε επειδή η επίκληση τους ήταν ειλικρινής και σύμφωνη με το θέλημα Του Τριαδικού Θεού κάτι το οποίον δεν ίσχυε εν έτει 1453 μ.Χ.. Λέγεται πως όσιος Μοναχός είδε πως η Παναγία ερωτήθηκε διατί δεν σώζει την Πόλη εκ της αλώσεως από άγγελον Κυρίου και η Θεοτόκος που είπε άγε εν πόλει και εάν εύρεις έστω και έναν πιστόν να την σώσω. Ο άγγελος επέστρεψε λυπημένος…

Ο Αττίλας είχε συμβούλους Έλληνες ενώ έζησε αρκετά έτη εις την Αυλή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και επιμορφώθηκε εκεί ως πρεσβευτής των Ούννων πριν αποθάνει ο Ρουγιλίας εν έτει 434 μ.Χ.. Οι Ούννοι εγκαταστάθηκαν εις την Μογγολία και αλλαχού κατά τον 2ον αιώνα π.Χ. και δεν είναι βέβαιον ότι αμιγώς σχιστομμάτηδες, αλλά τουναντίον είχασι βορειοευρωπαϊκά και σλαυικά χαρακτηριστικά καυκάσιου ανθρώπου όπως συναντούνται εφημερών εν Ουγγαρία. Κατά την ταπεινή μου άποψη είχασι ελληνικόν αίμαν αφού η Βόρεια Λευκή Ευρώπη δεν είναι τίποτε άλλον από φυλές ελληνικών αποικιών και οι κατά τόπους άποικοι πήραν ανά τας δεκαετίας και τους αιώνας τα χρώματα της ειδικής λευκότητος όπου προκαθορίζει το εκάστοτε επικρατηθέν συνολικόν κλίμαν. Η λέξη ρουγιλίας είναι ελληνική και σημαίνει βασιλεύς όπω ρουάς εις τα μινωικά κυπροκρητικοελληνιά, εξού δε και ρουαγιάλ αγγλιστί, ρόης = άναξ = βασιλεύς ελληνιστί, ρόας, ρα και ρας = βασιλεύς Ήλιος και Φαραώ/Φαρισσαίος = Φωστήρ από το φάρος και φέρω ή φέρως. Επίσης ρήγας ελληνιστί και ρεξ ή ρέξης ελληνιστί και λατινιστί και Ρωξ = Ρώξα = Ρωκός ή Ροκός = σκληρός εξού και ο βράχος αγγλιστί rock και, Ρωξάνη ήτοι η αυτοκράτειρα του Μεγαλέξανδρου η οποία ανευρέθηκε εις την Αμφίπολη εν Ελλάδι τη χώρα. Η δε λέξη αττίλας προέρχεται εκ της αρχαιοελληνικής λέξως διά τον πατήρ ήτοι αττάς ή άττας εξού και οι Τούρκοι με την παραφθαρμένη ελληνική γλώσσα τους από τα ποντιακά και ιωνομικρασσιάτικα και αρχαιοκαππαδοκικοελληνικά καλούσει τον πατέρα αττά απόδειξη ο σφαγέας των Ελλήνων από το χωρίον Χρυσή Αυγή μερικά χιλιόμετρα έξωθεν της Θεσσαλονίκης Κκεμάλ Αττατούρκ = Αττά Τούρων = Πατέρας των Τούρκων, ο οποίος ήταν γαλανομάτης και υπόξανθος και είχε καταγωγή ηπειρώτικη/αλβανίτικη/αρβανίτικη και δη ελληνύφυλος Μωαμεθανός μισητής των Ελληνοχριστιανών. Ως εκ τούτου, τον Ρουγιλία (βασιλέα) διαδέχθηκε ο Αττίλας (Πατερούλης όπως ο Στάλιν και ο Αττατούρκ). Η λέξη έχει την ίδια ρίζα με τις λέξεις Αττική/Ασσική, άσσος/άττος/αττός, αστός/ατσός, αστικός/αττικός/ασσικός, αστύν/ατσυν, το ρήμα μάσσω/μάττω = με+άσσον = με φως, πρωτοπορία (άσσος) εξού και άστρον/άσσρον/άττρον/άτσρον = φωτεινόν. Το ρήμα μάσσω/μάττω σημαίνει οικοδομώ, φωτείζω, κτίζω, τεκτονώ εξού και μασσώνος/ματτώνος/μάστρος/μαέστρος κ.α., ήτοι mason = κτίστης και μάζα ή μάσσα = mass, μασάω/μασώ ήτοι αναδημιουργώ εξού και τέκτονας ή τεκτονώ εις την ουσία σημαίνει σκοτώνω ή καταστρέφω κάτι διά να δώκω μία καινή μορφή, αφού όταν δημιουργούμε ή κτίζουμε κάτι ήδη χαλούμε την προηγούμενη του μορφή. Όπως τους Τέκτονες οι οποίοι χαλάνε Ελληνισμόν ινά κτίζωσι Εβραιοσιωνοσατανοεωσφορισμόν. Ο Αττίλας ήταν φίλος με τον Ρωμαίον Στρατάρχην Φλαύιον/Φλάβιον (από το φλέβα/φλεύα) Αέτιον (Αετός/Αητός) ο οποίος συνέβαλε εις την μυστήρια νοοτροπία του Αττίλα να μην καταστρέψει διαπαντός τις Μητροπόλεις του Πολιτισμού (Κωνσταντινούπολη και Ρώμη) βυθίζοντας την Ευρώπη και την Υφήλιον ίσως εις τον αιώνιον Υπερσκοταδισμόν.

Ο Αττίλας υπαριθμόν 2 είναι η τουρκική εισβολή εν νήσω Κύπρω εν έτει 1974 μ.Χ. με τις καταροευλογίες προδοτών μασσώνων από Ελλάδα και Κύπρο. Αρχηγός της ήταν ο Αρχισιωνιστής Εβραίος Ερρίκος Κκίσσινγκερ τότε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και εκτελεστής ο Αριστερός πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Εντζιεβήντ ο οποίος μόλις μετά βίας δέχθηκε να επιχειρήσει την δεύτερη εισβολή εις τις 14 Αυγούστου και ενώ η προηγούμενη 20 Ιουλίου είχε αποτύχει παταγωδώς από την ηρωική δράση Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών συν και των ειδικών οχυρών τα οποία προοργάνωσε ο Στρατηγός της ΕΟΚΑ Γεώργιος Γρίβας Διγενής εξ έτει 1963 μ.Χ.. Ο Γλαύκος τόσον πολύ φοβήθηκε από την πρώτη εισβολή όπου ως πρόεδρος της κυπριακής Βουλής από το βήμα την επομένη ημέρα πρώτεινε να παραδώσει την Κύπρον και να αυτοκτονήσει και αφού προανήγγειλε με κάθε βεβαιότητα την δεύτερη εισβολή όπου θ’ ακολουθούσε. Η Βουλή αρνήθηκε εις την πρόταση του ευτυχώς αφού παρά την επαλήθευση της δεύτερης αττίλιας εισβολής εν τέλει καταβλήθηκε μόνον το 38% της Κύπρου. Περίεργα πράγματα, αφού μαρτυρίες ζώντων Κυπρίων λέγουσι πως κυκλοφορουσαν χάρτες με την Κύπρον μοιρασμένη εγχώρια αλλά και εις το Ισραήλ εξ έτει 1963 μ.Χ. τουλάχιστον, αφότου οι Μωαμεθανοί της Κύπρου αποθρασύνθηκαν και τους έδειχναν αβέρτα ή τους αναρτούσαν σε κουρεία, καφενεία κ.α..

Ο Αττίλας υπαριθμόν 3 είναι η ΕΕ και η Τρόϊκα της αρχής γενομένης από την γένεση της ήτοι εν έτει ήτοι η ΕΟΚ εις τις 25/03/1957 μ.Χ. δύο έτη μετά την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ εις την Ρώμη (συμβολίζει την δύναμη και την μετέπειτα βάναυση νοοτροπία της ΕΕ η πόλις ταύτη και η ημέρα του Ευαγγελισμού ως αντίταξη έναντι εις τον Χριστιανισμόν και την Ελληνική Επανάσταση εν έτει 1821 μ.Χ., θυμηθείτε τα πρόσφατα κυπριακά χρηματοκουρέματα 25/03/2013, 01/04/2013 ημέρα έναρξης του αγώνα της ΕΟΚΑ εν έτει 1955 μ.Χ. και 08/04/2013 μ.Χ. ημέρα της Καθαρής Δευτέρας του Πάσχατος, τυχαίον;;;; να επιλέγονται ιερές ημερες του Ελληνοχριστιανισμού όταν θα μας καταβάλλουν και προσβάλλουν! Όχι δα!!!! ΥΠΕΡΣΚΟΠΙΜΟΝ!!!!). Ο Αττίλας υπαριθμόν 3 είναι όλη η ελλαδική και ελληνοκυπριακή πολιτική σκηνή και υποσκηνή από την Αδελφότητα των Εχθρών, τα κόμματα, οι Βουλές της Προδοσίας, οι προέδροι, οι πρωθυπουργοί και λοιποί θεσάκιδες της συμφοράς και όλη η ειδική καραγκιοζοθεατρινίστικη ψευδοαντιπαλότητα παλαιών και καινών κομμάτων, «πατριωτικών» και «αριστερών/φιλανθρωπικών» κ.α.. ώστε να συγυρίζεται και συντηρείται η διχόνοια των εκάστοτε Ελλήνων και με την ετοιμότητα εάν αποφασίσουν οι αφέντες των ελληναττίλων να γίνουν Εμφύλιοι Πολέμοι….!!!!

Χειρότερος των τριών Αττίλων ο τρίτος διότι δεν πρόκειται περί εχθρού αλλά κυρίως περί προδοτών και ο προδότης χείριστος του εχθρού καθότι είναι πιο φυσιολογικόν να φάγει η λέαινα το κροκοδειλάκι παρά η κροκοδειλίνα το κροκοδειλάκι. Όλοι αυτοί οι προδότες χύνουσι επιτυχώς με λόγια και στημένες ενίοτε πράξεις ΥΠΕΡΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΣΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΡΑ ΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΡΑ ΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΡΑ ΤΕ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΣΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΙΝΗ ΤΑΥΤΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΤΩ!!!!

Προσοχή οι απόψεις περί του Αττίλα Α΄και άλλα είναι συμπεράσματα και πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα και ν’ αναφέρεται εις περίπτωση αναδημοσίευση και εννοείται τα όσα δεν αναφέρονται από την Ιστορία έγγραφη ή προφορική. Ευχαριστώ ταπεινοφρόνως.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

πηγή

Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου