Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χ.Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

OLOMELEIA-BOULI-20091 


«Με την 6η στρατιά μπορώ να κάνω έφοδο στους ουρανούς», είχε πει ο Χίτλερ και δικαίως, διότι η 6η στρατιά είχε σαρώσει νικηφόρα την Ευρώπη και είχε αναλάβει τη νότια πτέρυγα της επιθέσεως στο ρωσικό μέτωπο, μέχρι που η προέλασή της σταμάτησε στην πόλη του Στάλινγκραντ.
Η κεκτημένη ταχύτητα, η υπεροψία και το κακό στρατηγικό σχέδιο του Χίτλερ, οδήγησαν την 6η στρατιά στον εγκλωβισμό της και στην ολοκληρωτική καταστροφή της, σηματοδοτώντας και την αρχή του τέλους του γερμανικού στρατού στο ανατολικό μέτωπο.
Έτσι την πάτησε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Η κεκτημένη ταχύτητα, η υπεροψία, η υπερεκτίμηση των δυνάμεών του και το κακό στρατηγικό σχέδιο, τον οδήγησε στην καταστροφή του κόμματός του. Όπως τότε οι Ρώσοι στο Στάλινγκραντ είχαν τεράστιες στρατιωτικές εφεδρείες, έτσι και το καθεστώς, έχει τεράστιες, δημοσιογραφικές, πολιτικές, οικονομικές, καλλιτεχνικές και νομικές εφεδρείες και μπορεί να τις ρίξει στη μάχη συντρίβοντας κάθε φωνή, η οποία αποτελεί δυνάμει κίνδυνο γι' αυτό. Δεν είναι τυχαίο, ότι το καθεστώς ακολούθησε την ίδια μεθοδολογία για να απαξιώσει και να συντρίψει ακόμα και τις πιο έγκυρες και επιστημονικές προσεγγίσεις, που προέτρεπαν τους Έλληνες να επιστρέψουν στην δραχμή. Ακόμα και σε αυτούς τους επιστήμονες προσέδιδαν χαρακτηριστικά «συμμορίας της δραχμής» και «εγκληματικής οργάνωσης».
Είναι φανερό πλέον, ότι καθεστώς συναρθρώνεται από το σύνολο των κομμάτων του ελληνικού Κοινοβουλίου και το δίπολο Μνημόνιο – Αντιμνημόνιο, οδηγεί όχι στη σύγκρουση, αλλά στη σύνθεση για στη νομή της εξουσίας. Είδαμε, ότι, όταν ελλοχεύει υπαρκτός και άμεσος κίνδυνος για το καθεστώς, η φωνή της Ρεπούση ταυτίζεται με αυτή του Βορίδη, του Τατσόπουλου με αυτή του Πολύδωρα και της Αλ Σάλεχ με του Γεωργιάδη!!! Επιβεβαίωσαν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο αυτό που πιστεύει ο λαός, ότι όλοι είναι ίδιοι!!! Τραγικό...
Εάν δεν υπήρχε κίνδυνος για το ΟΛΟ καθεστώς από τη Χ.Α, τότε γιατί δεν την άφησαν να υπάρχει; Εφόσον, όμως, διέκριναν ότι υπάρχει κίνδυνος, το Κοινοβούλιο συμπεριφέρθηκε ως ένα Μπααθικό καθεστώς της Μέσης Ανατολής και οι διώξεις προς τη Χ.Α έχουν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα.
Άσχετα με το τι είναι και το τι πρεσβεύει η Χ.Α., δεν μπορούν να μας πείσουν, ότι η επίθεση εναντίον της, που εκδηλώθηκε από το σύνολο του συστήματος, δεν έγινε επειδή τα ποσοστά της έφτασαν να απειλούν το ίδιο το σύστημα.
Ούτε λεφτά υπήρχαν ούτε Δημοκρατία υπάρχει...
Μετά το «λεφτά υπάρχουν», που οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία με όλα τα καταστροφικά αποτελέσματα, τώρα το «δημοκρατία υπάρχει», θα είναι περισσότερο ολέθριο για την ελληνική κοινωνία! Δεν ποινικοποιούν λένε τις ιδέες και το φρόνημα (λες και θα μπορούσαν να βάλουν φυλακή κάτι το άϋλο) αλλά ποινικοποιούν τους φορείς της ιδέας, τους ανθρώπους και το συλλογικό υποκείμενο που τις εκφράζει!!! Για εμάς τους ελεύθερους δημοκράτες, αυτό είναι ο ορισμός του φασισμού. Η φερόμενη νίκη της Δημοκρατίας, προϋποθέτει την ύπαρξη της Δημοκρατίας. Πώς, όμως, υπάρχει Δημοκρατία, όταν ακόμα και χθες οι πιο έγκριτοι συνταγματολόγοι της χώρας, είπαν, ότι παραβιάζονται κατάφορα άρθρα του Συντάγματος και ότι η νομοθετική εξουσία, άρα η λαϊκή κυριαρχία έχει χαθεί από τα Μνημόνια; Ο φασισμός του Μνημονίου και ο ισλαμοφασισμός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κέρδισε το φασισμό του Μιχολιάκου, αλλά επ' ουδενί δεν κέρδισε χθες η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία δεν είναι μαρκίζα σε μαγαζί της παραλιακής, το περιεχόμενό της είναι αυτό που της δίνει υπόσταση.
Εάν πάμε σε Περιφερειακές εκλογές, θα τεθεί το ψευτοδίλημμα Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω γιατί δεν υπάρχει Αντιμνημόνιο. Εάν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αφήσει τη χώρα μέσα στο Ευρώ, τότε είναι προφανέστατο, ότι τους όρους θα τους επιβάλλουν οι δανειστές. Οι μονομερείς ενέργειες, στις οποίες λέει, ότι δύναται να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι μία γαλαξιακού μεγέθους ανοησία, διότι ακόμα και αν προχωρήσει σε στάση πληρωμών εντός του Ευρώ, τότε θα διακοπούν ακαριαία τα κονδύλια από το ΕΣΠΑ, η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ και η ελληνική οικονομία θα πάψει να λειτουργεί εντός 24 ωρών! Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος, που να πιστεύει, ότι σε μία ενδεχόμενη ελληνική στάση πληρωμών, οι Ευρωπαίοι δεν θα προχωρήσουν σε σκληρά, οικονομικά και πολιτικά αντίποινα. Εάν βγάλει τη χώρα από το Ευρώ και πάει προς τη Δραχμή, τότε η μισή Κοινοβουλευτική του ομάδα θα τον εγκαταλείψει. Μη νομίζετε, ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν στοιχεία και φακέλους για τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ώστε να τους στείλουν φυλακή με τον ίδιο τρόπο, που έστειλαν και τη Χ.Α φυλακή... Άρα, η θέση Αντιμνημόνιο, είναι εκ των πραγμάτων ανέφικτη, έτσι όπως έχει δομηθεί και έχει σκοπό να εξαπατήσει το εκλογικό σώμα και να φέρει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην εξουσία.
Πώς είναι δυνατόν η θέση Αντιμνημόνιο να λάβει δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις εκλογές και να γίνει σεβαστό το όποιο αποτέλεσμα, που φυσικά θα είναι συντριπτικά υπέρ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όταν το ίδιο αυτό κόμμα δεν θέλει και πολεμάει λυσσαλέα ένα δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό; Δημοκρατικό και προοδευτικό είναι μόνο ό,τι τους φέρνει στην εξουσία!!! Γιατί η βούληση του ελληνικού λαού για το πόσους θα δέχεται να φιλοξενεί στην Επικράτειά του, δεν είναι σεβαστή από κανέναν;
Ελλάδα: Η χώρα της Δημοκρατίας, του Εθνικού Σταρ και του... Εθνικού σχολιαστή!!!
Ολιστικές προσεγγίσεις του Νόμου και του Συντάγματος τις έκαναν ο Χίτλερ και ο Στάλιν, ο Μαύρος και ο Κόκκινος Φύρερ... Από Φυρερίσκους άλλωστε, είναι γεμάτη όλη η χώρα. Υπάρχουν μαυροφορεμένοι Φυρερίσκοι, υπάρχουν και ροζ Φυρερίσκοι. Όταν σε ένα... χαρωπό, μέχρι προσφάτως, δελτίο ειδήσεων υπάρχουν 4 «γλάστρες» δημοσιογράφοι και ένας σχολιαστής που κάνει μονολόγους και όλοι πρέπει να συμφωνούν με την άποψή του, διαφορετικά θα χάσουν τη δουλειά τους, τότε σε τι διαφέρει αυτός ο σχολιαστής από την έννοια Fuhrer principle, την οποία έχει χρησιμοποιήσει για τον Νίκο Μιχαλολιάκο; Αλλοίμονο, έχουμε τον εθνικό μας σταρ, εθνικό σχολιαστή δεν θα είχαμε;
Ο Χίτλερ έκαψε το Ράϊχσταγκ και ο Δένδιας έστειλε την Αντιτρομοκρατική μέσα στο Κοινοβούλιο, επιβάλλοντας και προβάλλοντας την ισχύ της Δικαστικής εξουσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας επάνω στην Νομοθετική. Με λίγα λόγια, «Μεϊμαράκη, ο Δένδιας σου "έκοψε" το μουστάκι...».
Δημήτρης Τζώρας - Πολιτικός αναλυτής 
makeleio.gr







Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου