Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: «ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ»

ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΜΗΝ ΑΝΗΡ/ΑΝΔΡΙ = ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ!!!!



ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: «ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ»
Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν πίστευαν πως κατάγονται εξ όλων των θεών, εντούτοις πίστευαν ασυνείδητα κυρίως εκτός τινών φιλοσόφων πως έχουν μέσα τους όλες ή τινές εκ των θεότητων ως γονίδια. Οι Μονοθεϊστές σύγχρονοι αρχαίοι φιλόσοφοι θεωρούσαν πως αυτές οι θεότητες ή γονίδια δεν ήταν παρά διάφορες εκδοχές, παραλλαγές και χημικές αντιδραστοενώσεις της Φύσεως. Επίσης κατάλαβαν πως η Φύσις είναι μία όπως και ο Θεός.

Η πατρώα θρησκεία μας δεν είναι πολυθεϊστική φύρδην μίγδην αλλά Μονοθεϊστική διότι κάλλιστα ο αρχαιότερος Έλληνας φιλόσοφος, ιερέας, τελετάρχης, μύστης και ωμιλών με Τον Θεόν είναι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος πριν από τον Ορφεύς και άλλους. Ο Ερμής φανερώνει μία θρησκεία με Έναν Θεόν Πατέραν Παντοκράτωρ και ο οποίος έχει τρεις εκφάνσεις αξεδιάλυτες ήτοι Τον Πατέρα, Τον Υιόν Ποιμάνδρην (ποιμήν+άνδρας) που του φανέρωσε την αλήθεια αυτήν και την μαρτυρεί εις το ομώνυμον βιβλίον του ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και ο Νους, φως φανάρι πως πρόκειται περί Του Αγίου Πνεύματος!!!! Ο Ερμής πήρε το προσωνύμιον Τρισμέγιστος επειδή έλεγε πως ο Θεός και ο Κόσμος είναι Τρισμέγιστος = Τριαδικός και υπολογίζεται ότι έζησε τουλάχιστον πριν από 25,000 έτη!!!! Ο αριθμός τρία είναι ο πλέον τιμούμενος τόσον εις τα αρχαιοελληνικά μετέπειτα μυστήρια όσον και σ’αυτά άλλων λαών και πολλάκις συγκεκαλυμμένως.



Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ (ΤΡΙΣ+ΜΕΓΙΣΤΟΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΚΟΣΜΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΒΑΣΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΕΝ ΚΑΤΩΘΙ.  Ο ΠΑΤΗΡ = Ο ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ..... ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΩΝ ΤΕ ΤΙΤΑΝΩΝ ΟΥΡΑΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!! ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΝ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΩΣ ΔΙΑΣ = ΠΑΤΗΡ, ΑΠΟΛΛΩΝ = ΑΛΦΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΝ + ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙ = ΑΘΗΝΑ/ΗΘΗΝΑ/ΕΘΗΝΑ/ΗΘΟΝΟΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΟΙ ΗΘΟΣ!!!! ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΑΡ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ!!!! Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ ΙΑΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ  ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ "ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" = HEBRWE IS GREEK" ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ.



Οι Ρωμαίοι ήταν πεπεισμένοι και δη από αρχαίες ελληνικές πηγές που είχαν εν γραφείν ότι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος είναι ο θεός Ασκληπειός. Η λέξη θεός εις την αρχαιότητα σημαίνει άγιος. Υπάρχουν διάφορες βαθμίδες αγίων τουτέστιν άγιος ο Ασκληπειός/Τρισμέγιστος Ερμής άγιος και ο Τρισμέγιστος/Τριαδικός Θεός όπως εφημερών άγιος και ο Δημήτριος και η Παναγία (παν+αγία = πάσαν την αγιότητα εφέχεται) και ο Τριαδικός Θεός. Ως εκ τούτου ο Ασκληπείος ήταν άγιος/θεός. Τόσον το όνομα του Ασκληπειού όσον και Του Χριστού ως Ιησούς = Ιάσων = ίαση αγάγει εις την θεραπεία. Ο Ασκληπείος/Ερμής Τρισμέγιστος ήταν μάγος, θεραπευτής, μύστης, άγιος, θεολόγος, θεόσοφος, θεάγαπος, ανθρωπάγαπος κ.ο.κ.. Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος/Ασκληπειός πήρε το χρίσμα της ίδρυσης της αλήθειας ως θρησκείας μετα που ο Ασκληπειός διερωτάτο αν υφίστατο Θεός και πως είναι Ούτος. Του παρουσιάστηκε ο ποιμένας Ιάσων Χριστός ως Ποιμάνδρης. Όλες οι θρησκείες κατάγονται από την θρησκεία αυτού του ανθρώπου και οι αποκρυφιστές μετά λύπης αναφέρουν πως η θρησκεία του μεταλλάκτηκε κατ’ επανάληψιν ως αίρεση εξ αιρέσειν!!!! Οι ίδιοι βεβαίως δεν καταλάβουν τα λάθη τους.


Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ. ΩΣ ΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΝ ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ = ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ!!!! ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΠΟΥΝ ΤΩΡΑ;;;; ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΙΧΡΥΣΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΕΝΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΡΑΣΑΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΣ!!!! Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΜΩΝΑΣ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ κ.α. ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΝ!!!! ΝΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩ+ΜΕΤΡΙΑΣ = ΥΨΟΜΗΚΟΠΛΑΤΟΣ!!!! ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΕ+ΤΡΟΝ = ΜΕ+ΤΡΙΑ!!!!


Ο Χριστιανισμός αποτελεί εις την κυριολεκτική αλήθεια επιστροφή και επαναφορά εις την πατρώα ελληνική θρησκεία του Έλλην Ερμού Τρισμέγιστου/Ασκληπειού και δη αυτήν την φορά εκ μετενσαρκώσει Του Ίδιου εξ απευθείας Ποιμάνδρη/Ιάσων Χριστού και ουχί μέσω προαντιπροσώπου αφού ο καιρός εκύλησε, ο Ασκληπειός ήταν πάσσοφος, μυστικιστικής σιωπιστής και ταπεινός δούλος. Επιστρέψαμε εις την Τριαδικότητα Της Μίας Θεότητας δεν διασυρθήκαμε. Η Τριαδική Θεότητα εξηγείται μέσω των Μαθηματικών που είναι ο εκφραστικός της Λόγος και η  Ίδια ως Λόγος άμα τον ευδιαλογισμόν της αξεδιάλυτης προαπειροεφυπάρξεως της Τρισδιαστατοσύνης ήτοι Μήκος, Πλάτος και Ύψος . Αυτά τα τρία είναι αξεδιάλυτα και να μπορούσες ν’ αφαιρέσεις εν εξ αυτών από τον ουρανόν παύουν να υπάρχουν και τα άλλα δύο!!!! Υπάρχουν και άλλες τεκμηριώσεις εν φύσει αλλά ας αρκεστούμε προς το παρόν με αυτά. Οι Τρεις Διατάσεις είναι το Μέτρον = με+τρον = με+τρία και είναι ψεύδος πως υπάρχουν πέραν των τριών διαστάσεων και δεν αποδείχθηκε ποτέ, εμπαίζουν τους ανθρώπους εκείνοι όπου διά δεκαετίας θέλουν να δείξουν πως εξεύρουν εκείνα όπου τω όντι δεν εξεύρουν χωρίς να είναι ξεκάθαρον αν το εξεύρουν ή όχι προσωπικώς. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΞ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΣ!!!! 

Όσον διά τον Πολυθεϊσμόν, μα είναι δυνατόν ο μεν θεός να μπορεί να φτειάχνει την θαλασσα και άλλος την ζούγκλα και ο Ποσειδώνας να μην μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Ήφαιστος και το αντίστροφον;;;; Ενώ την ίδιαν ώραν τα κάνει η Φύση καλύτερα από τους θεούς!!!! Ε τι θεοί είν’ αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν όσα κάνει μάγκικα και σταράτα η Φύσις;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Κάθε θεός μπορεί να είναι ο άλλος θεός και να κάνει ό,τι και ο καθ’ άλλος θεός, τουτέστιν κάθε θεός μεταμορφώνεται εις ό,τι θελήσει και του επιτραπεί και ως εκ τούτου είναι τω όντι όλοι μαζί Ένας Θεός!!!!  Το Δωδεκάθεον διαθέτει θεόν όπως ο Άρης που ανταπροκρίνεται εις τον Σατανά και καλείται θεός με την έννοια του εν αϋλει είδους. Άλλωστε το Δωδεκάθεον είναι συμβολισμοί  και Πολυθεϊσμός διαδώθηκε μετά την εξαιρετοποίηση της θρησκείας του Ερμού του Τρισμέγιστου. Ο μύθος παρουσιάζει πως Ένας είναι ο Θεός αφού ομολογεί πως Πατέρας των θεών και των τιτάνων είναι και Αυτός καλείται Ουρανός ενώ οι Χριστιανοί το λένω ως εξής: «Πάτερ ημών Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ αγιασθήτω το όνομα σου…!!!!». ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!! 

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΝΑΙ ΕΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ





6 σχόλια:

  1. Απο τη πηγή, "The flower of live" του Druvalo Melchizedek, ήθελα να συμβάλω τις δικές μου απόψεις. Ναί είναι αλήθεια οτι σε ολα τα μυστήρια της Αιγύπτου και της Ελλάδος αποκαλύπτοντο οτι ο Θεός είναι ενας - ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ - στον Ορφέα, Πυθαγόρα αλλα και Σωκράτης το γνώριζε αλλά στο εξω διδαχτόταν ο δωδεκαθεισμός ή πολυθεισμός ο οποίοι Θεοί δεν ήταν τίποτα άλλο απο τους γνωστούς αναληφθέντες διδασκάλους των επτά ακτινών. Πολύ σωστά η έννοια του Θεού είναι τριαδική που ξεκινά απο τη πηγή μέχρι τη ζούσα τώρα 3.διάσταση. Οσο αφορά τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, θέλω να πώ και να πιστεύω οτι υπήρξαν και υπάρχουν σήμερα πολύ άνθρωποι που εχουν επικοινωνία μαζί του μέσω ενόρασης και διόρασης με την ενέργεια του. Το ονομά του εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ατλαντίδα και ήταν ο επικεφαλής της αρρεν πλευράς του ιερατείου διότι υπήρχε και η θήλεια πλευρά(12+12) ιερείς ετσι ώστε να βρίσκονται οι δυνάμεις του σύμπαντος σε ισοζύγιο.Το ονομά του, CHEQUET ARLICH FOMALITIS, ήταν περίπου 21 000 ο αρχιερέας της Ατλαντίδος αφού ο ίδιος βρήκε μία μέθοδο πώς ανα 60 χρόνια να ξαναανανεώνει τα κύτταρά του και να μήν πεθαίνει. Μέχρι το 1992 βρίσκοταν στην μεγάλη υπόγεια πόλη κάτω απο τη Πυραμιδα της Γκίζας μαζί με άλλους αναληφθέντες διδασκάλους, συνολικά ήταν 52 000 χρόνια στο ίδιο σώμα. Μετά τη βύθιση του τελευταίου κομμάτι της Ατλαντίδος ήταν ο ιδρυτής του Αιγυπτιακού πολιτισμού με το όνομα ΘΩΘ. Αργότερα ίδρυσε τον Ελληνικό πολιτισμό και τη γλώσσα μας. Δηλαδή ο πατέρας του Ελληνικού πολιτισμού απο κάθε άποψη είναι ο ίδιος, ζήσαν στην Ελλάδα - μετά το 9620 π.Χ. - σαν Ερμής ο Τρισμέγιστος που θεμελίωσε τα μυστήρια στον Ελληνικό γεωγραφικό χώρο, οσο αφορά τους δώδεκα θεούς είναι ολοι ατλάντιοι θεοί οι οποίοι ειδικά στο τελευταίο πλατωνικό κύκλο, πρίν 26000 χρόνια εχουν ενσαρκωθεί στην Ατλαντίδα αλλα και στην Λεμουρία (εντός των κρόνιων στήλων, αργότερα μεταονομαζόμενα ηράκλειων στήλων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι νομίζεις διά τον ιερέα της Αιγύπτου ο οποιος είπε εις τον Σόλων πως ο ελληνικός πολιτισμός είναι χίλια έτη παλαιότερος από τον αιγυπτιακόν;

    Επίσης από αρχαίες πηγές γνωρίζουμε επίσης πως οι Ατλάντιοι ήταν γένος εξ Ελλάδι και δη εξ Αθηναίων τη γενεά. Εξ ου και το όνομα Άτλας ελληνογενές και ελλήνηχον και πασιφανές πως η αρχαιότερη γλώσσα η γαρ ελληνική, τουτέστιν και οι ομώνυμοι συνέχοντες το όνομα της Έλληνες. Τη γλώσσα ούτη παρέδωσε ο Θεός και είναι ο Θεός Λόγος!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι αληθεύει αυτό, διότι οταν κτίστηκε ο Αιγυπτιακός πολιτισμός απο την πρώτη ενσάρκωση το Οσσίρι, πρώτη διότι ακουλούθησαν και άλλες απο αυτόν, ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρχε ήδη, στις πόλεις σκορπισμένες τώρα στο βυθό της Μεσογείου(περί τις 80 μεγάλες πόλεις), ιδιαίτερα στην ανατολική Μεσόγειο. Η τότε Μεσόγειος ήταν ξηρά κατά 90% και η έρημος Σαχάρα ηταν θάλασσα.Οι πόλεις αυτές εχουν χτιστεί στο τελευταίο πλατωνικό κύκλο δηλαδή πρίν 26 000 χρόνια και αυτό σημαίνει οτι ο πολιτισμός αυτός είναι λίγο αρχαιότερος αυτού τής Αιγυπτου. Εκείνο το καιρό πηγαινοερχόταν η Αθηνά(ειναι τεκμηριομένο στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία), πιθανός με διαστημόπλοιο απο το κοσμοδρόμιο του παρνασσού, στην πυραμίδα Ζακκάρα που είναι η παλιότερη στην Αίγυπτο για να δώσει εκεί μάθημα και μετά να ξαναγυρίσει πίσω στην Αθήνα την ίδια ημέρα. Εκεἴνα τα χρόνια ειχαν και οι δύο πολιτισμοί τακτική επικοινωνία μεσω διαστημοπλείων με το Σείριο, Οριο. Αρκτουρο και Ανδρομέδα. Η καταγωγή μας είναι Λεμούρια, μετά κάναμε αποικίες στην Ατλάντια περιοχή σε όλα τα νησιά της Ατλαντίδος, συμπεριλαμβανομένη και τη σημερινή Βραζιλία και τη Βόρειο Αμερική). Μετέπειτα προ και μετά τη παρακμή της Ατλαντίδος μετανάστευσαν πολλά φύλλα ξανά απο Ατλαντίδα πίσω στο Μεσογεικό(Ελληνικό) χώρο οπως η γνωστή αποικία η πόλις Τροία η οποία ήταν μία απο τα Ελληνικά φύλλα της Ατλαντίδος. Η ιστορία μας και η γλώσσα μας είναι Λεμουρική και κατα επέκταση Ατλάντια αφού και τις δύο τις δημιούργησε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Οσο αφορά το γένος το Ελληνικό σαν DNA που θέλεις να μάθεις, οι ρίζες μας ερχονται απο τους φιλους μας της Ανδρομέδας και Αρκτούριοuς, σε σύγκριση με τους αρχαίους Αιγύπτιους που ειχαν άμεση και στενή σχέση με το Σύριο και τον Οριον. Δηλαδή στην αρχή, κάθε φυλή και κάθε πολιτσμός ήξερε πιός εβαλε τις αρχικές του βάσεις ή ρίζες. Ο Θεός παρέδωσε το λόγο οχι μόνο στους Ελληνες αλλά σε όλα τα φύλλα και πολιτισμούς, οπως παράδειγμα σε πολιτισμούς που έζησαν στην Ανταρκτίδα, στην Ισλανδία και είναι εκατομμύρια χρόνων παλιότερες απο τις γνωστές νεότερες Λεμουρία και Ατλαντίδα. Η πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας δεν εχει γραφτεί ακόμα αλλά τώρα μπαίνουμε σε εναν καινούργιο πλατωνικό κύκλο που θά μας οδηγήσει να θυμηθούμε τη χρυσή εποχή που βρισκόμασταν στην Ατλαντίδα αλλά και σε άλλα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αιγυπτιακός πολιτισμός είναι μέγας. Κτίστηκε από τους κατακτητές και εξουσιαστές του λαού αυτού ήτοι τους Έλληνες, όπως τον 20ον αιώνα μηχανικοί και αρχιτέκτονες από Ελλάδα, Κύπρο κ.α. εις τις αραβικές χώρες λόγω πλούτου από τα πετρέλαια και έκτισαν τα μεγαλειώδη έργα τους.

    Ο Αίγυπτος ήταν ο ιδρυτής της Αιγύπτου, εξ άργους με 50 υιούς, ο μύθος είναι εκσυντόμευση της αληθείας. Όταν ήμουν εν Αιγύπτω ερωτούσα τους γηγενείς τι σημαίνει Αίγυπτος και δεν γνώριζαν ένας μου είπε σεις οι Έλληνες μας δώσατε το όνομα. Του είπα πως είναι σύνθεση του αίγας και ύπτιον ήτοι ομματοί υπτιόσχημοι οίτινες ομοιάζουν με της αίγας όπερ και ο Αίγυπτος.

    Μην σας ξεγελούν οι πυραμίδες, πολιτισμός μέγιστος είναι ο έγγραφος! ΆΛΛΩΣΤΕ πυραμίς σημαίνει πυρ+εμού = η ενέργεια μου. Χέοπας = Χέοψ = Έοψ/Έωψ = Εόψη και εισήλθεν έναν χι έμπροσθεν όπως Ιστορία = Χιστορία και δη τότε το έιτσ διά του δίγαμμα = F = Fέωψ = ήτοι ελληνικότατον όνομαν. Ώρος ο θεός εκ του ελληνικού ρήματος ωρώ = βλέπω = θεωρώ = θέα+ώρω ήτοι ατενίζω θέα εντός ή εκτός μυαλού, διαλογιστικώς, διαισθητικώς κ.α.. Καταλαβαίνεται πως εάν συνεχίσουμε θα αναφέρουμε πολλές αιγυπτιακές λέξεις αίτινες είναι ελληνικές επειδή αρχαιότερος λαός ο ωμιλών την αρχαιότερη γλώσσα τούτον εστί το γαρ φυσιολογικόν ήτοι τα ελληνικά/Έλληνες. Ο άνθρωπος γεννήθηκε εν Ελλάδι, υπάρχουν αποδείξεις εκατομμυρίων ετών όρθιου/ερέκτους ανθρώπου εις Πετράλωνα, Ζωνιανά και Αγία Νάπα Παλειοχώρκον Κύπρου. Τα Πετράλωνα είναι γνωστά. Θα παρουσιάσουμε αρθρον και αργότερα βιβλίον με αποδείξεις περί Ζωνιανών και Παλειοχώρκου. ΚΑΙ μία ακόμη λέξη φαραώ = εκ του φάρος = φαράω = φωτείζω, εκφωτείζω, εκφωστήρ/φωστήρας, φαρισσαίος= φαραώος ή φαραός ήτοι ο φάρος άνθρωπος ήτοι ως θεός ήλιος, ρα, απόλλων, Χριστός τάχατες ο βασιλεύς των Αιγυπτίων. Θωθ = Θεωθωρών = ο βλέπων βαθύτερα μυστήρια Του Θεού ήτοι ο Ασκληπειός ή Ερμής Τρισμέγιστος ο οποίος είναι ο θεός της Σελήνης υποδηλώνοντας πως δεν ήταν αυτόφωτος αλλά άγιος όπου είχεν χάριν φωτός από Τον Θεόν Πανήλιον/Ήλιον.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναί μου είναι γνωστά αυτά που μου γράφεις αν και είναι παραπληροφόρηση η πληροφορία οτι η Πυραμίδα του Χέωψ την έκτισε ο ίδιος. Η μεγάλη πυραμίδα της Αιγύπτου την έκτισε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος - πιθανώς πριν 12000-14000 χρόνων - και αυτή κτίστηκε απο επάνω προς τα κάτω αφού πρώτα κτίστηκε αιθερικώς και μετά υλοποιήθηκε στο κόσμο της μορφής, δηλαδή οπως τη βλέπουμε. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την Γαία και όλο το σύμπαν να κτιστή, διότι μετά τα πειράματα με τεχνικά Μερ-κα-μπα για να κάνουν ρήγματα στον χωρὀχρονο απο τους Ατλάντες στην περίοδο της παρακμής είχαμε ακόλουθες επιπτώσεις στο χωρόχρονο αφού μπήκαν οντα στο δικό μας σύμπαν απο άλλο κατώτερο σε δόνηση σύμπαν. Ο τόπος που έκαναν αυτά τα πειράματα είναι το τρίγωνο των βερμούδων, εχουν ανακαλύψει και τις πυραμίδες στο βυθό, οι οποίες το ΜέρΚαΜπα τους είναι ακόμα ενεργό και σήμερα ακόμη. Αυτό το πρόβλεψε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος περίπου 200 χρόνια πιό μπροστά και ετσι ο Ερμής και άλλοι δύο μεγάλοι αναληφθείς διδάσκαλοι αποφάσισαν να κτίσουν τη πυραμίδα της Γκίζας σαν πυραμίδα αναφοράς, για το δύκτιο πυραμίδων που κτίστηκε μετά σε όλη την υδρόγειο και σε ολα τα γεωγραφικά μήκοι και πλάτοι μέσω της ιερής Γεωμετρίας ώστε να σταθεροποιήσουν την ενέργεια της Γαίας και ετσι να αποφευχθεί η καταστροφή της να βγεί απο τον άξονά της. Και τα κατάφεραν οπως βλέπουμε σήμερα. Ομως αυτό που σου έγραψα τώρα δεν θά το διαβάσεις πουθενά, ουτε και στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία, οπως και δεν αναφέρεται πουθενά τι πραγματικά γινόταν μεσα στα ελευσίνια ή τα οσσίρια μυστήρια, είναι η λεγόμενη απόκρυφη γνώση της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφέρεται και έναν άλλον όνομα ως κτήτωρ της πυραμίδος του Έωψ εις την αρχαία γραμματεία της Αιγύπτου ελληνογενές, δεν το θυμάμαι τώρα, γνωρίζω όμως ότι πολλά γραπτά και κεραμικά που είχαν αυτές τις πληροφοριές ατόφιες κλάπηκαν από την Αίγυπτον και το Ιράκ κατά τις έσχατες πολεμικές επιχειρήσεις από τον Εμφύλιον και τις ΗΠΑ αντίστοιχα, κλάπηκαν από Σιωνομασσώνους.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή