Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ” ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ” ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ! 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΝΑΖΙ.
ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ” ΥΠΟΥΡΓΕ;


Η Ελλάδα υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα του Ναζιστικού ρατσισμού και της θηριωδίας. Δεν υπάρχει χώρα που να έχει ζήσει τις ρατσιστικές σφαγές και την εθνοκάθαρση όπως η Ελλάδα. Τους ρατσιστικούς διωγμούς και τις θηριωδίες που έχει ζήσει ο Ελληνικός λαός, μονο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες. Σε αυτη την χώρα λοιπόν που θα έπρεπε να αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα της ρατσιστικής θηριωδίας διαχρονικά, αντί να τιμωρηθεί έμπρακτα ο ρατσισμός και να υποχρεωθούν οι σφαγείς σε έμπρακτη συγγνώμη, οι δήθεν αντιρατσιστές τους “φυγαδεύουν”. Όχι μόνον ιδεολογικά με το ρατσιστικό παραλήρημα της Ρεπούση αλλά και πρακτικά με την άρνηση του κυρίου Ρουπακιώτη να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου που εκθέτει αυτό το συνοθύλευμα.

Και τους εκθέτει στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο: Παραθέτοντας στοιχεία για τις πολεμικές αποζημιώσεις που θα όφειλε να γνωρίζει ο “αντιρατσιστής” υπουργός. Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να του είχε γίνει εμμονή η χρήση και η τεκμηρίωση που παρέχουν για την ιστορική δικαίωση των θυμάτων του ναζισμού, εφ’ όσον αυτοπροσδιορίζεται ως “αντιρατσιστής”.

Αντ’ αυτού όμως, η γραμματέας του κυρίου υπουργού (ούτε καν ο ίδιος) ενημέρωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο τηλεφωνικά ότι “δεν θα βρίσκεται στην βουλή για να του απαντήσει”! Χωρίς περαιτέρω εξήγηση, ενημέρωση για νέα ημερομηνία κλπ!! Σε ένα θέμα που θα έπρεπε να είναι πρώτο στην ατζέντα κάθε αντιρατσιστή. Ένα θέμα που θα ήθελε να “κάψει” κάθε ναζιστικό απόβλητο, που ονειρεύεται νέες γενοκτονίες στα πρότυπα του Κεμάλ, του Χίτλερ, του Μουσολίνι, που υπήρξαν διαχρονική σύμμαχοι και συνεργάτες στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δείτε την ερώτηση:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

(άρθρα 129 επ. του Κανονισμού της Βουλής)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ

κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Δικαστικά στοιχεία για τις πολεμικές αποζημιώσεις από τις καταστροφές των στρατευμάτων κατοχής»

1. Σύμφωνα με το άρθρο 6 της Συντακτικής πράξης 73/1945, συγκροτήθηκε Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο στην Κεντρική Υπηρεσία του Ελληνικού Εθνικού Γραφείου Εγκλημάτων Πολέμου (1941-1944), συγκείμενο από τους α) Δημήτριο Κιουσόπουλο, Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου (Πρόεδρος), β) Ανδρέα Τούση, Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών (Μέλος) και Σπηλ. Παυλόπουλο, Πρωτοδίκη (Μέλος), προκειμένου:
να διενεργήσει τις απαραίτητες ανακριτικές πράξεις κατά των υπευθύνων, που διέπραξαν εγκλήματα κατά του άμαχου Ελληνικού Λαού κατά τη διάρκεια της τριπλής κατοχής (1941-44, Βούλγαροι, Ιταλοί, Γερμανοί) και
να καταλογισθούν οι δέουσες ποινικές και λοιπές ευθύνες κατά των υπαιτίων.
2. Το ανωτέρω Δικαστικό Συμβούλιο για κάθε σχηματισθείσα δικογραφία (850 συνολικά για όλη την Ελλάδα) εξέδωσε 850 παραπεμπτικά βουλεύματα, προκειμένου να δικασθούν οι υπεύθυνοι ενώπιον του αρμόδιου Διαρκούς Στρατοδικείου της Χώρας. Τα εκδοθέντα 850 βουλεύματα περιγράφουν με σαφήνεια όχι μόνο τις ποινικές ευθύνες των υπαιτίων. Αλλά και τις επανεχθείσες υπ’ αυτών καταστροφές σε κινητά και ακίνητα πράγματα των παθόντων.
3. Μετά τη διάλυση του Ε.Ε.Γ.Ε.Π. οι σχετικές δικογραφίες και τα παραπεμπτικά βουλεύματα παραδόθηκαν, για τα περαιτέρω, στο Εφετείο Αθηνών, όπου φυλάσσονται ως σήμερα τα πρωτότυπά τους.


Υπό τα δεδομένα αυτά:

ΕΡΩΤΑΤΑΙ

ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Τ’ αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εξωτερικών, που χειρίζονται το όλο θέμα των ως άνω πολεμικών αποζημιώσεων, γνωρίζουν την ύπαρξη των δικογραφιών αυτών και τα στοιχεία που εμπεριέχουν;
Δεν θα ήταν χρήσιμο αντίγραφα των δικογραφιών αυτών να περιέλθουν στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο έχει στο μεταξύ επιληφθεί της όλης υπόθεσης;

Αθήνα, 23 Μαΐου 2013

Ο ερωτών Βουλευτής

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου