Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΗΡΩΙΚΟΝ!!!! ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΡΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΗΡΩΙΚΟΝ!!!! ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΡΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ!!!!

Ήγγηκεν η ώρα ή τώρα ή ποτέ πάρτε τις πατρίδες στα χέρια μας μακρυά από εγχώριους κοστουμαρισμένους προδότες και ξένους προδότες!

Αναρτήστε στα καταστήματα σας τις ανακοινώσεις: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ» και «ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ».

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΝ!!!!
Δεν υπάρχει χρόνος ήδη αργήσαμε θα επαναστατήσουμε χωρίς αρχηγόν αφού κανείς δεν είναι έμπιστος και αξιότιμος εκ των πολιτικών, άλλωστε αυτόν είναι και το δημοκρατικόν και θα κάνουμε την πρώτη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ αφού καταλάβουμε τον κώδικα τιμής, όρκου, ανδρείας, ανδραγαθείας, εντιμότητας και δικαιοσύνης: ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!

Όστις ανέχεται τον πόρνον είναι σύμπορνος, όστις ανέχεται τον εγκληματία είναι συνεγκληματίας, όστις ανέχεται τον παιδεραστή είναι συπαιδεραστή, όστις ανέχεται τον προδότη είναι συμπροδότης. Οι πολιτικοί απέτυχαν ώρα να εξοριστούν σορηδόν!

Εάν ο λαός δεν καταφέρει να κάνει επανάσταση δίχως αρχηγόν/αρχηγούς εν ιδίω κόμμα/οργάνωση/σύνολον Μασσώνους σ’ έκαστη απόχρωση ιδεολογίας όπως εσύμβαινε τώρα είναι ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και καλά κάνει να βρύξει/σιωπήσει με σκυμμένον το κεφάλι όπως του αρμόζει. Εάν ο λαός δεν καταφέρει να διώξει τους πολιτικούς είναι ΘΗΛΥΔΕΙΛΟΣ και του αξίζει η περιφρόνηση, η εγκατάλειψη και πολύ περισσότερον ο οίκτος προς το ανάξιον και απαιχθές γλοιώδες έντομον κατά την περίοδον πριν την πλήρην και τελεσίδικη εξαφάνιση του.

Οι πολιτικοί και η Βουλή τους είναι  ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΕΡΕΣΧΑΤΗ ΥΠΕΡΠΑΤΡΟΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!! ΥΠΕΡΑΙΣΧΟΣ!!!! Όποιος ανέχεται την κατοχή και την σκλαβιά είναι άξιος υποτακτικός τους!

ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΓΡΙΦΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ:
Δεν υπάρχει ο όρος βιώσιμη λύση στα ελληνικά ως λύση αλλά υπάρχει ως παράλυση, αντίλυση, υποταγή, υποτέλεια, ηθελημένη σκλαβιά, ηθελημένη ατίμηση και αυτοατίμηση.

Να γιατί! Η βιώσιμη λύση που πρώτος ο τέως πρόεδρος της ΨΕΥΔΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σπυρίδων Κυπριανού αν δεν σφάλλω εισήγαγε κατ’ εντολή των Μασσώνων ως προς τη τουρκική κατοχή και εισβολή εν έτει 1974 μ.Χ.  και που πριν λυθεί επήλθε δεύτερη κατοχή εν έτει 2013 μ.Χ. αφού προηγήθηκε κατοχή της Ελλάς εν έτει 2008 μ.Χ. δεν είναι τίποτε άλλον από την ΕΣΧΑΤΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΙΣΗ εν σχέσει με τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Πότε επιβιώνει ο αδύναμος;;;; Όταν παραδοθεί και συμμαχήσει με τον εχθρόν θρησκευτικώς, πολιτικώς, εθνικώς, , εμπορικώς, προπαγανδιστικώς κ.α..  Να γιατί δεν επιβίωσε ο Αθανάσιος Διάκος:  ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΡΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΣΟΥ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙΣ;………. και ο Αθανάσιος Διάκος: ΕΓΩ ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΡΑΙΚΟΣ ΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ (ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ). Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΠΕΝ ΦΑΡΣΙΝ (ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ) ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ Ο ΛΥΣΙΩΤΗΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΛΥΣΗΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟΝ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ = ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΕΝΕΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΟΛΗΚΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΙΡΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ!!! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ!!!!

Βιώσιμη Λύση για τους ΕΕτροϊκανούς Μασσώνους είναι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ και οι ελεγχομένες πτωχεύσεις, άραγε γιατί να πτωχεύσω αφού δεν θα έχω τα οφέλη της πτώχευσης ήτοι της απαλλαγής των χρεών;;;; Τωρά Ελλάς και Κύπρος έχουν πτωχεύσει ελεγχόμενα δηλαδή δίχως τα δικαιώματα της ανθρωπιστικής πτώχευσης και γιατί άραγε ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΤΑ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ, ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!!!! 

Εάν δεχθούμε την βιώσιμη λύση θα αλλαξοπιστήσουμε, θα υποταχθούμε και ίσως επιβιώσουμε για να επαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ όπως έκαναν διά των Συναγωγών (συν+αγωγή = ίδια αγωγή προς όλους όχι  φύρδην μίγδην χιλιοκομματική όπως μας επιβάλλουν οι Εβραίοι) οι ραββίνοι! Έχουμε τοιαύτη αξιοσύνη και διάθεση ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΗΘΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.





πηγή ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου