Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τι ράτσα/κόμμα πιθηκάκι είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο Μασσώνος έκτισε τις ράτσες των πιθήκων ουουου!





ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Τι ράτσα/κόμμα πιθηκάκι είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Μασσώνος έκτισε τις ράτσες των πιθήκων ουουου! Δεξιούς, Αριστερούς, Κεντρώους, Κομμουνιστές, Σοσιαλιστές, Ανεξάρτητους, Παρδαλούς και ούτω καθεξής. Οι πιθήκοι προσκυνούν τους ανάλογους Αρχιπίθηκους τους καλουμένοι Πολιτικοί και είναι τηλεχειριστήρια του Μασσώνους!!!!

Εν Κύπρω και εν Ελλάδι υπάρχουσι άνθρωποι και πηθικάκια των πολιτικών (όφεων).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝ ΕΞΟΡΙΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Όταν θα πεινάσετε σοβαρά θα καταλάβετε πως η αξία των πολιτικών ισοδυναμεί με την αέναη ζημία.

Καλύτερα να είμαστε πιθήκοι, άγριοι, πτωχοί με τον μόχθον μας παρά να υπηρετούμε τους πολιτικούς. Μαϊμούνες.

Είδατε πολιτικόν δυστυχήν; Δεν είναι παράξενον; Τους αρέσει να φορούν κοστούμια ή άλλα φούμαρα, μάρκες και τα λοιπά και να κλώνουν τους κώλους τους επιδέξια επειδή την παιράνε φίνα και έχουν κορόϊδα που τους ειδωλολατρεύουν ωσάν αγίους και σωτήρες, αίσχος, ποίους; Αυτούς που διά την επικυνδινότητα τους ενημερώθηκαν οι Αρχαίοι Αθηναίοι από τους φιλόσοφους πως κάνουν το μαύρον άσπρον και το άσπρον μαύρον και, εν τέλει τίποτε παρά το ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΝ πράττουσι.

Ο Λαός θέλει ενότητα ή κόμματα; Μα τι είναι ενδιάμεσα της ενότητας; Τα κόμματα, οι ιδεολογίες, ο χρυσός κανών της εξηλιθιοποιήσεως.

Φυλάξετε τα λόγια αυτά θα σας χρειαστούν όταν θα εξαπαιτείτε μαζικώς και μοναδικώς ΕΞΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Αντικατάσταση με έναν στρατηγείον Ιεράς Παρακαταθήκης του Έθνους με ανθρώπους σκεπτώμενους περί επιβιώσεως στρατιωτικοκαταδρομικώς και διά πάσης φύσεως φαρμακολύσεως, θα το χρειαστούμε σύντομα, ανθρώπους τύποις Παπαφλέσσα, Αθανάσιου Διάκου, Κολοκοτρώνη, Αυξεντίου και όχι τους σκοτεινούς και εκμεταλλευτές της ΕΟΚΑ και του 1821 μ.Χ.. Διαθέτει το Γένος μας τοιαύτους ήρωες και έχει αυτόν ακόμη γνώση σοφίας και όχι επιδειξιομανίας εκ πολιτικών και μη;;;;

'Οσοι θέλουν τις ιδεολογίες να υπάγουν εις τις πατρίδες των κομμάτων που δεν υπάρχουσι, εδώ είναι πατρίδες γενεών πολλών και ο τόπος τους ξερνάει. Η πατρίδα είναι η ευρύτερη έννοια της πατρίδας, όστις υιοθετήσει ξένους και τους αφήνει να εισερχοεξέρχονται της οικίας του δικαίωμα του δεν πρέπει να το απαιτεί και από την οικογένεια του γείτονα ή από την πατρίδα και το κράτος, να περιοριστεί εις τα του οίκου του, αλλά εκεί είναι τόσον ρατσιστής που ούτε κουνούπι δεν ανέχεται, ο ψευδοφιλάνθρωπος.

Κάθε οικογένεια έχει την ιερότητα της δεν δικαιούται κανείς να την αλώνει, να την κατασκοπεύει, να εκμεταλλεύεται τον μόχθον της και τους αγώνες της με αίμα. Τέτοια είναι η οικογένεια όχι αναρχικοχίππυκο μαστουροργιώδες κοινόβιο, άκουσες Αριστερέ και Δεξιέ;;;; Άρα γε πόσους Μουσουλμάνους έχετε στα σπίτια σας να κοιμούνται στα κρεβάτια σας Αναστασιάδη/Χριστόφια, Νεοφύτου/Κυπριανού, Παπαδόπουλε/Ομήρου, κ.α.;;;; Α φοβάστε μήπως σας κάνουν κανέναν χαττά αλλά προωθείτε τον χαττάν και και την χαντάκωση της Κύπρου και οι αντίστοιχοι σας εν Ελλάδι της Ελλάς = ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΕΙ!!!!


ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ = ΣΥΝ+ΑΓΩΓΗ!!!!

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει νοοτροπία μοναχικού βουλευτή ενός αόρατου παντοδύναμου κόμματος και τον βολεύει!

Χριστόφιας/Αναστασιάδης αι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος........ περί του ιδίου νομίσματος μαλλώνετε............. ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ/ΠΑΣΟΚΝ.Δ. ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΗΜΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΙΚΟΣΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ!!!!

Ηγήθηκαν αμφότεροι της κρίσεως ως διά σκυταλοδρομίας και την εγκαθιέρωσαν.

Η κυβέρνηση είναι εχθρική προς τον λαόν, τον βασανίζει και δήθεν ασυνείδητως, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εξαφανίσεως του Έθνους.

Οι Έλληνες έχασαν την τιμήν τους διά χάριν της "τιμής" της πολυατιμίας (κομματοκρατίας). Θα υποστούν την ταπείνωση, την γενοκτονία, τον εξευτελισμόν.

Ακόμη πιστεύουσι πως ελέγχουν τοις μοίρες τους ωσάν παλλιάτσοι μέσα εις τα σκατά. Εάν δεν γίνουν κοσμογονικά πράγματα να μας ευνοήσει η τύχη, ούτε την δύναμη μίας φωλέας μυρμήγκων δεν έχουμε.

ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ έλεγαν οι παλαιότεροι Ελληνοκύπριοι, όταν οι αρχές κάποιων "πούστευαν" και το χειρότερον θεωρούσαν περιττόν να το ερευνήσουν.

Είμαστε απεχθείς όντως, μόνον το συμφέρον μας ενδιαφέρει και υποκρινόμαστε τα μέγιστα, αλλά ούτε το συμφέρον ούτε το χρήμα δυνάμεθα να το ευκρατήσουμε! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!


Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Η ΕΠΑΝΑΠΑΡΘΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΤΑΝΑΣ!!!!

Σ' ολίγους μήνες τα διαμερίσματα εις τις παραθεριστικές περιοχές της Κύπρου θα πωλούνται κάτω από 20,000 ευρώ αλλά κανείς δεν θα τα παίρνει διότι αυτόν θα σημαίνει πως δεν θ' αξίζουν κατόπιν σχεδόν τίποτε ενώ θα πληρώνεις και χαράτσι κατοχής εις την Υπερκατοχική Εβραϊκή Ένωση υπό την επιτήρηση της έντοπης κατοχικής δυνάμεως της Κυβέρνησης, της Βουλής, των Κομμάτων και εν γένει των κάθε λογής πολιτικών.

ΝΑΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!






ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου