Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Όσκαρ ηλιθιότητας για «ΤΑ ΝΕΑ»: Έβγαλαν… Χρυσαυγίτη τον αφγανό εγκληματία της Κέρκυρας


Όσκαρ ηλιθιότητας για «ΤΑ ΝΕΑ»: Έβγαλαν… Χρυσαυγίτη τον αφγανό εγκληματία της Κέρκυρας
Άνευ προηγουμένου αυτογκόλ είχαμε χθες  από τη ναυαρχίδα της ΝΔ και του Μνημονίου, το καμάρι του ΔΟΛ και του Ψυχάρη, την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση αυτοδιασυρμού, οι συντάκτες της εφημερίδας έγραψαν το παρακάτω κείμενο, που έχει ήδη μείνει στην ιστορία, ως υπόδειγμα παραπληροφόρησης, άθλιας προπαγάνδας και γελοιότητας:

«Τατουάζ με τη σβάστικα και σύμβολα που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή και νεοναζιστικές οργανώσεις είχε στο σώμα του ο κατά δήλωσή του 17χρονος Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε από τοιχίο ύψους οκτώ μέτρων. Τα σύμβολα αυτά έβαλαν σε σκέψεις και έντονο προβληματισμό τους αρμόδιους αστυνομικούς. Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R). Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στον θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Τα σύμβολα τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του. Στις επίμονες ερωτήσεις τους, όμως, ο αλλοδαπός δράστης δεν απάντησε. Αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με το πότε και πού έκανε τα τατουάζ. Αρνήθηκε να απαντήσει, ακόμη, και στο αν έχει εκτίσει ποινή σε φυλακή καθώς και σε οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το παρελθόν του. Δεν έδωσε καμία απάντηση για τους λόγους που χρησιμοποίησε τέτοιου είδους σύμβολα, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος»
Ο σκοπός του ρεπορτάζ είναι πραγματικά δυσνόητος, εκτός αν νομίζουν εκεί στον ΔΟΛ ότι θα καταφέρουν να συνδέσουν έναν αφγανό λαθρομετανάστη με την Χρυσή Αυγή, γεγονός που φανερώνει τρικυμία εν κρανίω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Για να μορφώνονται και λίγο εκεί στον ΔΟΛ τους παραθέτουμε μία φωτογραφία από το Αφγανιστάν, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα άλλος ένας... «Χρυσαυγίτης»:
Φυσικά το άρθρο της Λίας Νεσφυγέ δεν είναι προϊόν άγνοιας, αλλά καθαρής δολιότητας. Τους λέμε λοιπόν ότι οι πολιτικές εξυπηρετήσεις τους προς τον Σαμαρά και την συγκυβέρνηση θα πέσουν στο κενό. Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει την Λαϊκή Βούληση για Κάθαρση και αυτή την κάθαρση δεν πρόκειται να την γλιτώσουν όσα ηλίθια κείμενα και να γράψουν.Το μόνο που καταφέρουν είναι να γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο - αν είναι δυνατόν - στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Με αφορμή το σχετικό άρθρο πάντως, η Χρυσή Αυγή προχωρά σε μία μεγάλη αποκάλυψη, η οποία θα προκαλέσει τριγμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο:
Στέλεχος της... ΝΔ ο Αφγανός της Κέρκυρας: Έχει τατουάζ με την «δάδα»
Βγήκαν φωτογραφίες του Αφγανού που αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη Ελληνίδα και μία έκπληξη περίμενε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, το οποίο δεν κατάφερε να αποκρύψει ότι ο εν λόγω Αφγανός είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ, αφού έχει τατουάζ με το παλιό σήμα του κόμματος της Συγγρού, την «δάδα». Επίσης, τα γράμματα "Ν" και" R" που φέρει σε άλλο σημείο του σώματός του παραπέμπουν προφανώς στην επωνυμία του κόμματος «Νέα Δημοκρατία» (New Republic). Φημολογείται δε ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ανήκει στην αντιρατσιστική φράξια του Δένδια, στην οποία απηχούν οι απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη, που ήθελε την διατήρηση του παλαιού σήματος.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ειρωνικά και αφορούν την νέα προσπάθεια του ΔΟΛ να λασπολογήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Έχει όμως και έναν ακόμη δόλιο σκοπό το εν λόγω δημοσίευμα. Να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία της υπόθεσης, που είναι η εξής: ένας εγκληματίας λαθρομετανάστης (προφανώς παλαιός τρόφιμος φυλακών, λόγω της τεχνοτροπίας των τατουάζ) έχει λάβει άδεια από τις αρχές να κυκλοφορεί ελεύθερος στη χώρα, παρ’ όλο που εισήλθε παράνομα σε αυτή. Και τώρα που διέπραξε σωρεία κακουργημάτων, δηλώνει ανήλικος και τη βγάζει καθαρή. Η απόλυτη ξεφτίλα του μνημονιακού κράτους!




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου