Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ !!!!!!!!!!

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ



ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΎΣΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΕ ΑΡΘΡΟ  ΜΟΥ ΣΤΙΣ 5/3/13 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΙ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ.

ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΤΕ :ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΌΧΘΟΝΑ. ΤΙ ΚΑΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
ΤΙ ΖΌΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
ΡΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!!!!!!!!
ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ F/B ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ " ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΠ....."
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ........
ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ .....

ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ

ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΓΙΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!
Ελληνίδες, Έλληνες, Φίλες και Φίλοι,

Ήλθε η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού, τις αφύπνισης και αναγέννησης των Ελλήνων, του θριάμβου του Ελληνισμού, ήλθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η δύναμης μας είναι η ενότητα τα μας, η ποιότητα και αριστεία μας, ως ατόμων και ως κοινωνίας θεσμών . Επομένως δια αρίστης ποιοτικής οργάνωσης, δόμησης και θέσπισης των πόλεων, δήμων, κοινοτήτων και του πλανητικού Ελληνισμού, δυνάμεθα και επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΈΤΡΕΞΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ............... αν ανατρέχετε στη σελίδα του στο F/B θα δείτε ότι έχει φίλους άτομα που δεν πάει το μυαλό σας .........

ΜΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ F/B

Συνελληνα κ σωρρα ειδα το αποσπασμα στον παπαδακη παρεα με δημιους τι το θελατε ¨! μακρια απο δαυτους τους φαρισαιους ειναι για πολυ ξυλο ,προσωπικα ουτε ακουσα για να καταλαβω το λογο που σας εβγαλαν τηλ αυτο που μου εμεινε ηταν η προσβολη απο ολους ιδιαιτερα απο την σκροφα την πυργιωτη ,σας εχω πει για την κρητη αν εδω σας δουν και σας ακουσουν ειμαι βεβαια το τοπιο θα αλλαξει κι το ποταμι δεν θ αργησει να γινει χειμαρος που θα πνιξει τους προδωτες ,οι συνεργατες σας ξερουν τους κρητικους μπορουν να το μεθοδευσουν θα χαρω πολυ να γεμισει η πλατεια ελευθεριας μονο τοτε θα προβαλουμε λαικη εξουσια.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ κοπέλα μου. Εξάλλου τα λεφτά ήρθαν από άλλον πλανήτη

ΑΡΤΕΜΙΕ .... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ......... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΕΙΣΑΙ …. ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΤΑΙΣΕΣ . ΕΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ. ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΕΣ.


ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ……………




ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ


3 σχόλια:

  1. Μπορεί και να έχεις δίκαιο, αλλά κάνε κομμάτι ποιο λιανά για μας που το μυαλό μας είναι αργόστροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Δεν έχετε δώσει τον σύνδεσμο από τον οποιον πήρατε αυτήν την ιδρυτική διακήρυξη. Με αυτόν τον τρόπο παραπλανάται το αναγνωστικό κοινό σας.

    Ο σύνδεσμος είναι http://diktyoellinwn.wordpress.com/


    Ο διαχειριστής να καταχωρήσει λοιπόν την πηγή αυτής τις ιδρυτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή εμπλέκομαι έμμεσα σε αυτό το δημοσίευμα, αφού ρίξω μια ματιά στο μπλόκ που την έκαναν, θα πάρουν από μένα την απάντηση.

    Στο μπλόκ αυτό γίνετε τμηματική αναδημοσίευση από τον Γρηγορη Ευτυχίδη, ενός ιδρυτικού καλέσματος, που έκανα εγώ στο δικό μου μπλόκ(http://diktyoellinwn.wordpress.com/), παρερμηνεύοντας και ειρωνευόμενος αυτό το κάλεσμα και την πρόθεση αυτού του καλέσματος, ερμηνεύοντας το κακοπροαίρετα, ως κάλεσμα ίδρυσης κόμματος.

    Πρώτον και κύριον, δεν έγινε κανένα κάλεσμα για ίδρυση κόμματος η κινήματος , δεύτερον δεν έγινε κανέναν ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για ίδρυση κόμματος η οτιδήποτε άλλου φαντασιώνονται,κατά εντολή του Αρέτμη Σώρρα.

    Ας διαβάσουν μέχρι το τέλος αυτό το κάλεσμα και αν τους το επιτρέπουν η αντιληπτικές τους και νοητικές τους ικανότητες, ας μας περιγράψουν την κατάλαβαν, αν ποτέ μπορέσουν να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή