Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: "ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"!

 
Ο Αρχηγός της Σαουδαραβικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  της "CIA της Ερήμου", είναι σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ανταποκριτών και μαρτυρίες των ίδιων των κατοίκων της περιοχής Ghouta της Δαμασκού, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά στη Συρία, για την οποία και
ενοχοποιήθηκε το καθεστώς Άσαντ και δόθηκε έτσι αφορμή επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας!




   Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MPressNews στις ΗΠΑ, αντάρτες και των κάτοικοι της πληγείσας Ghouta της Δαμασκού κατηγορούν τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Bandar bin Sultan για την παροχή χημικών όπλων σε μια Ομάδα Ανταρτών (Ισλαμιστών) που συνδέεται με την Αλ Κάιντα!

   Όπως αναφέρουν οι ανταποκριτές του MPN, Dale Gavlak και Yahya Ababneh, πολυάριθμες συνεντεύξεις με τους γιατρούς, των κατοίκων της Ghouta, ανταρτών και των οικογένειών τους, δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν οι ΗΠΑ. 
   Πολλοί λοιπόν από αυτούς πιστεύουν ότι ορισμένοι αντάρτες έλαβαν χημικά όπλα μέσω του επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Bandar bin Sultan, που ήταν και υπεύθυνος για την εκτέλεση της επίθεσης με αέριο!
   ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ
   "Ο γιος μου ήρθε σε μένα πριν από δύο εβδομάδες ρωτώντας με τι νόμιζα ότι ήταν τα όπλα
που είχε κληθεί να μεταφέρει", δήλωσε ο Αμπού Abdel-Moneim, ο πατέρας ενός των ανταρτών που αγωνίζονται για να ανατρέψουν τον Assad, ο οποίος ζει στο Ghouta.
   Ο Abdel-Moneim δήλωσε ότι ο γιος του και 12 άλλοι αντάρτες του σκοτώθηκαν μέσα σε μια σήραγγα που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση όπλων που παρέχονται από έναν Σαουδάραβα αγωνιστή, γνωστό ως Abu Ayesha  ο οποίος οδηγεί ένα μαχητικό τάγμα. Ο πατέρας περιέγραψε τα όπλα να έχουν μία "σωλήνα-σαν δομή", ενώ άλλα ήταν σαν μια «τεράστια φιάλη αερίου"!
 Κάτοικοι της Ghouta δήλωσαν ότι οι αντάρτες χρησιμοποιούσαν τζαμιά και ιδιωτικές κατοικίες για ύπνο, ενώ την αποθήκευση των όπλων τους στις σήραγγες.
   Ο Abdel-Moneim είπε ο γιος του και οι άλλοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της χημικής επίθεσης. Την ίδια ημέρα, η μαχητική ομάδα Jabhat al-Nusra, η οποία συνδέεται με την Αλ-Κάιντα, ανακοίνωσε ότι θα επιτεθεί παρόμοια κατά αμάχων στην καρδιά του καθεστώτος Άσαντ στη Λαττάκεια, στη δυτικές ακτές της Συρίας, σε δήθεν αντίποινα.
   ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑΣ 
   "Δεν θα μας πείτε ποια είναι αυτά τα όπλα ή πώς τα χρησιμοποιούν," παραπονέθηκε μια γυναίκα μαχητής που ονομάζεται "Κ". «Δεν ξέραμε ότι ήταν χημικά όπλα. Εμείς ποτέ δεν φανταζόταν ότι ήταν χημικά όπλα"!
   "Όταν ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Bandar δίνει τέτοια όπλα στους ανθρώπους, πρέπει να τα δίνει σε αυτούς που ξέρουν πώς να τα χειρίζονται και να τα χρησιμοποιούν", προειδοποίησε η γυναίκα. Όπως και άλλα Σύριοι, δεν θέλουν να χρησιμοποιούν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους, για το φόβο της τιμωρίας.
   ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΤΑΡΤΗ
   Ένας πολύ γνωστός ηγέτης των Ανταρτών στο Ghouta ονομάζεται «J» συμφωνεί. "Οι Jabhat al-Nusra μαχητές δεν συνεργάζονται με άλλους επαναστάτες, με εξαίρεση την μάχη επί του εδάφους. Δεν μοιράζονται τις μυστικές πληροφορίες. Χρησιμοποίησαν απλώς κάποιους κοινούς αντάρτες να μεταφέρουν και να λειτουργήσουν αυτό το υλικό », είπε.
 "Είμαστε πολύ περίεργοι για αυτά τα όπλα. Και δυστυχώς, ορισμένοι από τους μαχητές χειρίστηκαν τα όπλα καταχρηστικά και ξεκίνησαν τις εκρήξεις », είπε ο «J»!
   Οι γιατροί που αντιμετώπισαν θύματα από την επίθεση των χημικών όπλων, προειδοποίησαν τους Ερευνητές να είναι προσεκτικοί σχετικά με τις ερωτήσεις, για το ποιος ακριβώς ήταν υπεύθυνος για τη θανατηφόρα επίθεση.
   Η ανθρωπιστική ομάδα Γιατροί Χωρίς Σύνορα, πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι στην Υγεία (της Συρίας) παρείχαν βοήθεια σε 3.600 ασθενείς, που ανέφεραν επίσης ότι αντιμετώπιζαν παρόμοια συμπτώματα, όπως η δημιουργία αφρού στο στόμα, αναπνευστική δυσχέρεια, σπασμούς και θολή όραση. Η ομάδα (ΓχΣ) δεν ήταν σε θέση να ελέγξει ανεξάρτητα την πληροφορία.
   ΑΝΤΑΡΤΕΣ: "ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ"
   Περισσότερο από μια ντουζίνα (12) αντάρτες που ερωτήθηκαν ανέφεραν ότι οι μισθοί τους προήλθε από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας!
   Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ Η CIA ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ
   Ποιος είναι όμως ο περίφημος Πρίγκιπα Bandar bin Sultan;
   Πρόκειται για τον πλέον διαπλεκόμενο άνθρωπο της Ανατολής με τη CIA και τον πλέον έμπιστο των Αμερικανικών Υπηρεσιών και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!
   Υπήρξε Πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ, επί 22 ολόκληρα χρόνια! 1983 - 2005!
  Το 2005 ορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας!
   Και μόλις πέρυσι, το 2012, Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, από τον ίδιο τον Βασιλιά Αμπντάλα, που λέγεται πως τώρα μπήκε στο Νοσοκομείο, όντας 89 χρονών...
   Ο Πρίγκιπας Bandar, στα νιάτα του υπήρξε πιλότος μαχητικών αεροσκαφών και τώρα πια πιλότος ολόκληρης της Μέσης Ανατολής! Αυτός πιλοτάρει και οδηγεί τις εξελίξεις σε απόλυτη συνεργασία με τις Υπηρεσίες των ΗΠΑ!
   Μάλιστα είναι αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει τους Ρώσους να αφήσουν τον Άσαντ, τάζοντας στον ίδιο τον Πούτιν προσωπικά, το λιμάνι της Λαττάκειας, λες και η Συρία είναι δική του...
   Ή μήπως είναι;
    ΣΠΑΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου