Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Οι Γερμανοί θέλουν την ελληνική περιουσία, με όχημα την ελληνική πολιτική ελίτ.

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/08/496f7dad00e6d0e6b7df0affb8446150.jpg 
 Πριν μερικές ημέρες εκδηλώθηκε επίθεση, τόσο από την πλευρά του ΔΝΤ όσο και από την πλευρά της Γερμανίας (δια του γερμανικού Τύπου) εναντίον της πολιτικής ελίτ της Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισαν ανίκανη και υπεύθυνη για την αποτυχία των μνημονίων.
Η ευθεία αυτή επίθεση εναντίον Ελλήνων εθελόδουλων πολιτικών μας παραξένεψε πολύ και γράψαμε άρθρο με τον τίτλο «Κάτι συμβαίνει. Ξαφνική επίθεση της τρόϊκας εναντίον της πολιτικής ελίτ!!!  Στο άρθρο αυτό υποθέσαμε ότι η τρόϊκα κάνει αυτή την επίθεση, είτε γιατί  αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη της προς το ελληνικό πολιτικό σύστημα και να το κατεδαφίσει, είτε γιατί θέλει να το εκβιάσει στο έπακρο, προκειμένου αυτό να παραδώσει πλήρως την Ελλάδα στα χέρια των δανειστών.

Πριν περάσουν λίγες μέρες, φάνηκε αμέσως τι θέλει η τρόϊκα και κυρίως η Γερμανία. Θέλει να περάσει το ΤΑΙΠΕΔ στα χέρια ξένης διοίκησης και στην ουσία να περάσει το σύνολο της ελληνικής περιουσίας στην εξουσία της Γερμανίας.
Δηλωτική αυτών των προθέσεων είναι και η πρόταση του προέδρου του Γερμανικού Συνδέσμου Βιομηχάνων BDI Ούλριχ Γκρίλο κατά την διάρκεια γεύματος που διοργάνωσε η εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung. Συγκεκριμένα είπε πως «Στην Ελλάδα υπάρχει κρατική περιουσίαεκατοντάδων δισεκατομμυρίων Ευρώ. Σκέπτομαι για παράδειγμα επιχειρήσεις στον χώρο της ενέργειας, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα ακίνητα». Και πρότεινε την μεταφορά μέρους της ελληνικής κρατικής περιουσίας στο ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας ESM, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να χάσουν οι δανειστές τα χρήματά τους στην Ελλάδα. «Το ESM θα πρέπει σε αυτήν την περίπτωση να έχει την δυνατότητα ναπωλήσει την περιουσία» είπε.
Να λοιπόν γιατί ξαφνικά επιτέθηκε η τρόϊκα κατά της ελληνικής πολιτικής ελίτ, του πιο αδύνατου δηλαδή κρίκου της χώρας μας!!! Γιατί ξέρει πολύ καλά πως το εθελόδουλο πολιτικό μας σύστημα θα τα παραδώσει όλα στους ξένους φτάνει να παραμείνει στη θέση του.
Αν δεν απαλλαγούμε το ταχύτερο από αυτό το πολιτικό σύστημα, δεν θα έχουμε ελπίδα και μέλλον.
Πέτρος  Χασάπης




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου