Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τύχη βουνό ο ΠΑΟΚ

 
Η τύχη μοιάζει να χαμογελά για μια ακόμα φορά στον ΠΑΟΚ, αφού, αν και αποκλείστηκε χτες από την Σάλκε μετά την ήττα του με 3-2 στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα, έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει την θέση της Σάλκε και να περάσει στους ομίλους του Champions League.




Η ΟΥΕΦΑ σκέφτεται σοβαρά να αποκλείσει την Σάλκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από την καταγγελία πως ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε Τζούλιαν Ντράξλερ έχει τρία αρχίδια.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, απαγορεύεται να συμμετέχουν σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ποδοσφαιριστές με τρία αρχίδια γιατί παραβιάζεται το fair play, ενώ φρικάρουν και οι χορηγοί.
Η Σάλκε υποστηρίζει πως το τρίτο αρχίδι του Ντράξλερ είναι εφεδρικό και δεν έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Μετά τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από το Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας στημένου αγώνα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι τώρα πολύ κοντά στο να αποκλείσει στα χαρτιά και την Σάλκε λόγω του τρίτου αρχιδιού του Ντράξλερ, και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.




πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου