Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

synoraalbania
Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται, για την ώρα τουλάχιστον, το επεισόδιο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, σε ότι αφορά τουλάχιστον στην ελεύθερη και χωρίς επιπλέον – πέραν όσων προβλέπουν οι νόμοι και οι διεθνείς κανόνες – περιορισμών στη διέλευση των συνόρων των δύο χωρών.

Έπειτα από παρεμβάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, τιθασεύτηκε ο ενθουσιασμός περιφερειακών παραγόντων και αξιωματούχων που προκάλεσαν την ένταση και πλέον κανένα εμπόδιο δε θα συναντά ούτε ο Αλβανός που θα θελήσει να έλθει στην Ελλάδα, ούτε ο Έλληνας που θα θελήσει να μεταβεί στην Αλβανία.
Θα πρέπει να εξάρουμε τη στάση των ανθρώπων της ελληνικής διπλωματίας που τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε τοπικό συνέβαλαν τα μέγιστα στη μεθοδική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η λογική πλέον λέει, ότι η ελληνική διπλωματία θα πρέπει με τον ίδιο νηφάλιο και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο να χειριστεί και το σημαντικό ζήτημα της Πρεμετής.
Πηγή: epiruslive

1 σχόλιο:

  1. Αμεσο κλείσιμο των συνόρων με αλβανια και σκοπια ΑΜΕΣΗ έκδοση του ιλιρ μουκα στην ελλαδα να δικαστεί για τον φόνο του ΓΚΟΥΜΑ στη χειμαρα ΑΜΕΣΗ έκδοση στην ελλαδα του ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ Τούρκο μογγολο που σκότωσε τον σολομο στην Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή