Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Δείτε τα βίντεο αν το αντέχετε!


   Έναν χρόνο και πλέον μετά τις Εκλογές του 2012 το ΣΠΑΕΙ τα ΣΠΑΕΙ και αποκαλύπτει τα BINTEO-NTOKOYMENTA των φοβερών προεκλογικών
υποσχέσεων Σαμαρά, με τις οποίες κέρδισε την πλειοψηφία η ΝΔ!
   Τι έταζε τότε και τι έγινε μέχρι σήμερα στις άδειες τσέπες, στις απελπισμένες καρδιές των Προδομένων Ελλήνων! Πώς ξεγέλασαν Πολυτέκνους, Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Συνταξιούχους, Ανέργους, όλους μας!
   Αν το αντέχετε...
.

1. ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ 1 (επάνω) ΕΤΑΖΑΝ: 
 - "ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ"!!!
 - Επέκταση του Επιδόματος Ανεργίας στα δύο χρόνια!
 - Προστασία των εισοδημάτων στον ιδιωτικό τομέα!
 - "ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ"!!!
 - "ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ"!!!
.

2. ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2012, Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ & ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΑΖΕ:
- "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2009"!!!
- "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009"!!!
- "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΡΟΡΙΑΣ! Θα γίνει αμέσως μετά η προσπάθεια για τους υπόλοιπους"!!!
- "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ (ΔΕΗ) από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ πιο δίκαιο, πιο αναπτυξιακό και πιο υποφερτό για όλους"!!!
- "ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ (πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς που συγχωνεύονται και καταργούνται), ΛΛΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ"!!!
- "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ: ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ"!!!
   
   ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - Όλα τα παραπάνω συνθέτουν μείζον θέμα για τον ίδιο προσωπικά τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έναν χρόνο πριν τα υποσχέθηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό, γνωρίζοντας άριστα τις οικονομικές συνθήκες και τα δεδομένα που υπήρχαν και άρα δεν μπορεί να τα επικαλεστεί σαν δικαιολογία!
   Κανείς δεν μπορεί να εμπαίζει τους Έλληνες, όταν μάλιστα έρχεται βουνό νέων φόρων και "υποχρεώσεων" και οι εκφοβιστικές απειλές Απολύσεων, από εκείνους που αντί να εγκαλούν, θα πρέπει να είναι οι εγκαλούμενοι, όπως αποδεικνύουν τα προεκλογικά σποτ της τωρινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ, τα οποία εκθέτουν και τους Βουλευτές του Κόμματος ενώπιον του κόσμου, επειδή και αυτοί τα πίστεψαν και τα σέρβιραν!

   Οι μεγαλοεκδότες δεν μιλούν. Η αντιπολίτευση δεν τα σκαλίζει... Δεν θέλει να αναλάβει... Η Τρόικα συμπιέζει και κονιορτοποιεί. Η Χαυγή καραδοκεί να αλυσοδέσει σε αγκυλωτή σκλαβιά την φωτεινή Ελλάδα του Πολιτισμού, χάρη στα απανωτά λάθη και ψέμματα των πολιτικών. Ο κόσμος παγιδεύεται. Κανείς σχεδόν δεν μιλά. Κανείς δεν σηκώνει κεφάλι. Όλα θάβονται, όνειρα, ελπίδες, νιάτα, ζωές, πατρίδα. Αλλά η Ελλάδα και η Ιστορία της υπάρχουν! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Και σε λίγο θα ΣΠΑΣΟΥΝ τις αλυσίδες! 

1 σχόλιο:

  1. να πουμε και του στραβού το δίκιο εδω............. ΔΙΟΤΙ ,ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕς ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ Ως ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩς ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟς ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΟΧΗς ... ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΑΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ. ΤΟ 120 . ..........Προτείνουμε στους πολίτες τη μοναδική πλέον λύση που εχει απομείνει . Την πράξη των καθηκόντων όπως το ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα να πράξουμε, σε περιόδους(όπως ετούτη) . Σε περιόδους δηλαδή κατοχής και κατάλυσης του συντάγματος .. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ (Ζωντανό πλέον) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΙς Ελληνικές Αρχές.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΈΣ ΑΠΟΔΕΚΤΌ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ
    Ανοίξτε τη φώτο ,διαβάστε τις οδηγίες , και πηγαίνετε και εσείς να το θέσετε επισήμως σε εφαρμογή ώστε να αρχίσετε να είστε νόμιμοι ελληνες πολίτες αλλά επίσης να είστε νομικά και ουσιαστικά καλυμμένοι εσείς και η οικογένειά σας .
    (μπορείτε να κάνετε χρήση του ιερού δικογράφου που βλέπετε )
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1377699975.&type=3&theater....,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή