Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!

 


Άμεση αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μετά και την καταγγελία βόμβα του Γιάννη Αδαμόπουλου (ΔΣΑ), που δείχνει ότι δεν έχουν αλωθεί τα πάντα σε αυτή την χώρα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο η εισαγγελία διέταξε με διπλή διαβίβαση τα ακόλουθα:

1. Την παρέμβαση της εισαγγελίας εφετών για την ουσία της υπόθεσης (πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά όλη την διαχείριση του σκανδάλου)

2. Στέλνει τις καταγγελίες για την ανακρίτρια στην δικαστική επιθεώρηση!

Να που παρά την σιωπή του άθλιου συστήματος των ΜΜ”Ε”, η δικαιοσύνη δείχνει ότι σκοπεύει να υπερασπιστεί τον τελευταίο πυλώνα της δημοκρατίας. Αναμένουμε λοιπόν από όλους να σταθούν στο ύψος τους.

Πάλι ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αδαμόπουλο.

πηγή 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΣΑ http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8237.html
ΑΝΑΝΕΩΝΕΝΟ

Γιώργος Κολιοκώστας: Ο ακέραιος αντιεισαγγελέας που γκρεμίζει την συνωμοσία της σιωπής.


Ένας άξιος λειτουργός που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Ένας ακέραιος άνθρωπος που δεν έκανε “εκπτώσεις” στην προσφορά προς την πατρίδα.

Αυτός είναι ο Γιώργος Κολιοκώστας, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αντέδρασε άμεσα στις αποκαλύψεις που είδαν το φως και σχετίζονται με την διαχείριση του μεγάλου σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Γιώργος Κολιοκώστας, έχει διατελέσει προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών και προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών.

Με την άμεση αντίδραση του μετά και την καταγγελία του Γιάννη Αδαμόπουλου, δείχνει ότι υπάρχουν Έλληνες που θα αγωνιστούν για να εμποδίσουν την πορεία στην καταστροφή. Αυτή την ολέθρια ατραπό που σφυρηλάτησε ο κύριος Παπανδρέου και οι σκοτεινές φυσιογνωμίες που τον περιέβαλλαν και σήμερα κάποιο προσπαθούν να φυγαδεύσουν.

Ας σταθούν αντάξιοι του οι δικαστικοί λειτουργοί που θα αναλάβουν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να τιμωρήσουν όσους φέρονται να συνεργάστηκαν για την αποσιώπηση της υπόθεσης. Ολοκληρώνοντας το ζοφερό έργο της εργολαβίας των μεγάλων ΜΜ”Ε” που φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτά που έγιναν και αυτά που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου