Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΕΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (ΕΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ (ΚΑΤΩ) ΧΑΟΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!





Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΕΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (ΕΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ (ΚΑΤΩ) ΧΑΟΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
.
"Αν ο πόλεμος πειαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε, αν πειαστεί από πάνω θα καταστραφείτε". 
.
"Όταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πειάστηκε από κάτω τότε κοντά είναι".
.
Αυτά έλεγε ο Μέγας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ο Μέγας Προφητής του Έθνους.
.
Απ' επάνω είναι οπωσδήποτε τα βόρρεια μέρη, τα βόρρεια Βαλκάνια, και μάλλον εννοούσε πόλεμον επάνω από την Ελλάδα και όχι γενικώς βόρρεια. 
.
Κάτω είναι το Αιγαίον αλλά και το υπογάστριον του οικοπέδου της Μικράς Ασσίας, όπως η Συρία!
.
Μετά μας είπε ότι όταν θ' ακούτε ότι πειάστηκε ο πόλεμος από κάτω, ήτοι παγκόσμιος πόλεμος εις την Αραβία, κοντά θα είναι, αλλά από πού θα πειαστεί εν τέλει;
.
Ίσως από κάτω ίσως απ' επάνω! Ήδη αι προφητείαι του Αγιοκοσμά του Αιτωλού ημιπραγματοποιήθηκαν, δηλονότι εφημερών υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει παγκόσμιος πόλεμος τόσον από τα Βαλκάνια όσον και από  το Αιγαίον και την Αραβία! Ο Άγιος μας είπε ότι θ' αναγνωρίσετε την προφητεία όταν θα υπάρχει κοινή και ίση πιθανότητα του άρξασθαι του γενικού πολέμου από πολλά μέρη!
.
Τα Σκόπια είναι εις τα πρόθυρα της διάλυσης, η Κροατία το ίδιον, η Βοσνία Ερζεγοβίνη το ίδιον, η Αλβανία παίζει με τα νεύρα Σερβίας, Ελλάδος, Ρωσσίας, η Βουλγαρία και η Ρουμανία μάλλον τα έχουν χαμένα και ο λαός τους είναι διχασμένος και υποδιχασμένος με την υποδιαίρεση της διχόνοιας και της υπογνωμίας να διαιρείται τρόπος του λέγειν, επ' άπειρον!
.
Η Κόκκινη Μηλιά όπου θα προσφύγουν το έναν τρίτον των Τούρκων μετά τον πόλεμον είναι ή η Σαουδική Αραβία ή και η Μέκκα, είτε γενικότερα η Χερσόνησος της Μεσοποταμίας αναμεσίς Ευφράτου και Τίγρη. 
.
"Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέννα μα δεν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμον και μία με την πέννα" έλεγε ο Προφήτης! 
.
Τι να λύσουν όμως; Διότι είναι τρομακτικόν! 99 πολέμους προβλέπει ο Άγιος! Είναι μήπως το Ελληνοσιωνιστικόν Πρόβλημαν;;;;; Αν είναι το Ελληνοτουρκικόν τότε μετράμε πόσοι πολέμοι έγιναν μέχρι σήμερον από τις ημέρες του Ιεροπροφήτου! Ή μήπως εννοεί και από παλαιότερα; 
.
Πάντως η πέννα ίσως είναι η πέννα όπου εις το μέλλον μετά το τέλος και την λύση παράλυσης συν τω χρόνω ένεκα απιστίας, θα δόσει την Ελληνορθοδοξία εις χείρας Αντίχριστου, διά να εξεταστούν και δοκιμαστούν οι αληθινοί Καταδρομείς Αθλητές Του Χριστού όπου δεν θα δεχθούν το σφράγισμα του μικροψήγματος/μικροτσίψ!
.
Ο Προφητιερομόναχος Άγιος είπε και διά τα χιλιάρμενα και τις άσπρες θάλασσες κατ' επανάληψη. Εφημερών, πολλά χιλιάρμενα κυκλοφορούν εις το Αιγαίον και την Άσπρη Θάλασσα (μεταξύ κατεχόμενης Κυρηνείας της Κύπρου και της Κιλικίας απ' επ'άνω) με την Κύπρον περικυκλωμένη από τα όπλα της Τουρκίας.
.
Ο Θεός βοηθός!  Μία προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού αν δεν σφάλλω, έλεγε πως όταν θα αρχίσει ο πόλεμος εις την Συρία να προσεύχεστε πολύ διότι σε λίγο καιρό δεν θ' αρκεί. Το είπε την δεκαετία του 1990 μ.Χ..
 .
Ετοιμαστείτε, πρώτα ψυχικά, αν σας εύρει ο θάνατος να μην χαθεί η ψυχή εις την λαίλαπα της Κόλλασης, δεν στοιχίζει τίποτε να μετανοήσετε αλλά αξίζει τα πάντα!!!! Καλή Ψυχανάσταση!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
http://theometria.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_20.html

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου