Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ!

POLNTO3 


Μια ιδιαίτερη αδυναμία στις Βόρειες Σποράδες και εν γένει στις διακοπές διαρκείας φαίνεται πως έχει ο Εύαγγελος Βενιζέλος. Δεν έχασε λοιπόν ευκαιρία να βρεθεί στη Σκιάθο με αφορμή εκδήλωση προς τιμή του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου. Να σημειωθεί ότι στη Σκιάθο μετέβη μετά την πολυήμερη παραμονή του στη Σκόπελο που σχολιάστηκε αρνητικά κι από το μέγαρο Μαξίμου.

Παρά ταύτα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε την απαίτηση, να μεταβεί στη Σκιάθο το κυβερνητικό σκάφος «Εμπραέρ» προκειμένου να τον παραλάβει και να τον πάει μέχρι τις Βρυξέλλες.
Λογάριασε όμως χωρίς τον άσπονδο φίλο του, Δημήτρη  Αβραμόπουλο, ο οποίος φέρεται πως έδωσε εντολή στο καθ' ύλη αρμόδιο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα Βενιζέλου με το επιχείρημα πως η συγκεκριμένη πτήση δεν προέβλεπε λόγω κόστους ενδιάμεση στάση.
Επομένως, ο υπουργός Εξωτερικών όφειλε να ταξιδέψει ιδιωτικώς στην Αθήνα για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, η έδρα του οποίου βρίσκεται στην Ελευσίνα.
Ο κ. Αβραμόπουλος του το «χρωστούσε» του κ. Βενιζέλου ύστερα από την επιμονή του τελευταίου να μην περάσει τροπολογία που θα επέτρεπε και στον υπουργό Άμυνας να χρησιμοποιεί το «Εμπραέρ».




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου