Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Οι κυβερνήσεις φεύγουν, τα μνημόνια θα έρχονται και η Ελλάδα θα βουλιάζει-ΒΙΝΤΕΟ

Την Ελλάδα την κυβερνάει το τίποτα και μετά απο αυτό έρχεται ένα άλλο τίποτα, που θα είναι και πάλι εισαγόμενο και εγκεκριμένο. 

Είδατε πως αποκαλύφθηκε ότι όλα τα μνημονιακά κόμματα είναι μια παρέα;


Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προέκυψε ο Βενιζέλος, ο αρχηγός ενός κόμματος που στις τελευταίες εκλογές κατακρημνίσθηκε απο τον Ελληνικό λαό. Δέκα υπουργούς απέκτησε στη νέα κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έναντι τριάντα της ΝΔ. Τώρα  βγαίνουν όλοι τους στα παράθυρα των ΜΜΕ να λένε τι θα κάνουν, πρίν το κάνουν. Μα όσα λένε τα μνημόνια που υπέγραψαν θα κάνουν και θα λένε ευχαριστώ στο Σόιμπλε, όταν τους λέει μπράβο… Το τελευταίο μάλιστα σαν πρακτική αποτελεί ένα παράδειγμα του ορισμού του δοσίλογου και όταν αναφέρεται συχνά στο δημόσιο λόγο απο τον “παρεκτραπέντα”, τότε μαρτυράει και την ηλιθιότητά του.
Είδατε πως αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των υποστηρικτών του. Νομιμοποίηση μεταναστών και υπερφορολόγηση θέλει το ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα νέο μνημόνιο, που θα έλθει έτσι και αλλοιώς. Αυτό το ονομάζει διαπραγμάτευση και σχέδιο διαφυγής της χώρας προς τα εμπρός. Για ανάπτυξη μόνο σαν τίτλο το αναφέρει. Η παρέα της Κουμουνδούρου θέλει να γίνει κυβέρνηση. Οι καρέκλες θέλουν ροδάκια… Πόσα συμβόλαια να έχει υπογράψει ο Αλέξης στις ΗΠΑ, που ακόμη δεν ξέρουμε; Γιατί στα ΜΜΕ μόνο κάτι κότες που κακαρίζουν εμφανίζονται; Αυτοί δεν είναι η εικόνα της άλλης Ελλάδας, αυτή που θέλουν να κρύψουν, αυτή που κυνηγούν, παλεύουν και για την οποία τα ΜΜΕ της καρπαζιάς παραπληροφορούν.
Ο Καψής έγινε υφυπουργός για την ΕΡΤ. Με τί προσόντα; Ούτε ο Θεός δεν ξέρει. Σε κάθε μελλοντική απόφαση για απολύσεις απο τις τόσες που έχουν συμφωνήσει με τα μνημόνια θα διορίζεται και νέος υφυπουργός; Η υπουργοποίηση Καψή είναι η πιο γελοία απόφαση της κυβέρνησης της διαπλοκής.

Η παρουσία του Αδώνεως στο Υγείας, του Aβραμόπουλου και της Γεννηματά στο Αμυνας κοκ. αποδεικνύει ότι εκτός απο τη πλήρη διαπλοκή που υπάρχει πίσω απο τα μίση και το θέατρο που παίζουν όλοι οι πολιτικοί της πλάκας μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ, που επίτηδες τους διαφημίζουν σαν να είναι οι πλέον αξιοκρατικά επιλεγμένοι και ότι το πτώμα έχει σαπίσει.

Στο τέλος της τραγωδίας αυτής που οδηγεί στο φυσικό θάνατο και το διαμελισμό της χώρας θα μείνει μόνο το αληθινό, και αυτό θα πρέπει να έχει νικηθεί για να νικήσει.
 
.
Συντάχθηκε από τον/την κόμπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου