Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΝΕΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!!! "ΑΠΟΤΕΦΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΜΕΑ"

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=644292 
Πολλά είναι αυτά που γίνονται καθημερινά στη χώρα του ΠΟΤΕ και κάνουν έναν ολόκληρο λαό να στενάζει. Παλιά, μιλούσαν για τη «μπότα του κατακτητή», η οποία και σήμερα, παταει στο λαιμό τον κοσμάκη.

Εκτός αυτού, στη χώρα του ΠΟΤΕ κανείς από τους πολιτικούς της ΔΕΝ είναι ρατσιστής, ΟΛΟΙ καταδικάζουν τα όποια φαινόμενα ρατσισμού, και προκειμένου να πείσουν τους ιθαγενείς της χώρας αυτής ρίχνουν και κανένα «δάκρυ» όταν είναι μπροστά κάμερες, τονίζουν το ενδιαφέρον τους για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, και δηλώνουν πως κάνουν ότι περνά απ το χέρι τους για να τις βοηθήσουν….
Για να δούμε μια ενδιαφέρουσα είδηση.«Στις 15.000 οι απολύσεις, πρώτοι στη λίστα ψυχικά ασθενείς και χρόνιοι πάσχοντες
Την πρόθεση της κυβέρνησης να στείλει στην ανεργία 15.000 εργαζόμενους του Δημοσίου, στέλνοντάς τους μάλιστα κατευθείαν στον Καιάδα, αφού «πρώτοι θα δουν την έξοδο οι ψυχικά ασθενείς, οι χρόνιοι πάσχοντες, οι αναξιοπαθούντες», επιβεβαίωσε χτες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το ΔΣ της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο κινητοποίησης που είχε εξαγγείλει η Ομοσπονδία ενάντια στις διαθεσιμότητες.
«Φέτος προς την έξοδο από το Δημόσιο θα βγουν 4.000 εργαζόμενοι και του χρόνου άλλες 11.000», είπε ο υπουργός Οικονομικών, σκιαγραφώντας την αύξηση της ελαστικής εργασίας και την άμεση διολίσθηση του κράτους σ’ ένα μικρό, ευέλικτο κι αυταρχικό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του κεφαλαίου και θα είναι απαλλαγμένο από βασικές αρμοδιότητες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Δάρδαλης, εκ μέρους του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ υπογράμμισε ότι οι μέχρι τώρα κρατικοί προϋπολογισμοί ήταν ενάντια στις ανάγκες της εκπαίδευσης, πολύ περισσότερο τώρα που όλα τα βάρη φορτώνονται στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας. «Οι αλλαγές στην εκπαίδευση δεν είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής. Έρχονται να ανοίξουν το δρόμο στο κεφάλαιο για να επενδύσει και στο χώρο της Παιδείας όπως και της Υγείας», επισήμανε ο Ν. Δάρδαλης, εκφράζοντας την αντίθεση των εκπαιδευτικών στις απολύσεις
Ωραία είδηση ε;
Το οργανωμένο σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή.

Αφού εγκλώβισαν στην αναμονή των ΚΕ.Π.Α τους ανάπηρους, αφού τους στέρησαν κάθε έσοδο και τους οδήγησαν στην εξαθλίωση αυτούς και τις οικογένειες τους, τώρα πετούν στο δρόμο και εκείνους που είχαν κάποια δουλειά για να ζουν.

Στη χώρα του ΠΟΤΕ, τελικά οι ΜΟΝΟΙ που είναι νόμιμοι ρατσιστές, είναι οι κυβερνήσεις της.
Οι άλλοι, είναι παράνομοι.

Και μη μου πείτε ότι δεν είναι ρατσιστική αντιμετώπιση των ευαίσθητων – ασθενών κοινωνικών ομάδων αυτή!
Μη μου πείτε ότι δεν αποφάσισαν να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ όλα τα ΑΜΕΑ.

Οι ευαίσθητοι, οι φιλεύσπλαχνοι οι «άνθρωποι» (λέμε τώρα) που κυβερνούν (νομίζουν) τη χώρα….
Στη χώρα του ΠΟΤΕ, όποιος πάσχει από κάτι, δεν πρέπει να ζει.

Είναι βάρος και πρέπει να εξαφανιστεί.
Σα δεν ντρεπόσαστε αδίστακτοι, γελοίοι.


Βασίλης Τσούγκαρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου