Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!ΤΙ....ΦΟΒΑΤΑΙ;;;


Απόσταγμα
Γιατί δεν κυκλοφορείς ποτέ μόνος σου, Χατζηδάκη; Τι... φοβάσαι;
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
          Τόση πολλή «δημοκρατία» και «ελευθερία» έχουμε εδώ στην Ελλάδα της «συγκυβέρνησης» Σαμαρά-Βουβουζέλου, που... ΟΥΤΕ οι «υπουργάρες» της μπορούν να κυκλοφορούν πουθενά ελεύθεροι χωρίς να κινδυνεύουν από άγριο ξυλοδαρμό και δημόσιο λιντσάρισμα! 


Είναι πράγματι απέραντη η «αγάπη» και η «λατρεία» του ελληνικού λαού προς αυτούς τους εθνοπροδότες, ώστα να μην μπορούν «ρούπι» να κουνήσουν χωρίς πανίσχυρη αστυνομική συνοδεία... Τα παραδείγμα πολλά, αφού το πιο σπάνιο είδος αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη Γη είναι να δεις μόνο του έξω στον δρόμο «Έλληνα υπουργό» (και οι δύο λέξεις σε εισαγωγικά, διότι ΔΕΝ είναι Έλληνες και, ασφαλώς, δεν είναι και υπουργοί, αφού μετέχουν μίας αισχρής ψευτοκυβέρνησης!).
          Εκείνος που κυριολεκτικά τρέμει μην βρεθεί ποτέ μόνος του και πέσει κατά λάθος στα χέρια του λαού είναι ο νεοφιλελεύθερος καραγκιόζης που παριστάνει τον «υπουργό» (υπ)ανάπτυξης, ο κατ’ όνομα Κωστής Χατζηδάκης! Είναι μακράν ο πιο δειλός «υπουργός» της «κυβέρνησης» του Ιούδα και γι’ αυτό ποτέ και πουθενά δεν τον έχει δει κανείς μόνο του τα τελευταία χρόνια. Ειδικά μετά τις άσχημες «φάπες» που έφαγε στις 15 Δεκεμβρίου του 2010 έξω απ’ τη βουλή, όταν με θράσος προσπάθησε να πουλήσει «μαγκιές» στον ελληνικό λαό... Ποιος, αυτός ο άχρηστος βουτυρομπεμπές, που ΔΕΝ ξέρει τι σημαίνει εργασία και ούτε και έμαθε ποτέ τις αξίες της ζωής!
          «Μπούσουλας», οδηγός, του παράσιτου Χατζηδάκη στη ζωή του είναι οι θεωρητικές αηδίες του ψυχανώμαλου «οικονομολόγου» Μίλτον Φρίντμαν. Ναι, του θεωρητικού «πατέρα» των πασίγνωστων “Chicago Boys”, δηλ. τεμπέληδων και χαραμοφάηδων ποντικομαμμήδων, που από όποια χώρα πέρασαν άφησαν πίσω τους κοινωνικά και ψυχικά ερείπια... [για το θέμα αυτό βλέπε το πολύ διαφωτιστικό βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Καναδής δημοσιογράφου Ναόμι Κλάιν]. Τώρα οι θεωρητικές ασυναρτησίες του σατανικού Φρίντμαν και των “Chicago Boys” του εφαρμόζονται στην Ελλάδα από τους Στουρνάρα-Χατζηδάκη, οι οποίοι μας βλέπουν σαν... πειραματόζωα!

          Εμείς όμως ρωτούμε τον «γενναίο» Χατζηδάκη: γιατί, νεοφιλελεύθερε ΟΝΝΕΔίτη, δεν κυκλοφορείς ποτέ μόνος σου έξω στον δρόμο; Αφού το κόμμα σου και η «κυβέρνησή» σου υποτίθεται ότι έφεραν στον τόπο μας την «ανεξαρτησία», την «ειρήνη», τη «δικαιοσύνη» και τη «δημοκρατία»! Τι φοβάσαι λοιπόν; Εσύ είσαι ο πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτής της «φάρας» στην οποία ολόψυχα ανήκεις από φοιτητής! Και γι’ αυτό άλλωστε (επειδή μια ζωή «φυτοζωείς» εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων λόγω κομματικών πόστων) ποτέ σου δεν δούλεψες ούτε για... μισό δευτερόλεπτο!!! Απάντησέ μας, «μεγάλε δημοκράτη»! Ή μήπως, αν ποτέ τύχει και βγεις μόνος σου έξω στον δρόμο θα δεις τον ουρανό... «σφοντύλι»; (!) Δύστυχε, που πούλησες σώμα και ψυχή στον Σατανά, για μερικά εφήμερα αξιώματα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου