Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΚΡΟΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ; ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ;






Γράφει ο Παναγιώτης Δίας






Κρόω τον κώδωνα της αφύπνισης διατί κατηγοροποιούνται τόσον απλούστατα πολλοί Μασσώνοι ενώ πριν φαίνοντο υπερδύναμοι; Το σκεφθήκατε ποτέ ποίοι ευρίσκονται εξ όπισθεν; Μα ποίοι άλλοι εξ εκείνων όπου κινούν τω όντι τα νήματα. Οι θυσιαζόμενοι απατεώνες δεν είναι παρά μαριονέττες Τέκτονες, κτιστούδια που θυσιάζονται εις τον βωμόν της ανέγερσης του ουρανοξύστου των αφεντικών Τεκτόνων.
Ο Αγαμέμνων δεν δύστασε να επιχειρήσει θυσία της Ιφιγένειας και ο Αυραάμ του Ισάξιου/Ισαάκ διατί οι Εβραίοι να δυστάσουν να θυσιάσουν τους Τέκτονες ή ο στρατηγός τους στρατιώτες προσκοπώντας την επίτευξη του στόχου τους; Αν είσαστε έξυπνοι δεν χρειάζεστε άλλες επεξηγήσεις!

Επαναλαμβάνω διά πολλοστή φορά ότι αναφέρεται και εις την Αποκάλυψη του Ιωάννου του Μεγαλοπροφήτου του Ευαγγελιστού. Καλεί την πολιτική ως Βαβυλώνα η μεγάλη με την οποία όλοι συνουσιάζονται εις όλας τας εποχάς. Βεβαίως δεν αναφέρει πως πρόκειται περί της πολιτικής αλλά περί ποίας άλλης διαχρονικής πόρνης; Άλλωστε την πολιτική την καλεί η θυμοσοφία πόρνη και βρωμιά.

Διατί όμως οι Εβραίοι να σκοτώνουν την Πολιτική;

Πρώτα χρησιμοποιείς την κλίμακα ν’ ανεβείς και ύστερα την καταγκρεμνίζεις διά να μην δύναται να το επιχειρήσει άλλος. Χρησιμοποίησαν την πολιτική διά να διχονεύσουν τα έθνη και καθώς προχωρούν προς την επίτευξη της νίκης τους διά των κομμάτων και την κατάρρευση των οικονομιών διαλύουν την πολιτική και την απαγορεύουν ώστε κανείς να μην διχονεύσει το δικτατορικόν ολιγαρχικόν κράτος όπου έκτισαν με τα τούβλα των χαλασμένων παλαιών τάξεων και πραγμάτων εφ’ όλης της ύλης. Δηλαδή εάν τα τούβλα είναι σώνει και καλά δύο χιλιάδες και τα έχεις κτίσει ως οίκον σου η μοναδική περίπτωση να κτίσω εγώ οίκον είναι να χαλάσω τον ιδικόν σου! Αυτόν εφαρμόζουσι συνειδητώς ή ασυνειδήτως. Κόβω το δάσος κτίζω καλύβια! Τα δένδρα πρέπει να φυτρώνουν πάντοτε ούτως είναι και ο Ελληνισμός φυτρώνει διότι αν πάψει να το κάνει θ’ αποθάνουν όλοι και όλα και ας μην τον σέβονται οι αευγνώμονες. Κάνω την επαναστάση και κερδίζω και ύστερα την κατηγορώ και την στιγματίζω ως απαγορευμένη πράξη προς τους άλλους και εμένα δήθεν αλλά όταν το θελήσω ξανά κάνω επανάσταση ονομάζοντας την ο,τιδήποτε άλλον όπως ιεραποστολή, εξερεύνηση, ταξείδια, όπως έκαναν οι Ευρωπαίοι κατά των ιθαγενών της Αμερικής και όπως κάνουν αυτοί οι σφετερισταί εις όλην την Γην, περιφέρονται και σκοτώνουν διά χάριν τους και χάριν των Αφεντικών των Μασσώνων.

Πρώτα ανακαλύπτεις τα σπάνια βιβλία ή αντιγράφεις τα βιβλία και ύστερα τα απαγορεύεις να κυκλοφορήσουσι. Εις την Παγκόσμια Μονοδικτατορία ή Μονοπαγκοσμιοποίηση τους διατί να επιτρέψουσι πολιτική, κόμματα, ιδεολογίες; Δοκιμάστηκε εις την Σωβιετική Ένωση και επέτυχε, έναν κόμμα της Ψευδολαϊκής Ψευδοδημοκρατίας αλλά χωρίς να αναφέρουν την πρόθεση Ψεύδο!

Ως εκ τούτου, διά να βαρεθεί, φοβηθεί, πάψει, απηυδήσει, απαξιώσει ο σωστός κόσμος να ασχοληθεί με την πολιτική διάταζε η Μασσωνία μέλη της να κλέβει ή καταστρέφουν το κράτος της και ύστερα άλλα μέλη να τους φυλακίσουν διά να χαθεί η εμπιστοσύνη, η ηρεμία, η επιθυμία διά δημιουργία, η διαύγεια του λαού και προσπέσει συνάμα εις την διαφθορά. Εν τέλει διά να αγανακτήσει ο κόσμος και να τους ειπεί διά ν’ απαλλαγεί από τα καμώματα των οικονομικοκοινωνικοστρατιωτικών τεχνασμάτων και κόλπων των «πάρετε την εξουσία κάνετε ό,τι θέλετε και αφήστε μας ήσυχους», αλλά πώς να ησυχάσεις όταν τα κλειδιά, την κλειδωνιά, την ιδιοκτησία και τον έλεγχον του οίκου σου τα έχουσι εκείνοι όπου έχουσι την εξουσία; Ψευδοϋποστήριξαν τα ανθρώπινα δικαιώματα της Γαλλικής Επανάστασης διά να καταργήσουσι την δύναμη των αριστοκρατών/βασιλιάδες και τώρα καταργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα διά να γίνουν ιδίοις αριστοκράτες/βασιλιάδες, τους πήρε μερικούς αιώνες σκληρής και υποκριτικής εργασίας. Ο υποκριτής είναι πιο έξυπνος από επιστήμονα. Ο υποκριτής είναι άγριον εκλεπτυσμένον ζώον, γνωρίζει να εμπαίζει και νομίζει πως αυτή η τέχνη είναι το κέντρον του Διαστήματος.

Όλον και περισσότεροι θα δικάζονται από Συμμασσώνους τους όπως οι στρατιώτες εκτελούνται από συσστατιώτες τους όταν το θελήσει ο ανώτερος τους εις βαθμίδα, στρατός είναι και η Μασσωνία και μάλιστα υπερσυμμορίτικη και τρομακτικότερη έκαστης Μαφίας. Όλον και περισσότεροι θα χάνουν τα χρήματα τους, εν τέλει κανείς δεν θα έχει θα καταρρεύσει το σύσστημα τραπεζών, παραγωγής προϊόντων, πόλεμοι θα γίνουν και μετά αυτοί που θα έχουν τα επιπλέον όπλα θα καθορίσουν και το καινούργιον χρήμα και τον καινούργιον όρον διά να δικαιούσαι να ζεις, να δικαιούσαι να αποθαίνεις και ν’ αποθαίνεις φυσιολογικώς κάποιες φορές. Να πωλήσεις την ψυχήν σου εις τον Αρχιμασσώνον/Αρχιτέκτονα αυτής της πλεκτάνης τον ψευδοκύριον Εωσφόρον/Ψευδοεωσφόρον. Καλύτερα να μην γεννιέσαι παρά να πωλείς την ψυχήν σου διά να ζήσεις.




ΚΟΜΠΡΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου