Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΔΙΑΡΡΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



Γράφει ο Παναγιώτης Δίας



Η δημοκρατία αρχίζει από την απαγόρευση των συμμετέχοντων εις πολιτικές οργανώσεις αίτινες επέφεραν τραγικές συμφορές εν Ελλάδι και εν Κύπρω, αντ' αυτού ισχύει το αντίστροφον. Κλέβεις έναν πορτοκάλιν εις τον δρόμον διά να θρέψεις την πείνα σου και καταλήγεις με βεβαρημένον ποινικόν μητρώον αδύνατον να πολιτευτείς και οι ολετήρες άμεσα και έμμεσα της Ελλάδος και της Κύπρου λυκαυγίζουν καθηνυχθίς εκ τηλεοράσεως.

Εξαπατούν τον κόσμον ως να του λένε: " έ σύ βρε βρε βρε σταμάτα να σκέφθεσαι, σκέφθεται το ΑΚΕΛ, σκέφθεται το ΔΗΣΥ, σκέφθεται το ΔΗΚΟ, σκέφθεται η ΕΔΕΚ (κ.α.), σκέφθεται το ΠΑΣΟΚ, σκέφθεται το ΣΥΡΙΖΑ, σκέφθεται η ΝΔ, σκέφθεαιε η Χρυσή Αυγή διάλεξε σκέψη και πάρε θέση μάχης, μην σκέφθεσαι μόνος σου". Ο Αναστασιάδης πήρε τη σκυτάλη δολοφονίας της Ελληνικής Κύπρου από τον Χριστόφια με σύντροφον αμφότεροι το ΔΗΚΟ και αφού κούρεψε και διέλυσε κατ' εντολή τώρα λέγει θα δανειστεί διά να δίνει ως κράτος νοσοκωμείον έξοδα σε άπορους ως προς τις υπηρεσίες και φόρους και τότε διατί τα επιβάλλετε; Υποκριτές. Προδότες. Τι γαϊδούρια είναι οι κροκόδειλοι;

Δεν σ' αφήνουν να σκεφθείς δεν σ' αφήνουν να υπάρχεις, ζεις διά να τους θαυμάζεις από την θεατρική τους σκηνή εν αγνοία σου και διά να τους έχεις ανάγκη.

Χείριστος ο ασυνείδητος αποβλακωμένος από τις συλλογικές καθ' υπνώσεις των διά τηλεοράσεως καθηνυχθικών πολιτίκιστων αντιπαρρησίων παρά ο συνειδητοποιημένος και υπερήφανος απατεώνας, ούτος ίσως ψευδοσυγκινηθεί κάποτε, οι δε πρώτοι ζόμπυς/νεκραίσθητοι τηλεχειριστηριασμένοι αντιπατριώτες και αντιάνθρωποι της πατρίδος και της φυλής τους πρωτίστως. Έγινε της μόδας να είσαι εναντίον της ράτσας σου εις τους Έλληνες για να μην είσαι τάχατες ρατσιστής. Δηλαδή ο λέων διά να μην είναι ρατσιστής πρέπει να μισεί τα παιδιά του ή να τρέχει να ταϊσει πρώτιστως τα αητόπουλα;

Βιώνουμε έναν ψευδοαλλότροπον κομμουνισμόν με την Ε.Ε. και την Τρόϊκα. Διά τους κομμουνιστές αναφέρω πως ό,τι επισυμβαίνει εις την Ελλάς και την Κύπρον είναι δείγμα πως ήταν η βιωτική και ανθρωποεκτιμητική κατάσταση της Σωβιετικής Ενώσεως και προς τα εκεί βαδίζουμε ίσως μετέπειτα και χειρότερα. Κομμουνισταί θα σας βάλουν ομματυάλλια οι Φασιστοδεξιοί ως προς την ικανότητα τους να εφαρμόζουσι κομμουνισμόν απλούστατα επειδή αυτοί τον δημιούργησαν.

Όταν ήρθε η περεστρόϊκα απορούσα αν οι Σιωνισταί επέταξαν εις τα αποσκούπιδα έναν τέτοιον μεγάλον όπλον όσον ο κομμουνισμός, κατάλαβα κατόπιν πως απλά απόθαιναν/σκότωναν το προηγούμενον όνομα, σχήμα και μοντέλλο για να νομίζουν οι παλαιόβλακες, οι ηδήβλακες και οι νεομετάβλακες πως πρόκειται περί ου τινός αλλού ω γαρ μέγατος θαύματος!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου