Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ

 Βλέπω τον κόσμο ξαφνικά να πνίγεται στον πόνο
κανείς δεν υπολόγισε σωστά μέσα στον χρόνο
Όλοι χέρια σηκώνουμε, τους πνίγει απελπισία

και δεν μπορούν να σώσουμε αυτά που έχουν ουσία


Οι φόροι πέφτουν σύννεφο κανείς δεν τους πληρώνει

οι έμποροι λυγίσανε, τίποτα δεν τους σώνει

παιδιά κοιτούν το μέλλον τους με απαισιοδοξία

γιατί και να σπουδάσουνε δεν θα'χει πια αξία


Σ'άλλες πατρίδες φεύγουνε την τύχη τους να βρούνε

μακριά από οικογένεια σε ξένη γη θα ζούνε

η Ελλάδα δεν πρέπει να φανεί όπως ένα κουφάρι

κανένας ξένος δεν μπορεί την δόξα μας να πάρει


Είναι καιρός για αλλαγή απ το κατεστημένο

αυτό που ως τώρα βλέπαμε σαν κάτι δεδομένο

Είμαστε Έλληνες μωρέ που ξέρουνε να πολεμάνε

κι αυτοί που λιγουρεύονται ---δεν πρέπει να μας φάνε!!!!
 

ΚΑΤΑΝΤΙΑ…!!! ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;;;;… Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ COSCO ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ…!!! ΕΛΕΟΣ….

 

wei
Ομοιότητες ανάμεσα στην Ελλάδα του σήμερα και την Κίνα πριν από 30 χρόνια εντοπίζει ο ισχυρός άνδρας της Cosco
Μεταρρυθμίσεις και προσέλκυση επενδυτών είναι ο μόνος ορθός δρόμος για την Ελλάδα λέει ο ισχυρός άνδρας της COSCO, κάπτεν Γουέι Τζιαφού.
Εντοπίζει μάλιστα αντιστοιχίες ανάμεσα στη σημερινή προσπάθεια της χώρας μας και το προ τριακονταετίας “άνοιγμα” της Κίνας.
Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τις μετοχές του ΟΛΠ και προαναγγέλλει “ειδική αποστολή” τεχνοκρατών της εταιρείας για να εξετάσουν επενδύσεις στους σιδηροδρόμους.
“Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ένα από τα μεγάλα μέσα που διαθέτει για να τονώσει την οικονομία.
Πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος είναι αυτός των μεταρρυθμίσεων και της εξωστρέφειας. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε η Κίνα πριν από 30 χρόνια”, σημειώνει.
“Πεποίθησή μου είναι ότι η Ελλάδα με τον αρχαίο της πολιτισμό, θα εξελιχθεί σε μία πρωτοκλασάτη, μοντέρνα χώρα του κόσμου ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!”, υπογράμμισε.

Ελλαδα μου!!!!!!Πως σε καταντησαν


Οι κρεμασμένες ένδοξες ασπίδες στον τοίχο υπερασπίστηκαν την Ελλάδα. Οι νέες στα χέρια των ΜΑΤ; Θα μάθουμε μετά από καιρό, όταν φύγουν τα «καπνογόνα» της προπαγάνδας, των συμφερόντων, των τακτικισμών από την μά πλευρά και της πείνας, της ανασφάλειας και του αισθήματος της αυτουντήρησης από την άλλη...hggiken

Μια εικόνα χίλιες λέξεις... ΜΑΤ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΤ (ΠΗΓΗ)                                                                                                                                                             κόμπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου