Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αυτό που θα γίνει παγκόσμια θα κάνει τα προβλήματα της Ελλάδας να μοιάζουν με βολτα σε ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!

 


Θα πτωχεύσουμε και? Η πρώτη φορά θα είναι? Θα μας πάρουν το σπίτι και? Το έχουν ξανακάνει οι τραπεζίτες ..πάντα αυτό κάνουν ...δίνουν ,δίνουν με ένα μόνο σκοπό την γη!! Έχουν αγοράσει την γη ολόκληρη!! Εσύ μην σκας ....δανεικά δεν τα πήρες?..ε πες πως ζούσες στο ενοίκιο τόσα χρόνια!
Δεν ήταν ποτέ δικό σου.... Και ποιο σημαντικό από όλα είναι η Ζωή σου ,η υγεία σου η η Ειρήνη σου....και εσύ Έλληνα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο να σαι σίγουρος θα έχεις περισσότερη υγεία , περισσότερη Ειρήνη !!.Εσύ αν είσαι καλά θα ξανακάνεις τα πάντα!
Πράγμα που δεν θα συμβεί στον υπόλοιπο κόσμο !! ..Πράγμα που όταν θα δεις τι θα γίνει παγκόσμια θα πεις ....πω πω ευλογία που τα περάσαμε αυτά που περάσαμε και πρώτοι άλλα και τόσο ..ξοφαλτσα!
Τα παγκόσμια λαμογια δεν καίγονται για το ζωγραφιστό χαρτάκι άλλα για τον νέο τρόπο διακυβέρνησης...και αυτός ο τρόπος μπορ ει να έρθει μόνο με μεγάλο καρότο ως δόλωμα!! Το καμπουμ που θα γίνει και το ΣΟΚ που θα δούμε θα είναι το πιο απίστευτο που έγινε ποτέ στην ανθρωπινη ιστορία!!
Λυπάμαι πολύ για τα θύματα μας , παρα πολύ ...για τους συνανθρώπους μας που δεν άντεξαν και δεν θα αντέξουν την πίεση ...Για αυτό φωνάζω ...αν σήμερα μαθαίναμε τη θα πάθει ο πλανήτης ολόκληρος ...τι στήνουν τα Σούπερ ερπετά ...θα αφήναμε στην μπάντα όποιες διαφορές...θα ξεχνουσαμε το δόλωμα του χρήματος ...και θα απλώναμε χέρι στο συνάνθρωπο μας ...να τον κρατήσουμε εδώ κοντά μας!! ..Η Ζωή ,ο χρόνος και η αξιοπρέπεια είναι τα μέγιστα αγαθά ...ενεργοποιηθείτε και βοηθήστε τον διπλανό σας....δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου..ποτέ δεν υπήρχε ..όλοι ήμασταν απλοί διαχειριστές της οποιαδήποτε θεωρητικής περιουσίας μας....δεν υπάρχει ύλη ως περιουσία....Μόνο η ψυχή είναι περιουσία.....Και στο φωνάζω ΕΛΛΗΝΑ εσύ θα την κρατήσεις .....άλλοι λαοί θα την χάσουν!! Βάλε λοιπόν προτεραιότητες και δες .....το δάνειο είναι μια μαλακια μπροστά στο θάνατο...Δώσε την ασυλία μόνος σου στον εαυτο σου....και πάρε την απόφαση της αρχής..
...ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΑ!!
Stanger... Δεν υπαρχει το εγω αν δεν υπαρξει το συνολο! Και το συνολο ειναι η ψυχη του θεου ....προστατεψε την!
ΠΕΤΑΞΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου