ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ )ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΣΣΙΤΙΟ;ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ;ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΝΗ(ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΜΙΝΗΣ) ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΟΗΘΗΜΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.....ΑΣΤΟ!ΣΤΟΝ ΔΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η Π Ε Ι Ν Α   Ε Ι Ν Α Ι   Κ Α Κ Ο Σ   Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Σ !
Να μη συμμετέχουν στα ρατσιστικά συσσίτια της Χρυσής Αυγής καλεί τους πολίτες η Δράση.
«Χθες, στην επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας, είδαμε πολίτες να προσφέρουν τον εαυτό τους ως…

θέαμα μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης, στις ουρές για τα ρατσιστικά συσσίτια-σόου «μόνο για Έλληνες» της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, «έχουμε την Εκκλησία που μοιράζει χιλιάδες μερίδες φαγητού την ημέρα. Έχουμε το δήμο που μοιράζει εννέα χιλιάδες μερίδες φαγητό και επιπλέον προμηθεύει με είδη, τρόφιμα κτλ. τρεις χιλιάδες άπορες οικογένειες». Όλα αυτά γίνονται διακριτικά, χωρίς να υπηρετούν στόχους αυτοπροβολής και χυδαίας ρατσιστικής προπαγάνδας.
Η Δράση καλεί τους πολίτες της Αθήνας, όσους έχουν ανάγκη βοήθειας, να απευθύνονται σ’ αυτές τις δομές, απορρίπτοντας το μίσος που τροφοδοτεί η Χρυσή Αυγή εναντίον συνανθρώπων μας.
Ζητά επίσης από την κυβέρνηση (που ξοδεύει 79 δις ευρώ το χρόνο-πρωτογενείς δαπάνες γενικής κυβέρνησης) αντί να ασχολείται με δηλώσεις και να συνεχίζει τις ρουσφετολογικές πρακτικές, να ενισχύσει επιτέλους τις δομές που προσφέρουν χωρίς υστεροβουλία αυτού του είδους τις υπηρεσίες, έτσι ώστε να μην υπάρχει περιθώριο και δικαιολογία για τέτοιες κινήσεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
συντάχθηκε από τόν/τήν κόμπρα