Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

"Το ΔΝΤ καταστρέφει την Ελλάδα για να ξεπουλήσει τα κοιτάσματά της"


Την ευρωπαϊκή κρίση προκάλεσαν οι ΗΠΑ προκειμένου να ανακόψουν την άνοδο του ευρώ έναντι του δολαρίου, ενώ στόχος του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία προκειμένου τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, τα οποία...
θεωρούνται τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, να "ξεπουληθούν" σε πολυεθνικές, αναφέρει στο νέο του βιβλίο με τίτλο "Showdown" ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ.
Ο Μιούλερ σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του Focus αναφέρει ότι η Ευρώπη πλέον δεν θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη και το "παιχνίδι" της εξουσίας παίζεται μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας - Ρωσίας.
"Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Από το 2008 όμως οι επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εξελίσσονται στοχευμένα και συντονισμένα", αναφέρει και προσθέτει για την Ελλάδα ότι όταν ενισχύθηκε το ευρώ, έπεσε ο Κ. Καραμανλής, πήρε την εξουσία ο Γ. Παπανδρέου και τότε αυτός και οι άνθρωποί του έκαναν τα πάντα για να στρέψουν την Ευρώπη και την Γερμανία εναντίον τους.
"Καμία συμφωνία δεν τηρήθηκε, ο λαός και η οικονομία της χώρας οδηγούνταν στον κατήφορο. Το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο. Και μια χωρίς προηγούμενο εσωτερική ευρωπαϊκή καμπάνια μίσους εναντίον των τεμπέληδων Ελλήνων, των ναζί Γερμανών, των διεφθαρμένων Ιταλών και των υπερχρεωμένων Ισπανών με τα πολλά ακίνητα ξεκίνησε", αναφέρει ο Μιούλερ.








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου