Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΟΜΠΑΜΠΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ.ΟΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΜΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΥΡΙΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΌ

 





Η Σαουδική Αραβία έστειλε τον ο αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών της πρίγκηπα Bandar Bin Sultan στην Μόσχα για να συζητήσει τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία, και να αποφασίσουν την τύχη της λεγόμενης συριακής αντιπολίτευσης" σύμφωνα με την World Tribune.


H εφημερίδα αναφέρει ότι η Σαουδική Αραβία κατανόησε ότι δεν μπορεί να ηττηθεί ο Άσαντ ενώ απο τον Μάιο είναι ουσιαστικά η μόνη χρηματοδότρια χώρα των ανταρτών. Το Κατάρ μετά την αλλαγή ηγεσίας σταμάτησε να στέλνει βοήθεια.
Φυσικά αναφέρει η εφημερίδα αυτό έγινε με αμερικανική συμφωνία.

Η Κυβέρνηση Ομπάμα ενημέρωσε τους Αμερικανούς βουλευτές την Πέμπτη ότι δεν προτίθεται να προβεί σε "προσδιορισμό" για το αν έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αίγυπτο, ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Με αυτή την πολιτική κίνηση η Κυβέρνηση Ομπάμα αποφεύγει μια απόφαση που θα την ανάγκαζε αυτόματα σε περικοπή της στρατιωτικής βοήθειας που παρέχει προς την Αίγυπτο.

Ενημερώνοντας τα μέλη του Κογκρέσου, ο αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικών Ουίλιαμ Μπερνς ανέφερε ότι η Κυβέρνηση δεν είναι νομικά υποχρεωμένη να συντάξει οποιοδήποτε συμπέρασμα για το αν η αποπομπή του ισλαμιστή Προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι θα πρέπει να οριστεί ως πραξικόπημα,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ότι αν κάνει τέτοια δήλωση, δεν θα ήταν προς το συμφέρον των ΗΠΑ, διευκρίνισε ο αξιωματούχος.

«Πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη παροχή βοήθειας στην Αίγυπτο, σύμφωνα με τη νομοθεσία μας, είναι σημαντική για το στόχο της προώθησης μιας υπεύθυνης μετάβασης σε δημοκρατική διακυβέρνηση», είπε ο αξιωματούχος.

«Θα συνεργαστούμε με το Κογκρέσο για να καθορίσουμε τον καλύτερο τρόπο ώστε να συνεχίσουμε τη βοήθεια προς την Αίγυπτο», κατέληξε.

7/3/13 Κύπρος-Αίγυπτος

Ανέκυψε ζήτημα ακύρωσης της συμφωνίας μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΕΝΑ η νομοθετική επιτροπή του Συμβουλίου της Σούρα (άνω Βουλή) ενέκρινε νομοσχέδιο που ακυρώνει τη συμφωνία με την αιτιολογία ότι βάσει των διεθνών συμβάσεων η Αίγυπτος είχε το δικαίωμα να παραστεί στη συμφωνία που υπεγράφη από Κύπρο και Ισραήλ το Φεβρουάριο του 2003.

ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ: Aνακαλεί η Τουρκία για διαβουλεύσεις τον πρέσβη της στην Αίγυπτο, μετά τη σκληρή καταδίκη του τούρκου Πρωθυπουργού για το αιματοκύλισμα κατά την επιχείρηση των αιγυπτιακών για τη διάλυση των συγκεντρωμένων υποστηρικτών του έκπτωτου προέδρου της Αιγύπτου Μόρσι.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (μίας και ήταν καθαρά ταγμένος με τον Μόρσι) .ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η Ε.Ε. ΑΝΗΣΥΧΕΙ !!!!! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ .... !!!!!!

ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ .....ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ (κατά την διάρκεια της ιστορίας ) ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ !!!!!!!!!!!!!! (αυτό είπε πριν λίγες μέρες στον Ομπάμα) Π Α Ρ Α Χ Ω Ρ Η Σ Ε ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ  ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΥ;
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ (από αυτά που φτάνουν στην Καλαμάτα γεμάτα απο Αμερικανάκια) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.....
πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου