Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Η «κινητή βιβλιοθήκη...» ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.....

Δε μιλάει συχνά ... αλλά όταν μιλήσει τα λέει όλα «χύμα και τσουβαλάτα.......»
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης, φιλοξένησε χθες στην εκπομπή του spiro(s) live τον έναν και μοναδικό Ανδρέα Μαζαράκη, τον αποκαλούμενο και ως «κινητή βιβλιοθήκη...»

Δείτε τι αποκάλυψε για τον μεγάλο εκδότη από το χώρο του τύπου , που θέλησε με τα εκατομμύρια να εξαφανίσει την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και τους Έλληνες Φιλοσόφους... - See more at: http://www.hellas-now.com/2014/12/blog-post_938.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FYsJNX+%28HELLAS+NOW%29#sthash.lAbdZfWE.dpuf

Δε μιλάει συχνά ... αλλά όταν μιλήσει τα λέει όλα «χύμα και τσουβαλάτα.......» 

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης, φιλοξένησε  στην εκπομπή του spiro(s) live τον έναν και μοναδικό Ανδρέα Μαζαράκη, τον αποκαλούμενο και ως «κινητή βιβλιοθήκη...»

Δείτε τι αποκάλυψε για τον μεγάλο εκδότη από το χώρο του τύπου , που θέλησε με τα εκατομμύρια να εξαφανίσει την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και τους Έλληνες Φιλοσόφους...  
.
Αυτός είναι ο Ανδρέας Μαζαράκης...
.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου