Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο αυτούς τους μπαχαλάκηδες


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε χτες στη Βουλή τον ΣΥΡΙΖΑ πως υμνεί έναν απεργό πείνας αλλά ξεχνάει πως ο νεαρός αυτός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για ληστεία με Καλάσνικοφ.
Μάλλον ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως ο Νίκος Ρωμανός κάνει απεργία πείνας και κινδυνεύει να πεθάνει, διεκδικώντας το δικαίωμά του να πάρει εκπαιδευτικές άδειες και να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή που πέρασε.
Φυσικά, αν ο Νίκος Ρωμανός ήταν γιος του Αντώνη Σαμαρά, θα του πήγαιναν το πτυχίο στη φυλακή. Και βέβαια, δεν θα είχε μπει ποτέ στη φυλακή.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολύ ιδιαίτερες απόψεις για την Παιδεία, αφού η καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών που έπιασε τον γιο του να αντιγράφει απολύθηκε.
Αν ο γιος του Αντώνη Σαμαρά προσπαθούσε να κάνει ληστεία τράπεζας, τώρα στη φυλακή θα ήταν αυτοί που θα τον είχαν συλλάβει.
Πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως υμνεί έναν επίδοξο ληστή τράπεζας.
Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τον ΟΠΑΠ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε στη φυλακή για λαθρεμπόριο καυσίμων και τον περασμένο Απρίλιο -είκοσι χρόνια μετά- καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα.
Εντάξει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι φίλος του Αντώνη Σαμαρά αλλά ποιος έβλαψε περισσότερο τη χώρα μας και τους πολίτες της; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έκανε φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ή ο Νίκος Ρωμανός που απέτυχε να κλέψει τα ασφαλισμένα χρήματα μιας τράπεζας;
Αν το επιχείρημα είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κρατούσε Καλάσνικοφ, να θυμίσω πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε στο συντάκτη του Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και, αφού τον διαβεβαίωσε πως θα σκοτώσει τον ίδιο και όλους τους συγγενείς του, του είπε:
«Θα σκίσω κι εσένα και τον εισαγγελέα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ο Μελισσανίδης. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού. Εγώ είμαι ο Μελισσανίδης και δεν σηκώνω. Θα έρθουν στο σπίτι και την ώρα που κοιμάσαι θα σε τινάξουν στον αέρα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με μεγάλους δημοσιογράφους. Εψαξα για σένα και θα σε σκίσω».
Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που ύμνησε τη φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δίνοντάς τον ΟΠΑΠ σε έναν φοροφυγά που έβλαψε το Δημόσιο και καταδικάστηκε για αυτό.
Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν αντιληφθεί πως ο χρόνος τους τελείωσε και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι τώρα που ξέρουν πως δεν έχουν καμία ελπίδα.
Ήρθε η ώρα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πάρουν τον δρόμο για τα σπίτια τους και τα δικαστήρια.
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο αυτούς τους μπαχαλάκηδες.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου