Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ:ΑΣΤΟ ''ΦΙΛΕ'' Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ






Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στην επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι αυτό συνέβη επειδή η κυβέρνηση δεν μπορούσε να αφήσει τη χώρα να βουλιάζει στο κλίμα της αβεβαιότητας και έκανε λόγο για «μεγάλη ευθύνη» των βουλευτών, τονίζοντας ότι εκείνοι έχουν την ευθύνη να κρατήσουν τη χώρα στην Ευρώπη.

Για μια ακόμη φορά δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς θέτει το ζήτημα της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, το ίδιο είχε θέσει και πριν τις επαναληπτικές εκλογές του 2012, εννοώντας προφανώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνιστά αντιευρωπαϊκή δύναμη.
Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτή την Ευρώπη, του νεοφιλελεύθερου μερκελισμού, της ύφεσης, της δυστυχίας, της εξαθλίωσης των λαών του νότου, διότι σαν να είναι όλα καλά στην Ευρώπη και δίχως καμία διάθεση κριτικής, για τα χάλια αυτής της Ευρώπης που μας έχει εξευτελίσει ως λαό, είπε:
«Αυτή η πατρίδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες και οι βουλευτές θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη αν θέλουν να προχωρήσει μπροστά η χώρα ή να κατρακυλήσει προς τα πίσω. Καλούνται να αποφασίσουν αν θα εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές» είπε.
Κάποιοι τρομοκρατούν βουλευτές που θέλουν να συνταχθούν με τη βούληση του λαού και ανέφερε ότι πρόεδρος μικρότερου κόμματος «συμμαχεί με αυτούς που λίγους μήνες πριν κατήγγειλε ως επικίνδυνους», πρόσθεσε.
«Ορισμένοι διαδίδουν φήμες ότι στην τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο θα υπάρχει άλλη υποψηφιότητα. Δεν παίζουμε με τους θεσμούς» επισήμανε, τονίζοντας ότι ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος και στην τρίτη ψηφοφορία. Χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Στ.Δήμα «εξαιρετική».
Είπε ότι εάν δεν υπάρχει Πρόεδρος στις 29 Δεκεμβρίου, τότε η χώρα βρίσκεται στον «αέρα». «Τις επόμενες ημέρες θα κριθούμε όλοι» τόνισε.
Παράλληλα, ανέφερε ότι ο λαός δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές και θα τιμωρήσει όποιους σύρουν τη χώρα σε μία εκλογική αναμέτρηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γραμμή ανατροπής των επιτυχιών που έχουν γίνει στην Ελλάδα και βρίσκεται σε γραμμή ρήξης με την Ευρώπη, τόνισε.
Ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Φτύσαμε αίμα για να φύγει από το στόμα των ξένων η λέξη Grexit» και ο ΣΥΡΙΖΑ την ξαναφέρνει.
Τόνισε ότι αυτά που λέει η αξιωματική αντιπολίτευση προκαλούν φόβο παντού. Ενώ ότι εκείνος τρομοκρατεί τον λαό με την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, αλήθεια, ο φόβος που εκείνος διασπείρει στο έθνος είναι άραγε διαφορετικός από εκείνον που καταγγέλλει;
Και αλήθεια, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει αίσθηση της πραγματικότητας ότι ένας λαός φτωχοποιημένος λίγη έως καθόλου βαρύτητα δίνει στην παραμονή σε ένα νόμισμα που δεν έχει στις τσέπες του;
Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί δεν λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη;
Γιατί αναμασά ως φόβητρο το Grexit, ενώ κάτι τέτοιο δεν μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί, παρά μόνο εάν μόνοι μας το αποφασίσουμε;
Γιατί φοβίζει τον ελληνικό λαό;
Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας θεωρεί ότι ο ρόλος του είναι να φοβίζει και να εκβιάζει ή να εμπνέει και να οδηγεί;
Δηλαδή, αισθάνεται υπερήφανος, με το να τρομοκρατεί τους συμπολίτες του και μάλιστα με μισές αλήθειες και ψέμματα;
Ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται μόνο τις δημοσκοπήσεις. «Παρατεταμένη εκλογική περίοδος ισοδυναμεί με παράλυση» πρόσθεσε και τόνισε ότι ο λαός θα τιμωρήσει όποιους σύρουν τη χώρα σε εκλογές.
Την πιθανότητα να θέλει ο λαός να τιμωρήσει όλους εκείνους που τον κατάντησαν ζητιάνο και ξεφτίλα ο Αντώνης Σαμαράς τη σκέφτεται;
Επισήμανε ότι κάποιοι προσπαθούν να ματαιώσουν την επιτυχία της χώρας. «Δεν πρόκειται να τους περάσει. Τρία είναι τα όπλα μας: η επιτυχία μας, η αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί και η ευθύνη».
«Βγάλαμε την πατρίδα από τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 40 ετών» είπε ο πρωθυπουργός. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας… Πρόκειται περί φανταστικής κατάστασης.
Η Ευρώπη αποφάσισε να μας στηρίξει στα πρώτα βήματά μας στη μετά μνημόνιο εποχή, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, προσθέτοντας ότι αυτό έγινε χωρίς να ληφθούν μέτρα επώδυνα. Προφανώς και ο άνθρωπος κάνει πλάκα! Μέτρα επώδυνα; Δηλαδή όλα αυτά που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια ήταν ανώδυνα; Μάλλον έχει χάσει τη μπάλα ο Αντώνης Σαμαράς…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου