Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;;;;



Λέγεται ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας (Φαυλοκρατίας) πάσχει με ανίατη εξαπλωτική ασθένεια και όχι με καρδιακά προβλήματα μόνον.
Επίσης λέγεται ότι του έβαλαν και να μικροψηγματάκι ώστε να τον ελέγχουν ως τηλεχειριστήριον ήτοι να τον έχουν εντός φυλακής χωρίς να τον έχουν κατ' ανάγκην κεκλεισμένον σε κάποια ειρκτή γνωστή ή άγνωστη. Ναι φίλοι μου τόσον τρομακτικά είναι τα αποτελέσματα της εφημερών τεχνολογίας που όλοι υποστηρίζουμε, μην λησμονάτε ότι από την δεκαετία του 1970 μ.Χ. υπήρχε η τεχνολογία που εν μέρει προσφέρεται αυθημερόν εις όλους μας. Δεν συμφωνώ με τις τακτικές, τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω του προέδρου και γενικά των πολιτικών αλλά είμαι Χριστιανός και του εύχομαι κάθε ανάρρωση και κάθε σωστή απόφαση υπέρ ΕΣΤΙΩΝ, ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΘΡΗΣΚΕΙΩΝ! ΚΑΠΙΤΟ;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου