Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μίζα 2% σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τη SIEMENS .ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Φωτιά τα πορίσματα της Γερμανικής δικαιοσύνης.
Βόμβα μεγατόνων, που ανατινάζει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία...


βάζει σήμερα η εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής" με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της σχετικά με τα πορίσματα της Γερμανικής δικαιοσύνης σχετικά με το σκάνδαλο Siemens.
Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες δικαστικές και δικηγορικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα οι Γερμανική δικαιοσύνη στα πορίσματά της για τον κύριο Χριστοφοράκο (αφεντικό της Siemens στην Ελλάδα) , καταλήγει ότι ο Χριστοφοράκος σίτιζε πολλούς επώνυμους πολιτικούς ένθεν και ένθεν και η ταρίφα για τις δουλειές που έπαιρνε η Γερμανική εταιρεία από τον ΟΤΕ ήταν 2% σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , και 8% σε αξιωματούχους του ΟΤΕ.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν οι Γερμανοί εισαγγελείς από τις ανακρίσεις.
Από την άλλη πλευρά "Το Παρόν της Κυριακής" επισημαίνει πως περιέργως δεν υπάρχει καμία αναφορά στις μίζες που έπαιρναν τα 2 κόμματα στην πρόταση του Έλληνα εισαγγελέα κ.Γαληνού Μπρη, προς το συμβούλιο εφετών για το σκάνδαλο της SIEMENS.
Ακόμα κι αν υπάρχει η ομολογία του υπαρχηγού του Σημίτη , Θ.Τσουκάτου για το 1 εκατομμύριο ευρώ που πήρε από το Χριστοφοράκο και το έδωσε όπως υποστηρίζει στο ταμείο του κόμματος, ακόμα κι αν τον επιβεβαίωσαν με δημόσια δήλωσή τους ο τότε γραμματέας οικονομικού του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός και ο ταμίας του κόμματος Δήμητρα Παπαχρήστου, ο εισαγγελέας στην πρότασή του αγνοεί τη δήλωση των δύο στελεχών.
Εκτιμά ότι ο Θ.Τσουκάτος έδωσε τα χρήματα για να επηρεάσει στελέχη και υπαλλήλους του ΟΤΕ.
Με ποια ιδιότητα και με ποια σχέση ο Τσουκάτος ήταν μεσολαβητής από πλευράς Siemens για να λαδώσει αξιωματούχους του ΟΤΕ ο κ.εισαγγελέας δεν το αναφέρει, απλώς επικαλείται ότι το ποσό αυτό δεν αναγράφεται στα βιβλία του κόμματος, λες και υπήρχε περίπτωση οποιοδήποτε κόμμα όχι μόνο στην Ελλάδα , αλλά και σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα που θα έγραφε στα επίσημα βιβλία του ότι το τάδε ποσό προέρχεται από μίζες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου