Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΚΙΣΑΤΕ......ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ.....






Ποντάρουν να μαζέψουν τους 180… για να υπερβούν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν. Εσπευσμένα και με ιδρώτα…. μην και χάσουν τους δανειστές… τους οποίους αύριο θα τους καλοδεχτούν με τα “χαρμόσυνα” νέα για τις εκλογές του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Σταύρος Δήμας είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Την ανακοίνωση έκανε ο Πρωθυπουργός με διάγγελμά του λίγη ώρα μετά τη μεταξύ τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Είναι κατά κοινή ομολογία πρόσωπο που ενώνει πολίτες πέρα από κομματικές προτιμήσεις, που εμπνέει σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι πρόκειται για άνθρωπο «που εκτιμά η ελληνική κοινωνία και σέβεται η διεθνής κοινότητα».
Όπως είπε, «επιλέξαμε την καλύτερη υποψηφιότητα» και με την εκλογή του «η Ελλάδα -απόλυτα σταθερή και οικονομικά και πολιτικά πλέον - θα είναι από κάθε άποψη έτοιμη να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της ηρεμίας, της σταθερότητας και της ανάπτυξης».
Εξάλλου, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε βέβαιος ότι με την εκλογή Προέδρου από τη Βουλή έως το τέλος του μήνα «θα έχουν καθαρίσει τα σύννεφα πια και η χώρα θα είναι έτοιμη να μπει επισήμως στη μετά μνημόνιο εποχή».
Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στην απόφασή του να επισπεύσει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να «απομακρύνει την αβεβαιότητα και να αποκαταστήσει πλήρως την πολιτική σταθερότητα».

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ: ΠΟΙΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ “ΠΡΙΖΑ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ-Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΚΙΣΑΤΕ-ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου