Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω κι από αυτή τη σφαγή της Συρίας

Δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω κι από αυτή τη σφαγή, αυτών που αντιστέκονται στα αρρωστημένα σχέδια των Rothschild.

Οι Αλλαουίτες Σύριοι Μουσουλμάνοι είναι γνωστοί εχθροί του Σιωνισμού κι αυτούς θέλουν να αφανίσουν οι πράκτορες της ISIS, για λογαριασμό του Ισραήλ.

Η μέθοθος των Σιωνιστών, κατά την οποία χρησιμοποιούν τους εχθρούς των εχθρών τους, ώστε να μην εστιάζει κανείς στον Σιωνισμό ως φυσικό αυτουργό, …είναι πάντα επιτυχής.
Τα μεγάλα ΜΜΕ φροντίζουν, μέσω καταιγίδας ψεμμάτων,
να φαντάζει σκέτη …τρέλλα, η ολοφάνερη αλήθεια!!!ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ ...«περιουσίους»!!!2

Τα ίδια ΜΜΕ κατάφεραν να θεωρείται ΛΟΓΙΚΟ το ότι η ISIS έχει βασική προτεραιότητα να σφάξει μετριοπαθείς Σύριους κι Αιγυπτίους μουσουλμάνους,αλλά σε καμμία περίπτωση Ισραηλινούς.
Τέσσερις (4) αποκεφαλισμοί Αιγυπτίων από την ISIS έγιναν δίπλα στα σύνορα του Ισραήλ, με πρόσχημα ότι ήταν κατάσκοποι του Ισραήλ.

ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ ...«περιουσίους»!!!3Πως όμως βρέθηκαν πάλι τα γνωστά Toyota μερικά μέτρα από τα σύνορα του Ισραήλ,  όταν το Ισραήλ βομβαρδίζει ο,τιδήποτε ύποπτο ακόμα κι εκατοντάδες χιλιόμετρα έξω από τα συνορά του;;; …

Θυμάστε την επίθεση στο Πλοίο για την Γάζα, τους βομβαρδισμούς Συριακών εγκαταστάσεων κλπ.
Αλλά η ISIS έχει στρατόπεδα μόλις μερικά μέτρα από τα σύνορα του Ισραήλ ή στα υψίπεδα του Γκολάν και δεν κινδυνεύουν σε καμμία περίπτωση.

ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ ...«περιουσίους»!!!4
To 2007 το Ισραήλ έριξε 17 τόνους βομβών σε Συριακό έδαφος, προκειμένου να ισοπεδώσει ένα πυρηνικό εργαστήριο των Συρίων.
Φυσικά όπως πάντα ΔΕΝ είχαν καθόλου συνέπειες.
Ελέγχοντας τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ  κανένας εχθρός του Ισραήλ δεν μπορεί να βρει το δίκιο του πουθενά.
To video με στρατόπεδα της ISIS μερικά μέτρα από αυτά των Ισραηλινών τα λέει όλα:



.
Σίγμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου