Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Εσωτερικό έγγραφο ΣΟΚ του Ποταμιού: Ως γνήσια ακροδεξιά, προτρέπει τα μέλη του σε αντισυγκεντρώσεις, όταν υπάρχουν κινητοποιήσεις!

koutipandoras.gr




Είναι πολύ εύκολο να υποστηρίζεις πως είσαι δημοκράτης και να προπαγανδίζεις πως φέρνεις το καινούριο στην πολιτική, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το εννοείς. Από τη μια η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ παριστάνουν τις υπεύθυνες δυνάμεις του νόμου, της τάξης και της ασφάλειας, οι οποίες κόπτονται για τη συνταγματική αναθεώρηση (όπως ανάφερε κι ο Αντώνης Σαμαράς στη χθεσινή του συνέντευξη-παρωδία), αλλά τρέμουν και μόνο στην ιδέα των εκλογών, οι οποίες πλέον είναι αναπόφευκτες, σνομπάροντας με χυδαίο τρόπο τη λαϊκή βούληση.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Ποτάμι, το οποίο χρησιμοποιεί την επικοινωνιακή αύρα και την ανελέητη μιντιακή του προώθηση από τα πρώην (;) αφεντικά του αρχηγού του Σταύρου Θεοδωράκη προκειμένου να μας πείσει πως δεν υπάρχει Αριστερά και Δεξιά παρά μόνο η μεταρρυθμιστική αναγκαιότητα, που φυσικά ακούγεται όμορφα στα αφτιά μας αλλά μοιάζει με κουφάλα σε αιωνόβιο δένδρο όταν η ρητορεία δεν συνοδεύεται από το παράδειγμα...
Το www.koutipandoras.gr έχει στη διάθεσή του εσωτερικό έγγραφο του Ποταμιού, με ημερομηνία 15 Νοεμβρίου 2014, στο οποίο αποκαλύπτονται παθογένειες του απολιτίκ κομματικού υβριδίου οι οποίες θυμίζουν άλλες σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Οι συντονιστές, για παράδειγμα, των 13 περιφερειακών οργανώσεων εθελοντών ορίζονται από τον επικεφαλής του κινήματος, δηλαδή από την «Αυτού Εξοχότητα» Σταύρο Θεοδωράκη, και είναι μέλη της Πανελλήνιας επιτροπής ή κατ’ εξαίρεση νέοι σε ηλικία εθελοντές.
Την ίδια ώρα, δίνονται χαρακτηριστικά παραδείγματα συγκεντρώσεων στις οποίες αξίζει να συμμετέχει ένας γνήσιος «ποταμίσιος» και οι οποίες φέρνουν στη μνήμη μας τις αντισυγκεντρώσεις που διοργάνωνε ο διαβόητος υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του δικτατορικού καθεστώτος Ιωάννη Μεταξά, Κωνσταντίνος Μανιαδάκης. Ενδεικτικώς: «Διαμαρτυρία έξω από ένα υπό κατάληψη σχολείο, ψήφισμα έξω από ένα κλειστό εργοστάσιο, διαμαρτυρία για το απαράδεκτο φαινόμενο αυτοκίνητα να κλείνουν δρόμους και πλατείες, αίτημα σε ένα μουσείο για να παρέχει δωρεάν είσοδο σε ανέργους, διαμαρτυρία έξω από τα επιμελητήρια για τα κλειστά επαγγέλματα, διαμαρτυρία (σιωπηλή) έξω από τα νοσοκομεία για το φακελάκι ή τις καθυστερήσεις στα ραντεβού, συγκέντρωση έξω από πολυαγορά για περισσότερα ελληνικά προϊόντα στα ράφια, διαμαρτυρία έξω από σταθμούς μετρό που έχουν κλείσει λόγω της απαράδεκτης λογικής των συνδικαλιστών να κάνουν συνελεύσεις σε ώρες και ημέρες αιχμής (σε καμία περίπτωση όμως διαμαρτυρία για απεργιακή κινητοποίηση) κ.ο.κ.».
Το πιο αστείο είναι, βεβαίως, η υπόδειξη στους «ποταμίσιους» εθελοντές για το τί  θα πρέπει να απαντούν όταν κάποιος...κακοπροαίρετος τους λέει ότι το Ποτάμι γεννήθηκε από τα συμφέροντα: «Ευτυχώς τα συμφέροντα έχουν επιλέξει άλλα κόμματα, και το Ποτάμι επιβιώνει από εμάς. Για του λόγου το αληθές ιδού μερικά κουπόνια. Αγοράζεις όσα θέλεις για να μας βοηθήσεις να επιβιώσουμε»! Τα σχόλια δικά σας...
ΘεοδωράκηςΘεοδωράκηςΘεοδωράκηςΘεοδωράκης

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου