Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Εισαγγελικό ΣΟΚ στην υπόθεση Χαϊκάλη: Άρα, ο έμπορος ναρκωτικών, πλέον, μπορεί να πουλά την πρέζα ήσυχος, αρκεί να έχει πάνω του κρυφή κάμερα!!!!!


Σήμερα η δημοκρατία και η δικαιοσύνη υπέστησαν ένα ισχυρό ΣΟΚ!!! Ούτε στη χούντα….
Τι μας είπαν οι εισαγγελείς της χώρας σήμερα; Ότι επειδή ο Αποστολόπουλος είχε κρυφή κάμερα μαζί του, για να γράψει τον Χαϊκάλη, αυτό σημαίνει ότι δεν είχε πρόθεση να τον δωροδοκήσει πραγματικά!!!!!!!!!!!!!

Πρόκειται για ένα επιχείρημα, που αν δεν ήταν αστείο, θα το λέγαμε τραγικό. Δηλαδή, οι εισαγγελείς μας λένε:
Από αύριο, όλοι οι έμποροι ναρκωτικών θα έχουν μαζί τους μια κρυφή κάμερα. Αν δεν τους πιάσει κανείς (και πουλήσουν όλα τα ναρκωτικά τους στα παιδιά μας έξω από τα σχολεία), όλα μέλι γάλα. Αν τυχόν τους πιάσει η αστυνομία, θα λένε:
«κοίτα μπάτσε, έχω πάνω μου κρυφή κάμερα. Άρα, σύμφωνα με τον Παναγιωτόπουλο και τον Ντογιάκο, δεν είχα σκοπό να πουλήσω ναρκωτικά! Το μόνο που ήθελα ήταν να αποδείξω ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κανένα δισταγμό να αγοράσουν πρέζα και κόκα. Για το καλό των οικογενειών τους το έκανα»!!!!!!!
Και θα φεύγουν ατιμώρητοι!!!!!!!
Σας ακούγεται βλακώδες το παραπάνω επιχείρημα;
Το ίδιο ακριβώς μας είπαν σήμερα τα δελτία ειδήσεων!!! Μ΄ αυτή τη λογική είναι σήμερα έξω ο Αποστολόπουλος.
Πως είναι δυνατόν; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;

Μάνος Κακλαμάνος

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου